nlkorting.org

Badkamerwinkel Kortingscode & Aanbieding Oktober 2020

Bezoek Badkamerwinkel
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Badkamerwinkel Beoordelingen

Monique Beekman
2020-05-18 19:30:37

wastafel met onderkast niet te leveren en toen toch wel.

We hebben een wastafel met onderkast besteld, dat leek heel vlot en goed te gaan en toen bleek de kast eruit te gaan. Met een belletje naar de winkel werd het keurig opgelost. De meneer van de winkel had zijn computer al uitstaan, maar deze ging direct weer aan. De juiste kast werd gevonden en alles is geregeld. We hebben nog enkele keren moeten nabellen, ivm toestanden van de leverancier en bezorger. Maar uiteindelijk werd het helemaal in orde gemaakt.Heel tevreden over alle nazorg.

A
2020-05-11 17:14:57

Erg tevreden

De bestelling en levering verliepen soepel. Ik ben erg tevreden over de producten die we hebben ontvangen!

Johan Schmits
2020-05-11 13:49:12

Grote keuze, hele goede service, betrouwbaar bedrijf

Hele goede service. Bij navraag bleken producten die niet op de site staan ook geleverd te kunnen worden. Alle vragen worden snel en goed beantwoord. Als het niet in 1 keer goed gaat, de 2e keer wel. De kwaliteit en de prijzen zijn uitstekend. De levering van een (grote) order werd wel over vele keren uitgesmeerd, zodat de levertermijn best lang was (het laatste werd 6 weken na besteldatum geleverd alhoewel in de webshop werd vermeld dat de producten op voorraad waren). De actuele leverdatum is niet te zien via de bestelgegevens, maar na telefonische navraag werd de levertijd wel aangegeven. De uiteindelijke levering week daar nog wel enigszins van af. De communicatie omtrent de leverdata is nog wel een verbeterpuntje. Ook het proces van retourneren en vervolgens terugbetalen ging prima. Zij het dat ik wel even moest opletten omdat de retour vrachtkosten 2x waren afgetrokken. Maar ook dat werd, na navraag, keurig snel en correct hersteld.

Wesly Heijnen
2020-05-11 13:19:36

Snelle verwerking en verzending

Deze order zeer snel verwerkt en ontvangen.Duidelijke berichtgeving over het hoe wat en waar.

alexander van der Bijl
2020-05-07 13:47:00

uitstekende winkel

Prima op tijd geleverd en artikel geheel volgens bestelsite naar mijn zin

Angela
2020-05-07 11:49:01

Prettig geholpen in de winkel!

Prettig geholpen in de winkel!Bij het ontvangen van enkele tegels met een barst, gaf dat na het laten zien van een fotootje geen problemen. Binnen enkele werkdagen ontving ik een paar nieuwe stenen! :-)Winkel in Amsterdam is ruim opgezet zodat je prima met 1.5 afstand de showrooms en producten kunt bekijken!

Bjorn
2020-05-07 09:50:13

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven! Prijs kwaliteit top!

Tim Merx
2020-04-28 15:12:22

Goede service, tegen de juiste conditie

We hebben het benodigde sanitair tegen goede condities in kunnen kopen. En zijn zeer tevreden over de service en de snelheid waarmee geleverd is.

Linda Perik
2020-04-28 14:46:48

douche onderdelen

de gekocht douche onderdelen die ik had besteld werden keurig op de dag geleverdze waren goed verpakt ook het inbouw toilet was er ook meteen bij geleverd

Marcel van der Ploeg
2020-04-28 10:20:34

Zeer tevreden over bestelling

2 toiletten besteld, deze werden keurig op tijd afgeleverd. Prijs kwaliteit prima, netjes een factuur erbij.Ben zeer tevreden over badkamerwinkel

M. Broekarts
2020-04-17 07:28:24

Problemen met levering

Wij hadden drie douchegoten besteld van Easydrain waarvan er twee netjes op tijd werden geleverd. Na de levering direct contact opgenomen om aan te geven dat de derde goot mistte. Vervolgens verschillende keren gebeld en gemaild met hen om de 3e goot ook geleverd te krijgen. Uiteindelijk bleek de levertijd van de 3e goot dusdanig lang te zijn dat we deze af hebben moeten bestellen en hem elders hebben besteld. Daarna wel netjes het geld terug ontvangen. Klantenservice was, ondanks het vervelende verloop, wel steeds vriendelijk.

Wob Jansen
2020-04-16 18:20:34

In goede staat en goed verpakt op tijd…

In goede staat en goed verpakt op tijd geleverd. Niet vanzelf sprekend als je het vergelijkt met bouwbink.nl. Dus bedankt en succes!

Heer Van hal
2020-04-16 16:26:19

Snelle levering en goede website

Snelle levering en goede website! Medewerkers staan je goed te woord bij vragen!

Kees
2020-04-16 14:25:17

Wastafel

Prompte levering van onze dubbele wastafel op exact de beloofde dag. Bij uitpakken niet beschadigd. Kortom zeer tevreden

manuela blonk
2020-04-16 13:16:06

Prachtig mooi en kwalitatief goed…

Prachtig mooi en kwalitatief goed badmatset. Bestelling gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Enige minpuntje de lange levertijd die overigens uiteindelijk wel korter was dan aanvankelijk aangegeven en dat was een fijne verrassing!

FAQ for Badkamerwinkel

Heeft Badkamerwinkel korting voor nieuwe klant?

Ja. Als u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Badkamerwinkel, kunt u Kortingscode verkrijgen door te bladeren door badkamerwinkel.nl. Presenteer Badkamerwinkel Kortingscode die u heeft ontvangen toen u aan de kassa gaat betalen, en u kunt gemiddeld €49 besparen. aarzel niet om deze perfecte kans bij Badkamerwinkel te grijpen om 80% te besparen!

Hoe lang gaat Badkamerwinkel Aanbieding mee?

Badkamerwinkel heeft een tijdslimiet van de kortingen onderaan elke coupon. En de geldigheidsperiode van elke Badkamerwinkel Aanbieding is anders. Klanten hoeven alleen Badkamerwinkel Korting te selecteren met de hoogste korting tijdens de geldigheidsperiode om te gebruiken.

Hoe contact opnemen met Badkamerwinkel?

Om klanten sneller en effectiever advies te kunnen bieden, heeft Badkamerwinkel een klantenservicekanaal geopend bij badkamerwinkel.nl. u kunt op de knop \"Online contact\" of \"Contact opnemen\" op de officiële website van Badkamerwinkel klikken om deze specifieke diensten bij Badkamerwinkel te ontvangen, die u veel kunnen helpen.