nlkorting.org

Centraal Beheer Achmea Kortingscode & Aanbieding Januari 2022

Bezoek Centraal Beheer Achmea
  • Alle
  • Deals

Centraal Beheer Achmea Beoordelingen

Arman Postma
2020-05-12 17:49:25

Ik sta op het punt te verhuizen en zie…

Ik sta op het punt te verhuizen en zie dat mijn vezekeringen, woonhuis, auto etc. elders goedkoper kunnen. Promovendum, Allianz Direct etc. Ik lees allemaal negatieve ervaringen op Trustpilot. Ontzettend slecht allemaal. Ik besluit eens te kijken wat er hier over Centraal Beheer gezegd wordt, ook al niet te best allemaal! Ik al jaren bij centraal beheer, ze zijn dan niet meteen de goedkoopste in de rij maar ik heb alleen maar positieve ervaringen. Laatst een schade aan een ruit, offerte opgevraagd , via een link gedeeld met de medewerker en twee dagen later het geld op mijn rekening. De negatieve ervaringen hier kunnen in mijn ogen dus niet waar zijn en mijn geloofwaardigheid in Trustpilot is tot 0 gedaald

richard hallensleben
2020-04-15 14:08:46

Positieve afhandeling van mijn schade(s)

Je hoopt nooit een beroep te moeten doen op de verzekering. Onverhoopt is dit binnen een jaar toch twee maal het geval geweest. In beide gevallen is begripvol op de situatie gereageerd en is waar mogelijk alles uit handen genomen. Reacties op ingediende rekeningen en offertes zijn ruim binnen de gestelde afhandeltermijn.

fam Bouw
2020-04-07 11:09:20

Het bedankje

Daar wij op dit moment in een moeilijke periode verkeren en ik dat vertelde aan de medewerker Rick werden wij verrast met een bos bloemen dat waarderen wij heel erg

Lauri Peper
2020-02-10 22:31:21

Onverwachts de vakantie verlengd

Onverwachts de vakantie verlengd met 2 dagen en via twitter pb naar cb hierover gestuurd. Ze zetten het op de polis van de annuleringsverzekering zonder hiervoor extra premie te rekenen! Top kado van ze. Sowieso is de webcare heel goed, complimenten.

David
2019-12-13 13:43:08

Al jaren een woonverzekering bij…

Al jaren een woonverzekering bij Centraal Beheer. Nu gebruik gemaakt van de verzekering met een schademelding. Deze wordt heel erg netjes opgepakt en direct betaald. Geen paarse krokodillen, gewoon netjes afhandelen. HULDE!!!

Heer van der Heijden
2019-11-22 19:04:25

Top gereageerd door Centraal Beheer

Ik constateerde bij een check van mijn verzekeringen, dat mijn auto verzekeringspremie als bestaande klant te hoog was.Na een melding terzake werd door CB voorgesteld de huidige verzekering met 13 schadevrije jaren en 75 % korting, te beëindigen en tegelijkertijd een nieuwe met de lagere premie af te sluiten.Dit werd vlot geregeld. Na 2 maanden kreeg ik een brief, dat ik een verkeerd aantal schadevrije jaren had opgegeven; dat zou 0 in plaats van 13 zijn. Ik voelde mij als fraudeur weggezet, terwijl ik zelf niets had opgegeven, CB had zelf alles geregeld. Ik had de angst, dat ik in een langdurige administratieve rompslomp terecht zou komen. Niets was echter minder waar? Na een telefoontje met een zeer betrokken medewerker, Barry, werd dit direct gecorrigeerd en kreeg ik tot mijn verbazing een handgeschreven excuus brief van die medewerker en tegelijkertijd een VVV bon van Centraal Beheer als compensatie voor het ongemak. Zo hoort het, top gereageerd!! F. J. van der Heijden, Krimpen aan den IJssel

Mark
2019-11-13 18:09:33

I.v.m

I.v.m. waterpokken konden moeder en dochter niet vliegen. Nieuwe vlucht geboekt zsm na herstel en Centraal Beheer heeft het verschil tussen oude ticket en nieuwe ticket betaalt. Klasse en heel snel. Telefonische ondersteuning was zeer fijn. Eerste keer in drie jaar polis gebruik gemaakt van schade en een positieve ervaring.

Degrote Baas
2019-06-06 07:45:41

Twee verschillende polissen…

Twee verschillende polissen aangesproken in de laatste 5 jaar, beide gevallen zijn volledig en snel uitbetaald. Ik ben tot op heden tevreden.

Meneer De Jong
2019-02-23 13:30:34

Prima verzekering

Prima verzekering. Nooit gezeur, zoeken naar een passende oplossing en goede dekking. prima!

SW
2018-08-04 13:16:35

Altijd tevreden!

Altijd behulpzame mensen bij de klantenservice. Ook goed bereikbaar. Helpen je direct. Vandaag zelfs mijn inboedelverzekering met terugwerkende kracht kunnen opzeggen en geld terug gekregen! Echt topservice en klantgericht!1 sterretje eraf, omdat ik ooit geen schade kon claimen bij gemist vliegtuig in UK, doordat er helemaal geen treinen konden rijden naar het vliegveld en daar ook een officiele verklaring van de vervoerder voor had. Maar ach...de service maakt het dan wel weer goed!

Bjorn
2018-03-23 14:18:34

Waterschade is nooit fijn

Waterschade is nooit fijn. Vooral een laminaat vloer kan daar slecht tegen.Contact op genomen met Centraal Beheer. We zijn erg goed geholpen door de medewerkers. Ook snel met het afronden en helder in het aangeven wat wel en niet kan. Centraal beheer heeft deze nare situatie mooi opgelost.Ook erg tevreden met de wachttijden aan de telefoon. Ook al was het druk vanwege de stormschade, altijd binnen 1 minuut iemand aan de lijn.

Crni
2017-02-03 14:47:35

Service is goed, wel prijzig

Service is wel echt goed bij Centraal Beheer alleen zijn ze wel iets aan de dure kant

devin
2015-11-03 16:46:40

zeer goed, snel en vriendelijk geholpen door inboedelverzekering

Bij ons was de Tv inclusief hangende tv kast naar beneden gekomen. na erg geschrokken te zijn gebeld met CB, deze waren direct erg meelevend en vriendelijk.na alle benodigde spullen bij elkaar gezocht te hebben (offertes en aanschafbonnen) werd alles direct afgehandeld en had ik binnen drie werkdagen het geld op mijn rekening staan.

Jody Tiggelman
2014-01-02 09:14:33

Geweldig bedrijf!

Wij zitten hier met zo'n beetje alle verzekeringen. Wat een uitstekende service biedt dit bedrijf keer op keer. Kundige klantenservicemedewerkers en altijd tevreden ophangen. Ook denken medewerkers met je mee en denken ze buiten normale gang van zaken. SUPER!

FAQ for Centraal Beheer Achmea

Heeft Centraal Beheer Achmea korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor die nieuwe klanten die slimmer willen winkelen in Centraal Beheer Achmea mogen hun eerste speciale aanbieding niet missen. Gebruik de exclusieve Centraal Beheer Achmea Kortingscode om u te helpen veel te besparen bij het afrekenen, haast u om naar centraalbeheer.nl te komen om het uit te geven!

Hoe lang gaat Centraal Beheer Achmea Coupon mee?

Je kunt je account invoeren om al je Centraal Beheer Achmea Aanbieding te zien, elk zal de overeenkomstige vervaltijd onderaan weergeven. Vergeet niet om Centraal Beheer Achmea Kortingscode te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, en dan kun je 60% korting krijgen. ook kunt u uw Centraal Beheer Achmea Korting niet langer gebruiken als u de vervaldata mist.

Hoe contact opnemen met Centraal Beheer Achmea?

Om klanten sneller en effectiever advies te kunnen bieden, heeft Centraal Beheer Achmea een klantenservicekanaal geopend bij centraalbeheer.nl. u kunt op de knop \"Online contact\" of \"Contact opnemen\" op de officiële website van Centraal Beheer Achmea klikken om deze specifieke diensten bij Centraal Beheer Achmea te ontvangen, die u veel kunnen helpen.