nlkorting.org

D Reizen Kortingscode & Coupon Januari 2022

Bezoek D Reizen
  • Alle
  • Deals

D Reizen Beoordelingen

Thea Spruijt
2020-05-20 12:09:12

Positief blijven helpt enorm!

Dan nu ook maar eens even een positieve review....door de coronagekte duurde het inderdaad even, maar daar werden we netjes van op de hoogte gesteld (D-reizen Hoogerheide toppie

Waardeloos76
2020-04-30 21:40:42

Fijne organisatie welke in tijden van…

Fijne organisatie welke in tijden van corona met je meedenkt. Snelle reacties via de app wat erg fijn is. Afwachten wat er komen gaat mbt reis adviezen van verschillende landen. Wij zijn blij met D-reizen.

Annemarie Posthumus
2020-03-23 19:36:22

Omboeken

Altijd goed geholpen.Nu heb ik samen met mijn dochter en kleinkinderen 3 en 1 jaar vorig jaar een reis naar Canada geboekt.Dit zou 9 mei vertrek zijn.Ik heb gebeld om hem om te boeken,maar moet wachten tot zij meer weten.Canada zit dicht(mijn familie woont daar)Dus zal mei niks worden.Ik vind het verschrikkelijk om in het ongewisse te leven,steeds weer afwachten.Naar mijn idee weten ze allang dat vliegen in mei niks word.En hoop dat ik niet mijn lang gespaarde geld kwijt ben.

Janny Kroeze Kuper
2020-03-17 10:15:54

wij vinden het altijd fijn in de…

wij vinden het altijd fijn in de winkel, eerlijk denken mee met je wens en nu ook eerst gekozen voor optie ivm carona virus.helaas kan hij dus niet door gaan ivm sluiting Griekenland incl Mei vakantie.komen zo snel alles achter de rug is kijken voor zomer of herfstvakantie.heel veel sterkte in deze lastige tijd

hanneke feijen
2020-03-08 21:37:36

Flybe

FlybeNa het faillissement is er gelijk contact opgenomen om een nieuwe oplossing te vinden. Top

Wilma Wilkes
2020-03-04 08:36:28

Bij d-reizen altijd door liesbeth…

Bij d-reizen altijd door liesbeth keurig geholpen.Alleen bij firma corendon is het een puinhoop,daar hanteren ze prijsverschillen die bij boeking per dag wel 100,00 euro en meer kunnen schelen.Niemand van de firma kan daar een verklaring over geven.Er trapt altijd wel iemand hopen ze.Wij vinden het een beetje vreemde praktijken.Wilma en Joop.

Mahmut Serin
2020-03-03 18:10:20

Wij boeken al jaren via D-Reizen en het…

Wij boeken al jaren via D-Reizen en het is altijd goed gegaan en daarom dus weer een reis geboekt voor dit jaar .Zeer tevreden !

Dennis
2020-03-01 20:28:05

Een week Madeira

Na het boeken van reis voor een week voor 3 personen naar Malta werden we gebeld. Sorry, die vluchten zijn toch niet beschikbaar. Aldus, aan de telefoon de reis verandert naar Madeira, ook een (prachtig) eiland al zelf zoekend op de website. Dit verliep goed, het zou een omslachtige reis worden, met zowel op de heen als terugreis een tussenstop in Portugal, maar soit. Ook nog 200-of 300 euro bijbetaald (op het originele Malta bedrag) omdat de Madeira vakantie duurder is. Op het vliegveld bleek er geen ruimbagage te zijn geboekt. Iets waar ik achteraf dom genoeg van uit was gegaan: Maar in mijn verdediging: dit werd ook helemaal niet besproken in het gesprek. Dus dat was op het vliegveld ook nog even 100 euro extra aftikken om als compromis (met wat bagage kunst en vliegwerk) 2 ruimbagage ook mee te krijgen. Voor de terugweg zou het waarschijnlijk hetzelfde gaan: dus meteen D-Reizen gebeld: verteld wat er aan de hand was en ze hebben 3 dagen later de betaallink per e-mail gestuurd voor de ruimbagage terugweg.(Bij niet betalen, heb je kans dat je ruimbagage geweigerd wordt stond er lekker passief agressief) Nog eens 85 euro. Check, ik betaal wel, ik wil toch m'n bagage mee terug. Nu vanmiddag bij terugkomst op Schiphol bij de bagageband, blijkt dat diezelfde ruimbagage nog in Lissabon staat. Zal vast nog terugkomen en staat los van D-Reizen natuurlijk, maar ironisch is het wel.Dan de reis zelf: Madeira is fantastisch, we hebben prachtige hikes gemaakt, de autoverhuur bleef ondanks de late vlucht, die ook nog eens vertraagd was netjes wachten op onze aankomst na 01:00 's nachts uiteindelijk (maar dan hadden we dan vooraf ook al extra (40 euro geloof ik) voor betaald). Ook bij ons verblijf waren ze op de hoogte van de late aankomst: en konden gelukkig meteen naar onze kamer. Kei-en kei-harde bedden: maar wel super toffe/ aardige mensen. Al met al: het was niet super slecht, de klantenservice hielp me best goed: maar vloeiend is het ook niet bepaald verlopen. En dat is het hem, ik deed het via D-reizen met het idee dat dat makkelijker zou zijn. Maar het heeft me meer stress en gedoe gegeven dan dat ik mijn 'normale manier' (-zelf een vlucht, airbnb en huurauto regel) dan dat ik het via D-reizen doe... Dus eens, maar niet voor herhaling vatbaar helaas.

ria borst
2020-03-01 15:07:14

hoe snel kan het gaan

kwam binnen vakantie uitgezocht betaald zo snel was het gegaan en ik kwam alleen maar binnen om iets te vragen

Walter Klaasen
2020-02-29 02:56:39

D reizen Waalwijk krijgt van onze een…

D reizen Waalwijk krijgt van onze een dikke pluim. Onze zoon ligt doodziek in Bangkok. We kregen dezelfde dag een vlucht met Eva air, tickets, zelfs de stoelen gereserveerd in het vliegtuig. Alles perfect geregeld. Werkelijk fantastisch.

Gaby
2020-02-26 13:03:12

Dreizen Hoogeveen heeft ons super goed…

Dreizen Hoogeveen heeft ons super goed geholpen. We hadden net een reis geboekt naar Tenerife tot we het nieuws kregen van de Corona virus. Ik ben zelf zwanger en mocht van Dreizen/TUI de reis kosteloos omboeken of annuleren. Dat noem ik nu eens super service. Ik werd goed op de hoogte gehouden door Dreizen Hoogeveen van de ontwikkelingen. Echt een aanrader, wij boeken nooit meer online

Eric Van Heumen
2020-02-18 18:24:39

Makkelijk om te boeken prettig in…

Makkelijk om te boeken prettig in omgang.Ik had al wat uitzoekwerk thuis gedaan, scheelde toch 200 euro.Dat advies kan beter, verder tevreden

Martie Jeuken
2020-02-17 16:09:52

Al vele jaren maken we gebruik van de…

Al vele jaren maken we gebruik van de diensten van het kantoor D-reizen in Someren. En nog altijd naar volle tevredenheid.

Jan Terwal
2020-02-17 10:05:17

Word altijd fijn geholpen,boek altijd…

Word altijd fijn geholpen,boek altijd in de winkel.Nooi via een site.Als we er niet uitkomen zoeken ze altijd een alternatief.Dat vinden wij fijn een persoonlijke benadering en wij komen er al zo lang dat ze weten wat wij willen en zoeken..

klein H
2020-02-17 08:24:36

fijne gezellige

fijne gezellige, prima behandeling

FAQ for D Reizen

Heeft D Reizen korting voor nieuwe klant?

Ja. Om het klantenbestand uit te breiden en meer terugkerende klanten te krijgen, zal D Reizen Kortingscode leveren voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten hoeven alleen D Reizen Kortingscode aan de kassa te presenteren om gemiddeld tot €23 rechtstreeks op d-reizen.nl te genieten.

Hoe lang gaat D Reizen Kortingscode mee?

Het probleem waar u zich het meest zorgen over maakt, is zeker de verloopperiode van het gebruik van D Reizen Kortingscode. Onthoud dat zolang de D Reizen Aanbieding geldig is, u van bepaalde kortingen kunt genieten. de geldigheidsperiode van D Reizen Aanbieding is echter niet hetzelfde, dus u moet ze snel gebruiken en de kans om 35% op te slaan niet missen.

Hoe contact opnemen met D Reizen?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, kunt u bladeren op de pagina van d-reizen.nl, elke pagina is voorzien van een speciale kanaalknop zoals "contact opnemen met klantenservice", u kunt online naar de klantenservice gaan met D Reizen door op deze knop te klikken. u kunt natuurlijk ook contact opnemen met D Reizen via andere contactmethoden op d-reizen.nl