nlkorting.org

Brussels Airlines Aanbieding & Korting Januari 2022

Bezoek Brussels Airlines
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Brussels Airlines Beoordelingen

Bart Schepes
2020-02-10 19:18:06

Perfect

Heel mooi vliegtuig kinderen werden vermaakt en we gingen naar Italië goed geland

Jesse Tysebaert
2019-11-10 12:46:34

De beste en de mooiste luchtvaartmaatschappij

De beste en de mooiste luchtvaartmaatschappij dat ik ooit heb gezien

Fred Van Heddegem
2019-09-25 16:35:36

vrouwlief is naar New-york haar dochter…

vrouwlief is naar New-york haar dochter en kleinkinderen bezoeken, heeft ook één van ons hondjes meegenomen en die moest per telefoon geboekt worden en alles is vlekkeloos verlopen,hondje mocht zelf mee in de cabine en niet zoals bijTui fly als een koffer in het ruim opgesloten, ondanks de vertraging van een uurtje wat bij andere maatschappijen ook gebeurd kunnen we niet veel meer negatiefs zeggen, vriendelijk personeel en diensten, het ga jullie beter af dan thomascook, mvg Dolores & Fred

Michel de Ligt
2019-08-31 19:14:50

Ik denk dat als meer mensen die…

Ik denk dat als meer mensen die tevreden zijn de review score veel beter zou zijn. Afgelopen zomer met Brussel Airlines naar Toronto gevlogen. Zeer vriendelijk grond en cabine personeel. Via sociale media contact gehad over een foutje die we hadden gemaakt met de stoelreservering dit was snel geregeld. Zowel heen als terug netjes volgens schema gevolgen. Volgend jaar weer met Brussel Airlines. Ook over deze vlucht al contact gehad via sociale media en wederom supersnel geholpen met mijn bagage reservering die online niet lukte.

Ilse
2019-08-05 20:46:33

Een fantastische vlucht naar Kalamata

Een fantastische vlucht naar Kalamata! Alles vlot verlopen; super vriendelijke crew, TIP TOP IN ORDE! 3/08/2019

Mathias Blommaert
2018-03-26 18:20:35

Een luchtvaartmaatschapij met een goed service

Een heel goede ervaring gehad met vlucht van Brussels Airlines naar New York. Vlucht op tijd vertrokken, lekker eten, voldoende beenruimte, ruime keuzes aan films/series/muziek aan boord en een heel vriendelijke cabin crew. Wij gaan in de toekomst zeker nog met deze maatschapij vliegen.

PeetG
2017-03-30 23:30:53

Ik boek voor mijn gezin regelmatig …

Ik boek voor mijn gezin regelmatig vakantievluchten bij Brussels Airlines.Tot op heden steeds waar voor mijn geld gekregen. Vriendelijke en correcte staff, zowel het personeel op de grond als in de lucht.Problemen met boekingen werden tot hiertoe correct en snel opgelost. Bij problemen telefoneren naar de helpdesk is zeer prijzig en probeert men best te vermijden.

Benny Catteeuw
2017-03-07 09:24:04

Meerdere vluchten gemaakt met Brusselsairlines:

Al vele vluchten gemaakt;alles is steeds goed verlopen:op tijd;vriendelijk personeel ;topie Catteeuw Benny

FAQ for Brussels Airlines

Heeft Brussels Airlines korting voor nieuwe klant?

Ja. Alleen nieuwe klanten kunnen de eerste aanbieding van Brussels Airlines gebruiken. Als u voor de eerste keer probeert een aankoop te doen op brusselsairlines.com en Brussels Airlines erkent dat u nog niet eerder in Brussels Airlines heeft uitgegeven, wordt u als een nieuwe klant beschouwd en biedt Brussels Airlines u een korting.

Hoe lang gaat Brussels Airlines Kortingscode mee?

Op de informatiepagina voor kortingsbonnen op brusselsairlines.com, zal Brussels Airlines de vervaldatum en gebruiksregels van de overeenkomstige Brussels Airlines Aanbieding weergeven. Het wordt aanbevolen dat u brusselsairlines.com Korting binnen de geldigheidsperiode tot geniet van de speciale Brussels Airlines Kortingscode bij het afrekenen.

Hoe contact opnemen met Brussels Airlines?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, kunt u zoeken op brusselsairlines.com, elke pagina heeft een klantenservicekanaal zoals \"Contact\", de klantenservice van Brussels Airlines kan online communiceren als u een speciaal noodgeval heeft, u kunt ook de hotline van de klantenservice van Brussels Airlines bellen