nlkorting.org

Charlie Temple Kortingscode & Korting Augustus 2021

Bezoek Charlie Temple
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Charlie Temple Beoordelingen

Emily
2020-05-19 19:27:28

Okay

Okay. Glazen van de bril zijn niet geweldig dus het is wennen als je altijd premium kwaliteit bent gewend maar het is te begrijpen gezien je er veel minder voor betaalt. DE designs vd brillen zijn wel hip! Alleen jammer dat je de retourkosten ook zelf moet betalen.

Maurice
2020-05-18 19:15:32

Mooie brillen. Toch wel beetje teleurgesteld dit keer

Laatst weer een bestelling geplaatst. Heb al verschillende brillen van Charlie. Me favoriet heb ik weer opnieuw besteld omdat me oude redelijk versleten was. Helaas had 1 van de 2 brillen toch al 2 lichte krasjes. Ik ga er dit keer niet achteraan omdat ik het erg druk heb met werk. Maar of een vervolg bestelling volgt ik denk het niet.

Olga Kerkhof-Gardeitchik
2020-05-07 17:54:47

Alsnog mooie service! 20 April een multifocale bril besteld

Toch blij met Charlie Temple!Na eerst een slechte recensie te geven moet ik deze nu toch aanpassen. Fijne e-mail gekregen met een mooi gebaar, alsnog goede service!20 April een multifocale bril besteld, 7 mei nog steeds geen bril. Meerdere keren gebeld, excuses maar verder niets. Geen bril, geen service, niets.

Consumer
2020-04-08 18:47:24

Hele goede, vriendelijke en snelle service

Hele goede service , en vriendelijk personeel. Ik had een waarde verkeerd aangevraagd. Ik belde om dit aan te passen en werd goed , vriendelijk en snel geholpen! Helemaal blij mee.. en dan moet de bril nog komen

Maeike Schouten
2020-04-03 13:48:44

Fantastische bril, super blij!

Vandaag in een mooie verpakking werd mijn nieuwe bril geleverd. Gisteren besteld 20.00 uur vanmiddag om 15.00 uur geleverd. Wat een fantastische service! En een onwijs leuke bril. Ik ben er enorm blij mee. Bedankt Charlie Temple!

Julia Bax
2020-03-30 11:57:07

geld achterhouden.

Ik heb eind februari begin maart een zonnebril besteld op charlie temple met de optie voor de lichte glazen(15,- extra). toen de bril geleverd werd vond ik de glazen echter te licht van kleur, deze bril heb ik toen terug gestuurd. Ik heb in de retour aangeven dat ik de standaard zonneglazen wilde, aangezien deze donkerder zijn. Bril geleverd met de juiste glazen, maar omdat mijn bril nu 15,- goed koper is geworden dan de eerste die ik heb besteld zou ik nog 15,- terug krijgen. dit staat ook op hun site. Echter aan de telefoon beweren ze dat de glazen die ik nu heb juist beter van kwaliteit zijn dan die ik had besteld en zo zouden ze de 15,- hebben gecompenseerd. Hier heb ik alleen nooit niks over gehoord, pas toen ik belde om te vragen of ik de 15,- nog terug kreeg kwamen ze met dit verhaal.Extra:Charlie Temple heeft na de reactie het bedrag terug gestort, jammer dat het zo moest gaan maar toch fijn van de snelle reactie.

Herman V. L.
2020-03-12 13:31:31

een bril gekocht de veren kraakten en…

een bril gekocht de veren kraakten en er zat een scheurtje in de poot na een mail kon ik de bril opsturen en binnen een paar dagen had ik mijn bril terug met een nieuw montuur dat noem ik klasse

Wim Mentens
2020-03-02 11:00:06

Als aanvulling op de comments van "John John"

Ik heb net hetzelfde meegemaakt met de aankoop van een mulifocale bril voor mijn vrouw. € 220 in België en € 150 voor hetzelfde in Nederland. Dat Charlie Temple beweert dat de marketing kosten in België hoger zijn dan in Nederland neem ik met een korreltje zout. Ze bieden alles online aan... De werkelijke reden willen ze niet openbaar maken. Charlie Temple biedt de mogelijkheid voor de klanten om af te halen in een afhaalpunt. Waarom kan de Belgische klant in de grensstreek hier geen gebruik van maken... Dit is niet fair en in strijd met de Europese wetgeving.

T. Jansen
2020-02-26 16:57:59

UITSTEKENDE SERVICE EN KWALITEIT!

UITSTEKENDE SERVICE! Mijn eerste bestelling gedaan en ik had binnen 2 dagen een bril op sterkte (2 verschillende oogsterktes) thuis voor een zeer schappelijke prijs! Ik had ook een extra bril gekocht die helaas te klein was, deze heb ik geretourneerd en binnen 2 werkdagen kreeg ik het geld teruggestort! Zeer goede , vlotte en vriendelijke klantenservice! Ik beveel Charlie Temple aan!

Monique Knijnenburg
2020-02-07 17:52:07

Vorige week bril besteld

Vorige week bril besteld, snel geleverdAlleen glazen waren niet goed. Bleek achteraf dat we de verkeerde bril recept hadden ingevuld. Hierna zonder probleem bril retour gestuurd... En bril daarna terug gekregen met het goede bril recept.. Voor mij dikke 10 voor service hierBedankt hier voor.

Model '53
2020-01-25 18:00:22

Zeer tevreden over service

Ik vind reviews alleen nuttig wanneer je óf zeer ontevreden óf zeer tevreden bent. Normaal leveren na betaling lijkt me normaal, dus geen compliment waard, dat soort reviews zijn in mijn ogen nutteloos.Nu ben ik zeer tevreden over de service van Charlie Temple, dus een review:Helaas paste mijn bril niet goed, ondanks dat hij 2mm breder zou zijn dan mijn huidige zat hij te strak op mijn hoofd. Retour gestuurd, binnen 2 dagen het aankoopbedrag terug op mijn rekening! Mijn vrouw vond dezelfde bril ook leuk, 's-avonds besteld (op sterkte), volgende dag met DHL bezorgd, helemaal goed! Ik ga mijn volgende bril weer bij Charlie bestellen!

Harrie Mensch
2020-01-18 17:22:42

2x dezelfde bril van +/- €40,-…

2x dezelfde bril van +/- €40,- aangeschaft. Bril gaat maximaal 6 maanden mee, daarna zijn de pootjes lam en zit de bril niet lekker (stevig) meer. Voor deze prijs verwacht ik niet meer, het blijft echter zonde. Brillen zijn nu ook duurder geworden, dit maakt de overweging om opnieuw deze bril aan te schaffen een stuk moeilijker.

BGAJ Rombouts
2019-12-30 15:58:13

Mooie multifocale titanium bril besteld…

Mooie multifocale titanium bril besteld en geheel naar wens ontvangen. Eerst had ik een andere besteld maar die stond me niet. Ik kon hem terugsturen (helaas niet gratis) en kon een andere bril krijgen.Ik vind dat een geweldige service van Charlie Temple, probeer dat maar eens bij de opticien.Ik was € 110,00 kwijt waar Pearl e.a. € 270,00 voor rekenen.Ik kan Charlie Temple van harte aanbevelen.

Gerard
2019-12-07 13:13:00

Een bril voor weinig geld

Goede website, makkelijk bestellen. Alleen dat van die 25 euro klopt niet helemaal, je krijgt nog wel verzendkosten. Bril snel in huis. Is natuurlijk niet de allerstevigste bril dus je moet er wel zuinig op zijn. ook zit er kleurverschil tussen de glazen. Maar voor zo weinig geld klaag ik niet.

Lois
2019-11-08 16:10:33

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Woensdag me bril opgestuurd omdat er een krasje op zat en had hem vrijdag al weer terug. Zelfs de verzendkosten vergoed gekregen!

FAQ for Charlie Temple

Heeft Charlie Temple korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de ervaring van nieuwe klanten erg belangrijk is voor Charlie Temple, Charlie Temple hecht ook veel belang aan nieuwe klanten. Daarom wordt Charlie Temple Kortingscode het hele jaar door aan de nieuwe klanten gegeven. maar als u geen nieuwe klant bent, kunt u ook genieten van andere Charlie Temple Korting.

Hoe lang gaat Charlie Temple Coupon mee?

In de gebruiksregels van Charlie Temple Korting is er een exact tijdsbereik voor het toepassen van de Kortingscode. Maar onthoud dat het tijdstip waarop elke Charlie Temple -coupon wordt gebruikt, niet exact hetzelfde kan zijn. volgens de bestelvereisten en de indeling van het winkelkortingssysteem kan Charlie Temple Aanbieding zowel permanent als langdurig worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met Charlie Temple?

Om klanten van Charlie Temple een betere aankoopervaring en probleemoplossing te bieden, worden de contactgegevens van de klantenservice op charlietemple.nl geplaatst en kunnen klanten van Charlie Temple gerelateerde vragen raadplegen via de klantenservice van Charlie Temple en antwoord krijgen als spoedig mogelijk.