nlkorting.org

Bekend Van Pc Aanbieding & Korting Mei 2022

Bezoek Bekend Van Pc
  • Alle
  • Deals

Bekend Van Pc Beoordelingen

Geraldine Limburg
2019-10-06 11:14:06

Heb bij Bralex een wonder mop besteld…

Heb bij Bralex een wonder mop besteld met emmer, afgelopen week ontvangen, maar niet eens uit de doos gehaald, omdat het een klein emmertje betrof, niets voor ons huis. Dus meteen retour gestuurd. Krijg 3 dagen erna een mail, het artikel ruikt muf, en ze sturen het artikel weer naar mij terug.U begrijpt daar ga ik niet mee accoord. Ik heb keurig netjes in plastic met speciaal tape erom heen retour gestuurd.Ik koop zo veel online, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Klant
2019-02-01 19:23:35

geld terug gaat duidelijk

geld terug gaat duidelijk. Via een retour formulier. en verder houden ze me goed op de hoogte.Vlot.

FAQ for Bekend Van Pc

Heeft Bekend Van Pc korting voor nieuwe klant?

Ja. Via het Bekend Van Pc Kortingscode -systeem krijgen nieuwe Bekend Van Pc -klanten automatisch speciale Bekend Van Pc -kortingen voor de eerste bestelling. zolang er geen vorig verbruiksrecord is bij bekendvanpc.nl, kunt u de overeenkomstige Bekend Van Pc Korting toepassen om te genieten van 60%. Kom nu naar Bekend Van Pc om te winkelen.

Hoe lang gaat Bekend Van Pc Korting mee?

Als je de exacte geldigheidsperiode van elke coupon van Bekend Van Pc wilt weten, kun je inloggen of een nieuwe Bekend Van Pc -account aanmaken en op de overeenkomstige Bekend Van Pc Kortingscode in het couponpakket klikken om de vervaldatum te zien .

Hoe contact opnemen met Bekend Van Pc?

Bekend Van Pc heeft speciaal het klantenservicekanaal geopend, namelijk de "Contact Customer Service" voor alle online klanten. Op bekendvanpc.nl kunnen klanten verschillende contactmethoden vinden om de problemen op te lossen die ze willen raadplegen, waaronder 24 uur per dag online antwoorden en telefonische hotlines.