nlkorting.org

Anderzorg Aanbieding & Coupon Mei 2022

Bezoek Anderzorg
  • Alle
  • Deals

Anderzorg Beoordelingen

Bahar Sahin
2020-03-02 14:56:22

Altijd snel en vriendelijk geholpen bij…

Altijd snel en vriendelijk geholpen bij onduidelijkheden. Top!

B.
2019-01-04 10:11:10

AnderZorg is gewoon oke..

Cassandra
2017-03-03 11:30:25

wauw! dat dit nog bestaat

Vanaf januari verzekerd bij Anderzorg. Na de 1e declaratie ging er iets niet helemaal goed (zeg maar echt mis).Direct contact gezocht via whats-app. Super vriendelijk en adequaat te woord gestaan door medewerker en eea is goed opgelost.een week later krijg ik een bos bloemen bezorgd... ik verwacht niks en ben benieuwd van wie die is....Van AnderZorg, met excuses voor ongemak!!!Wat een bedrijf, wat een gebaar, helemaal niet meer nodig, want alles was opgelost, maar zo super attent!Dat verdient het om vermeld te worden.Toppers

FAQ for Anderzorg

Heeft Anderzorg korting voor nieuwe klant?

Ja. Om meer klanten aan te trekken om te consumeren, heeft Anderzorg op dit moment speciaal het eerste preferentiële beleid gelanceerd. Zolang u nog niet eerder geld heeft uitgegeven aan Anderzorg, kunt u Korting ontvangen bij anderzorg.nl om kortingen te ontvangen voor uw eerste betaling.

Hoe lang gaat Anderzorg Kortingscode mee?

U kunt inloggen of een nieuw account aanmaken in Anderzorg, klik op My Center om uw Aanbieding te bekijken. Je kunt de lijst zien van Anderzorg Kortingscode die je bezit, en elke Anderzorg coupon zal onderaan de geldigheidsperiode laten zien.

Hoe contact opnemen met Anderzorg?

Anderzorg heeft speciaal voor klanten het klantenservicekanaal "Contact Customer Service" geopend. U kunt deze knop vinden door naar een pagina van anderzorg.nl te bladeren. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Anderzorg om uw verwarring op te lossen.