nlkorting.org

Agoda Kortingscode & Coupon Augustus 2021

Bezoek Agoda
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Agoda Beoordelingen

Benien de Haan
2020-04-27 10:11:11

Prima service

Prima service. Na 1 belletje van ons werd het hotel wat we hadden geboekt door hun gebeld om te vragen of restitutie mogelijk was. Volgens de regels niet. Zelfde dag kregen we respons via de mail dat we niet hoefden te betalen. Na een dag was het geld terug gestort. Prima service en snelle afhandeling !

Salomee Havekes
2020-04-21 19:23:19

Agoda heeft alles netjes afgehandeld

Agoda heeft alles netjes afgehandeld, toen bleek dat ik niet kon reizen vanwege het Corona virus. Eenmaal heb ik een voucher ontvangenvan een hotel, omdat ik het hotel kennelijk te vroeg wilde annuleren(de bezoekdatum lag na 1 juni).Het volgende hotel heb ik netjes teruggestort gekregen,omdat ik dit hotel voor 1 juni zou bezoeken en Agoda alles tot en met de maand mei ging annuleren. Ik ben dus zeer tevreden. Wacht dus geduldig af tot korter voor de reisdatum en zij uiteindelijk gaan annuleren.

Emiel Eijsackers
2020-03-20 14:55:31

Week las vegas hotel

Week las vegas hotelHeb in januari geboekt voor vegas voor 6 april. Daarna pas reviews gelezen en was wat angstig gezien alle slechte reviews. Zoals bekend werd mijn trip geannuleerd nav corona. Had een hard hoofd in mijn centen terug te krijgen. Binnen twee dagen alles terug! Toppie. Nu pas blijkt dat mijn dochter haar back pack reizen ook altijd via agoda doet. Ook zij is tevreden. Hebben wij nou mazzel of.........

Er8k
2020-02-12 22:55:28

Tegengeluid

Ik heb de laatste 2 jaar circa 30 boekingen gedaan bij Agoda, op 1 na prima geregeld, die 1 binnen no-time opgelost. Wellicht heb ik, samen met 90% van de klanten van Agoda, geluk gehad dat we weinig gebruik hebben hoeven maken van de klantenservice, dit betekent echter ook dat Agoda het voor minimaal 90% van haar klanten goed heeft georganiseerd. Ik heb hier vele klachten gelezen, waarbij ik me regelmatig de frustratie kan voorstellen als de klantenservice haar werk niet goed doet, dat moet dan zeker beter georganiseerd worden. Ik lees echter ook veel klachten waarbij ik denk dat mensen vergeten dat Agoda een intermediair is met scherpe prijzen die je niet echt verantwoordelijk kunt houden voor een vlek in een laken. Bij deze dus mijn tegengeluid, ik boek altijd via Agoda en zal dat blijven doen.

Ratheskaran Dominic
2019-11-21 15:37:48

Super günstig als andere.

Bapak Tantjep terus
2019-08-22 08:43:31

fast and clear

Sergoke
2019-05-19 17:21:10

Slechte reviews worden niet opgenomen in hun score systeem

Alhoewel de beschrijving ongeveer klopte vinden we het niet kunnen dat slechte (maar eerlijke en terechte) reviews systematisch niet worden gepost om de gemiddelde score van een hotel onrechtmatig hoog te houden.

mevrouw Abbas
2019-03-04 04:52:25

Agoda is the best booking websit

Dirk
2019-02-12 15:39:03

Appartement geboekt via Booking.com

Appartement geboekt via Booking.com en dan hun partner Agoda. Kon geen contact krijgen met Agoda. Booking.com gebeld en konden in dezen helemaal niets voor mij betekenen; zeer vreemd wetende dat via hen geboekt is??!! Achteraf alles toch prima verlopen tegen een zeer goede prijs.

M.S.
2018-07-11 20:38:28

Ik wil reageren op dat iDeal gedoe

Ik wil reageren op dat iDeal gedoe. Ik heb het geld uiteindelijk terug gekregen. Helemaal blij.

Sabby
2017-11-06 23:05:59

Agoda is ook een aanrader om hotels te …

Agoda is ook een aanrader om hotels te boeken. Tot nu toe nooit een verassings afschrijving van mijn creditcard gehad. Dit vind ik heel belangrijk. Duidelijk een bedrag en dat is wat je betaalt. Vooral Azië zoek ik meestal op Agoda. Maar vergeet niet om een prijsvergelijking te doen met bijvoorbeeld hotelscombined

Pris
2017-10-18 20:30:50

site met veel aanbod en hotels laag geprijsd

site met veel aanbod en hotels laag geprijsd, keuze uit nu betalen of in het hotel ter plaatse. Ik had gekozen om in het hotel te betalen, maar las zoveel verschillende meningen dat de kamer eventueel volgeboekt kon worden. Ik heb de klantenservice gebeld en die persoon had me goed geholpen en ik kon gelijk van mijn creditcard laten afschrijven, kreeg ook nog korting omdat ik voor de eerste keer bij hun had geboekt.Alles liep gelukkig goed af en hun klantenservice was echt uitstekend

Wer Ner
2017-09-24 00:05:39

Alles Perfect

ehhemmer
2017-09-19 04:56:32

Uitstekende website voor accommodatie

Uitstekende website voor het boeken van accommodatie. Keuze over de hele wereld. Erg goede prijzen en makkelijke website om te navigeren. Zeer eenvoudig te boeken.

Paulus van Bilsen
2017-05-01 11:01:15

Klachtenafhandeling na booking .

Alle eerdere negatieve berichten ten spijt , bijv op TV , kan ik uit ervaring zeggen dat mij de afgelopen 4 maanden 2 maal gebleken is dat Agoda 100 % achter de client staat bij een klacht en zelfs de schade voor eigen rekening neemt . Toppie.

FAQ for Agoda

Heeft Agoda korting voor nieuwe klant?

Ja. Maar deze korting wordt door Agoda specifiek voor de nieuwe klanten ingesteld. Als je al een bestedingsgeschiedenis hebt in Agoda, kun je meer speciale kortingen van Agoda voor je vinden op nlkorting.org. ga naar het nlkorting.org en bespaar 30% voor je Agoda -aankoop!

Hoe lang gaat Agoda Aanbieding mee?

Agoda heeft gedetailleerde pagina's om u te helpen de vervaltijd van elk van uw Agoda Aanbieding te begrijpen. Naast de verschillende geldigheidsduur van de Agoda Korting, mag het toepassingsgebied niet worden gebruikt voor de producten die u wilt kopen. Denk er daarom aan om de details op agoda.com zorgvuldig te bevestigen.

Hoe contact opnemen met Agoda?

Om klanten van Agoda een betere koopervaring te bieden, zijn er overeenkomstige contactgegevens voor de klantenservice op agoda.com. en de klantenservice van Agoda zal 24 uur per dag online consultingservices bieden aan klanten van Agoda om hun problemen zo snel mogelijk opnieuw af te spelen en op te lossen bij agoda.com.