nlkorting.org

Blendle Aanbieding & Korting Mei 2022

Bezoek Blendle
  • Alle
  • Deals

Blendle Beoordelingen

W. L. Lip
2020-02-17 04:07:22

Hallo Blendle

Hallo Blendle. Ook ik vind het erg jammer dat ik niet meer per artikel kan betalen zoals voorheen. Ik heb een vraag. Ik kan niet zoeken met de zoekfunctie. Ik krijg wel bijvoorbeeld Wall Street Journal te zien maar ik kan er niet op klikken. Er gebeurt niets (ik lees via desktop computer). Wat nu? Dank.

Elke Buis
2019-08-06 07:21:44

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk. Mooie mix van verbreding, artikelen die je anders nooit zou tegenkomen en verdieping op onderwerpen waar je meer in thuis bent.

Bas
2018-03-25 09:16:23

Dé innovatie iedereen met een hekel aan papieren media

Blendle activeert je om meer te lezen. Een aantal jaren geleden heb ik Blendle geprobeerd. Toen was ik niet zo enthousiast. Inmiddels betaal je 1 laag bedrag per maand en Kun je onbeperkt premium artikelen lezen. Echt fantastisch. Dit is de toekomst. Daarnaast kun je voor een kleine bijdrage (0,01 tot 0,30 euro) inzage krijgen in honderden magazines etc. Ook de iPhone app werkt fantastisch. Alleen jammer dat je nog niet zo eenvoudig kunt zoeken naar publishers, arktikelen en onderwerpen. Verder top!

Sjoerd van Zundert
2016-10-30 08:19:08

Geweldig idee, perfecte klantenservice

Ook ik downloade "vroeger" muziek en films zonder kosten. Ook ik las "vroeger" kranten voor niks. Maar sinds een paar jaar ben ik om. Ik stream en netflix. Blendle doet voor de ouderwetse kranten wat Apple Music, Spotify en Netflix doen voor de rest van het medialandschap. Als ik al eens per ongeluk op een artikel klikte en het gelijk sloot, kreeg ik de kosten automatisch terug. Ik ben een grote fan. Succes met het internationaal uitbouwen!!!

FAQ for Blendle

Heeft Blendle korting voor nieuwe klant?

Ja. U kunt korting krijgen op de eerste aankoop in Blendle. Verifieer gewoon de identiteit van uw nieuwe klant en u kunt Blendle Korting speciaal voor u laten voorbereiden. Tegelijkertijd kunt u ook genieten van andere verschillende Blendle Kortingscode.

Hoe lang gaat Blendle Coupon mee?

Elk van de Blendle Korting heeft verschillende tijdslimieten. Om de voordelen van Blendle Kortingscode te maximaliseren, moet u de geldige gebruikstijd van Aanbieding en het aantal producten dat u kunt kopen weten, zodat u elke keer dat u winkelt in Blendle veel kortingen krijgt. .

Hoe contact opnemen met Blendle?

Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Blendle, of je kunt contact opnemen met Blendle via de social media-pagina. de algemene klantenservicepagina biedt gedetailleerde contactgegevens, of er zal een knop "contact opnemen met de klantenservice" zijn op de blendle.com -pagina, en de klantenservice van Blendle zal het probleem op tijd voor u online afhandelen.