nlkorting.org

American Express Aanbieding & Korting Augustus 2021

Bezoek American Express
  • Alle
  • Deals

American Express Beoordelingen

Dylan Jerzijnska
2020-01-07 12:52:24

Hele goede service

Hele goede service, zijn altijd bereid om te helpen.En zeer snel, zeker een aanrader

Miss S
2019-11-14 11:13:32

Uitstekende service

Uitstekende service. Ben erg goed geholpen door de ledenservice en heeft dit uitstekend en snel afgehandeld samen met de financiële afdeling.

Theo Torenstra
2019-06-16 09:11:03

Zeer betrouwbare creditcard

Zeer betrouwbare creditcard. Bij het boeken van een hotel ging het mis. Geen hotelkamer wel betaald. Binnen een week me geld terug via america express card. Top . Bedankt liesl van america express

W.Hartman
2018-11-05 16:14:10

Geweldig

Geweldig! De persoonlijke service; het vertrouwen, ook al is er niet met amex betaald; zeer aan te bevelen! Geen goedkope creditcard, maar het geld meer dan waard. Met complimenten aan hun reis/annuleringsafdeling! Met name de heer Tom Vandenbroek!!

FAQ for American Express

Heeft American Express korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten heeft American Express speciaal voor de nieuwe klanten het hele jaar door exclusieve first-time korting samengesteld. Zolang u nog nooit eerder in American Express heeft uitgegeven, kan deze aanbieding u gemiddeld €41 besparen.

Hoe lang gaat American Express Aanbieding mee?

American Express biedt klanten veel verschillende American Express Aanbieding, maar klanten moeten zich ervan bewust zijn dat deze American Express Korting mogelijk niet permanent geldig zijn. U kunt deze American Express Kortingscode binnen de beperkte tijd gebruiken om 60% te sparen voor uw aankoop.

Hoe contact opnemen met American Express?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, opent u americanexpress.com, op elke pagina van americanexpress.com is een kanaalknop voor de klantenservice ingesteld, zoals 'Contact opnemen met de klantenservice', en kunt u naar de pagina gaan voor online communicatie met American Express klantenservice door op deze knop te klikken.door dit te doen, hoopt American Express dat elke klant een goede klantenservice kan hebben in American Express.