nlkorting.org

Bebsy Aanbieding & Korting September 2021

Bezoek Bebsy
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Bebsy Beoordelingen

Ageeth
2020-05-06 09:25:17

Overzichtelijke site met prachtige…

Overzichtelijke site met prachtige bestemmingen. Communicatie verloopt helder en bij aankomst nog nooit teleurgesteld, echt een aanrader!

Leo Verhoef
2020-04-03 13:16:16

Mijn reis naar IJsland komende zondag…

Mijn reis naar IJsland komende zondag gaat helaas niet door. Zag dat uiteraard al aankomen, maar op tijd (twee weken geleden) door Best. Ik snap dus de reviews niet dat men niet geïnformeerd is. Ten eerste kon je al op je Nederlandse klompen aanvoelen dat het niet door zou gaan en ten tweede moet Bebsy tijdig geïnformeerd hebben. Ongetwijfeld wordt hiervoor gebruik gemaakt van een digitaal systeem en kan er zo moeilijk iets tussendoor geglipt zijn. Wellicht moeten klanten beter in hun e-mailbox kijken. Wat ik ook aardig vond dat ik bovendien nog een e-mail ontving die niet automatisch was verstuurd, maar door iemand met een persoonlijke boodschap. De e-mails die je verstuurt worden dus daadwerkelijk gelezen door iemand van vlees en bloed. Dak hiervoor

Linda
2020-03-29 12:53:27

Tevreden jammer nie doorgegaan wegens…

Tevreden jammer nie doorgegaan wegens coranvirus

Hennie
2020-03-20 12:26:51

We hadden een reis krakau geboekt ,een…

We hadden een reis krakau geboekt ,een heel goed hotel netjes en een goed ontbijt wel een beetje oud maar dat is niet erg,er zat ook nog een tour naar auschwitz-birkenau bij, gelukkig nog meegemaakt maar we moesten naar een ander hotel lopen 1,5 km maar volgens de actievandedag.nl zouden we opgehaald worden bij ons hoteldat is een minpunt we hebben toch maar een taxi genomen was toch 10 euro meer.

Melanie
2020-03-18 08:23:01

Top service

Top service! Blij dat we een tegoedbon krijgen om onze vakantie op een later tijdstip te kunnen plannen in deze hectische tijd.

eric goossenaerts
2020-03-17 11:55:26

Prima geregeld !!

Peter van Wingen
2020-03-16 09:33:00

BEBSY, COMPENSEER REIZIGERS MET EEN VOUCHER!

Van alle touroperators mag nu een volwassen en verantwoordelijke houding verwacht worden in plaats van te verbergen achter de reisadviezen van BuZa (die altijd achter de feiten aanlopen), BEBSY, COMPENSEER JE REIZIGERS MET EEN VOUCHER voor een later tijdstip, net als veel andere touroperators in NL: Corendon, SunWeb, Prijsvrij, ANWB en TUI. Gooi je goeie reputatie niet te grabbel BEBSY, NEEM JE VERANTWOORDELIJKHEID!!!!Update 23 maart:De pakketreis die ik had geboekt kon niet doorgaan omdat de airliner alle vluchten van/naar Schiphol had geannuleerd, waaronder deze. Bebsy heeft me enkele dagen daarna een SGR Corona-voucher verschaft. Netjes afgehandeld, Bebsy, waarvoor dank.

NVS
2020-03-13 09:57:27

Zeer overzichtelijke website en zonder…

Zeer overzichtelijke website en zonder twijfel de beste vakantiedeals die ik al ben tegengekomen !

Marcel John
2020-03-12 21:08:51

Heb ervaren dat er zeer behulpzaam en…

Heb ervaren dat er zeer behulpzaam en betrokken medewerkers bij de helpdesk werken wanneer er iets mis gaat met je online boeking. De site is nog steeds gebruikersvriendelijk, snel en overzichtelijk. En na vele uren zoeken op internet blijkt Bebsy nog steeds de goedkoopste aanbieder.

angeline
2020-03-12 18:49:40

Duidelijk en helder om te boeken

Erika
2020-03-12 16:47:14

Tot heden goed geholpen en vriendelijk…informatie Barcelona hotel

Tot heden goed geholpen en vriendelijk aan de telefoon .

bastiaan van den brink
2020-03-11 21:26:13

5e keer op bebsy reis

Melanie Vermeulen
2020-03-11 17:16:01

Top service!

Al een paar keer geboekt via Bebsy en alles is altijd goed geregeld! Ik zou het zo iedereen aanraden.

Noella
2020-03-11 16:55:01

Ik vind de reisje van Bebsy goed en…

Ik vind de reisje van Bebsy goed en goedkoop .

Erwin Rouwenhorst
2020-03-11 16:09:38

Stedentrip naar Wenen incl annulering terugreis door de storm

Begin Februari een stedentrip naar Wenen geboekt, dit was niet de eerste keer dat we via Bebsy boekten, Altijd zeer tevreden over de website aanbiedingen en communicatie.Tijdens de laatste stedentrip naar Wenen, werd onze terugvlucht door de storm geannuleerd, wij hebben Zondagochtend gelijk met Bebsy gebeld en kregen een echt alleraardigste mevrouw aan de telefoon, binnen 5 minuten was alles geregeld, van terugreis 2 dagen later en ook konden wij 2 extra dag in ons hotel verblijven.Echt een super service en zeer netjes aan de telefoon geholpen, wij gaan zeker onze volgende trip weer via hun boeken en zullen ze zeker bij familie en bekende aanraden.

FAQ for Bebsy

Heeft Bebsy korting voor nieuwe klant?

Ja. Bebsy heeft een speciaal beleid geïntroduceerd dat alleen nieuwe klanten kunnen gebruiken. Als u een nieuwe klant bent, kunt u de overeenkomstige Aanbieding selecteren door te bladeren door bebsy.nl en deze presenteren wanneer u consumeert, waarna u kunt genieten van de korting voor nieuwe klanten.

Hoe lang gaat Bebsy Kortingscode mee?

Als je de specifieke gebruikstijd van elk van de Bebsy Korting wilt weten, kun je de instructiepagina die overeenkomt met Korting op bebsy.nl raadplegen. Op deze pagina staan ​​over het algemeen duidelijke vervaltijd- en gebruiksregels voor elke Bebsy Aanbieding. na overleg kunt u genieten van de extra kortingen van Bebsy Kortingscode.

Hoe contact opnemen met Bebsy?

U kunt contact opnemen met Bebsy via de klantenservice op de pagina bebsy.nl. Over het algemeen wordt een bericht of de knop \"Contact\" weergegeven op de pagina bebsy.nl. U kunt deze knop gebruiken om direct een bericht naar de klantenservice van Bebsy te sturen. de klantenservice van Bebsy zal het probleem op tijd voor u oplossen. Bebsy heeft ook een automatische antwoordfunctie geïntroduceerd.