nlkorting.org

Dell Kortingscode & Coupon Januari 2021

Bezoek Dell
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Dell Beoordelingen

Yvonne Simons
2020-03-24 19:28:07

Laptop

De harde schijf van onze laptop was kapot ,klantenservice gebeld en het klopt dat de wachttijd lang is . Maar eenmaal contact het probleem voorgelegd en de laptop kon opgestuurd worden met UPS . Keurig bericht ontvangen dat de laptop ontvangen was en na een week weer via UPS bij ons terug gekomen .Netjes ingepakt , nieuwe schijf geheugen en moederbord vervangen .De laptop is bijna 2 jaar . Echt Top !! Bedankt voor de goede service.

Inge
2019-12-23 18:28:34

Van 1 naar 4 sterren

Van 1 naar 4 sterren. Na bijna twee maanden doffe ellende, slechte helpdesk, slechte communicatie en twee absurde 'reparaties' met ook nog eens compleet dataverlies, was er uiteindelijk een crisismanager van Dell die mijn klachten wél serieus oppakte.Dell heeft besloten om mijn defecte laptop om te ruilen voor een nieuwe, waarvoor hulde.Hopelijk gaat nu de bezem door de helpdesk en de reparatieafdeling.Want het kennisniveau is dusdanig laag, dat moet je als bedrijf gewoon niet willen.

Thijs Vogely
2019-12-01 14:15:45

uitstekend!

uitstekend!Ik had een xps 15 besteld maar zag later dat er een ander model met een kleinere ssd goedkoper was geworden, dus wilde ik mijn annuleren omdat hij 270 euro extra koste voor die 500 gb extra.Ik raakte echter nogal ontmoedigd door reviews op internet van mensen die soms zelfs 300 euro retourkosten moesten betalen, dus had ik gebeld naar de klanten service en zij gaven mij 10% korting als ik mijn bestelde laptop zou behouden, waarna het verschil opeens een stuk kleiner was en de laptop heb gehouden. Daarbij kwam hij ook nog 2 weken voor de verwachte bezorgdatum aan. En het is natuurlijk echt een prachtige laptop, super degelijk gebouwd, practig scherm en ook de andere hardware is hartstikke top! Wat mij betreft een van de beste laptops die je kunt kopen voor het geld en natuurlijk een super service!

anoniempje19720
2019-11-19 11:32:07

Top service van Dell!

Toen ik een xps 15 wou bestellen, wou ik hier eerst aantal vragen overstellen. Helaas vond ik nergers een telefoonnummer of email adres om die vragen te stellen. Aangezien de vragen al beantwoordt waren door andere mensen, had ik deze laptop gewoon besteld. De levering is inderdaad lang, maar dat weet je op voorhand al. Meestal zijn de sneller dan aangegeven. Enkele dagen na mijn bestelling zag ik dat er op de laptop 100 euro korting was en voelde me dus een beetje genaaid. Ik heb dit laten weten aan dell zelf en ze geven me het verschil gewoon terug! Dat is pas echt service. Bij de meeste andere zou je de laptop moeten retourneren en opnieuw bestellen. Daarna had ik een vraag over de levering. PROTIP = STUUR HUN VIA TWITTER OF FACEBOOK!! Hier reageren zo vrijwel onmiddelijk! Na levering van mijn laptop werd ik nog gebeld door dell om te vragen hoe alles is verlopen en of ik feedback heb. Ik heb aangegeven dat voor klanten het soms nog moeilijk is om contact te zoeken en meneer maakte duidelijk dat ze de website van Dell nog aan het verbeteren zijn en dat er een live-chat functie komt. In het begin was ik wat ontmoedigd door de vele slechte reacties, maar als je weet hoe je ze moet benaderen wordt je zeer goed geholpen. Soms zie je hier slechte reviews waarvan je denkt "serieus? ben je zo dom?" maar oke..

Mich Mo
2019-08-04 08:22:31

Slechte order management, goede CS

Absolute incompetentie. Na het bestellen van een laptop kreeg ik het bericht dat deze ongeveer een maand later zou geleverd worden, hetgeen ik al absurd lang vind, aangezien hieromtrent niets op de site staat. Twee dagen voor de beoogde levering echter krijg ik zonder meer het bericht dat mijn bestelling met nog een maand is opgeschoven. Voor de rest complete radiostilte omtrent mijn bestelling.Bespaar uzelf de moeite en koop een laptop van een concurrent die customer service wel enigszins in het vaandel draagt.EDIT: Na contact met de Dell customer service op Twitter (@DellLuistert) wens ik mijn review aan te passen. Er waren (en zijn nog steeds) problemen met mijn order, maar heb een zeer positieve ervaring met de hulp die de customer service mij hieromtrent tot dusver heeft geboden. Zeer snel antwoord, en is duidelijk dat zij daadwerkelijk hun best doen om het probleem te verhelpen.Order management blijft dus nog steeds 1 ster, maar op de customer service via twitter valt niets aan te merken.

Tim
2019-03-27 13:52:54

Geweldige support

Ronduit geweldig, heb nu mijn Dell XPS 9570 voor ongeveer een maand, helaas ging de ventilator een beetje ratelen. Ik heb toen Dell gebeld, binnen 7 minuten een afspraak gemaakt. Monteur liet netjes weten om welke tijd hij zou komen, en kwam die afspraak ook na. Hij zat 10 minuten aan mijn tafel en had de ventilatoren al vervangen, het probleem is tot heden opgelost. Heel erg blij met de laptop en support!

Henk Scheerooren
2019-03-11 11:56:13

DELL lekker snel

Voor de 2e keer in mijn leven een DELL laptop gekocht en ook dat beviel weer goed.(vorig jaar)De Alienware R17 is géén goedkoop dingetje en ik wilde zeker weten dat dit goed ging. Eerst nog andere merken bekeken maar die zijn niet zo te speccen zoals dat bij DELL kan.Met name de keuze voor een nieuwe Intel i9 in combinatie met GTX1080 en 1TB SSD ÉN 1TBHDD en 32 Gb RAM was bij géén enkel merk mogelijk ten tijde van aankoop begin vorig jaar.Na wat aanloopperikelen met Windows 10(meneer Microsoft kende de i9 en de chipset hardware nog niet)Inmiddels zijn er regelmatig updates en draait dit zware monster als een trein.De support van DELL ten tijde van het euvel, (waar overigens iedereen last van had) was bijzonder goed en helder. Ook hebben ze wat met mijn feedback gedaan.Na een nieuwe BIOS update in de weken daarna waren alle aanloopproblemen voorbij. Net géén vijf sterren omdat ik het jammer vond dat ik niet direct aan de slag kon met mijn nieuwe (niet echt goedkope) aankoop. De levering was sneller dan verwacht, in dezelfde week van de bestelling had ik hem voor het weekend thuis.

GTS
2019-03-08 10:10:23

Ik bestel zeker vaker bij Dell.nl

Ik heb vorige week een active pen bij dell besteld voor mijn XPS systeem. Het bestelproces ging zeer vlot en 's avonds kreeg ik al bevestiging dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dit was voor mij niet handig en ik heb vrij eenvoudig de leverdatum een dag kunnen opschuiven. Dit allemaal nog op dezelde avond!Helaas kreeg ik niet alle functies werkend op mijn laptop dus besloot ik contact op te nemen met Dell. Vrij vlot had ik een technisch adviseur aan de telefoon. Na een lang technisch gesprek besloten om toch maar de pen te retourneren omdat niet alle functies compatible waren met mijn laptop.De volgende ochtend ontving ik al een bevestiging dat de terugbetaling in werking was gezet en dat ik de pen mocht houden als blijk van goede wil van Dell.Dit noem ik pas service! Heel erg bedankt. Ik heb meerdere malen bij Dell een product besteld en in tegenstelling tot andere altijd een fijne en professionele ervaring gehad met de aftersales.

M K
2018-10-08 07:02:47

Goede computer maar verwacht geen BTW-teruggave

Goed: snelle levering (een dag eerder dan beloofd), goede prijs-kwaliteitsverhouding, goede service met een driver-probleem.Slecht: als buitenlands ingezetene heb ik recht op teruggave van mijn BTW maar Dell Nederland weigert daar aan mee te werken.Conclusie: dit was mijn vierde Dell maar de eerste die ik in Nederland gekocht heb -- dat zal ik niet snel weer doen.

Kim van der Meulen
2018-10-05 07:12:14

Dell xps 15 - klantenservice

Laptop besteld, die overigens geweldig is, kwam 7 dagen eerder dan de verwachte leverdatu; heel fijn. Zelf vergeten mijn kortingscode in te vullen, dus een mailtje gestuurd of ik dat geld nog terug kon krijgen. Mail contact gehad met een medewerken, even was ik verward dat dit in het Engels ging. Maar snelle en duidelijke reactie hielpen het proces. De korting die ik tegoed had kreeg ik netjes teruggestort op mijn rekening. Tot nu toe erg tevreden

Ivan
2018-09-11 15:17:41

Zorg voor voldoende 'krediet' als je bij Dell besteld!

Ik bestel een XPS 8930 en betaal met visa. Na enkele dagen krijg ik een bericht: de betaling werd niet 'gevalideerd'.Ik schrik nogal. Ook ik had heel veel moeite, aanvankelijk, om te begrijpen waarom het eerst foutliep. De email leek op phishing, oa omdat het logo van dell in lage resolutie stond, en ik vond het vreemd dat deze in het Engels was opgesteld, terwijl ik mijn bestelling in het Nederlands had geplaatst. De verzender had een Indische naam. Ik ben er wel in geslaagd met hem in dialoog te gaan (via email).Ik neem contact op met de bank. Blijkt: ook al zat ik onder de limiet van mijn visa, als er onvoldoende krediet op de kaart staat, moet je wachten tot de eerste van de maand (aanvulling krediet) om de bestelling te plaatsen. Bestellen bij Dell tussen de 20ste van de maand (wanneer de afrekening gemaakt wordt) en de laatste dag van de maand, is dus een slecht idee.Dus: ik wacht tot de eerste van de volgende maand en plaats de bestelling opnieuw. Op vrijdag besteld. Binnen een paar minuten komt de validatie van de bestelling binnen. Toen ging het heel snel. Op vrijdag besteld, op maandag geleverd.Uiteindelijk best wel tevreden over het product: heel stil en krachtig. Maar Dell kan zijn communicatie beter verzorgen. Wie in het Nederlands besteld, verwacht duidelijke communicatie in het Nederlands terug, toch?

Community
2018-03-10 19:56:54

Slechte website

Slechte website. En als je daardoor wat wil vragen (omdat ik een laptop wil kopen) dan is daar geen e-mailadres of contact formulier voor te vinden. Helaas kom je dan niet verder bij DELL.

Peter Escritor
2017-11-06 10:03:08

De XPS 13 met i7 processor is …

De XPS 13 met i7 processor is prachtig, licht en werkt perfect! Maar gezien de andere reviews over de service van Dell hoop ik niet dat er ooit iets mis mee gaat...

Ferdinand
2017-10-11 07:46:56

Ik sta te kijken van de slechte …

Ik sta te kijken van de slechte beoordelingen hier. Die staan haaks op mijn eigen ervaring. Vriendelijke helpdesk en de naleving van de garantie ontsteeg mijn verwachtingen. Ik ben een super tevreden klant.

Ruben Mulder
2017-07-06 19:16:06

Had een Dell xps 13 gekocht

Had een Dell xps 13 gekocht. Aangezien Dell geen verkoopafdeling meer heeft moeten de producten Uit China komen. Duurde ongeveer 1.5 tot ik hem binnen had. Natuurlijk als je hem sneller wil kan je via de partner van Dell centrailpoint.nl bestellen. Bleek van me Dell xps 13 de WiFi het niet goed deed. Ik kon hem kosteloos terugsturen en me geld terug krijgen.Bij de meeste producten heb je 14 dagen om het retour te sturen.Pluspunten1. Prima klantenserviceMinpunten1. Levertijd is wat langer.

FAQ for Dell

Heeft Dell korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor nieuwe klanten van Dell worden speciale kortingen voor nieuwe klanten ingesteld op de dell.nl. Als je nog nooit geld hebt uitgegeven aan Dell, kun je de Dell Aanbieding gebruiken nadat je verder bent gegaan met het afrekenen om direct van Dell te genieten.

Hoe lang gaat Dell Aanbieding mee?

Dell biedt klanten veel verschillende Dell Aanbieding, maar klanten moeten zich ervan bewust zijn dat deze Dell Korting mogelijk niet permanent geldig zijn. U kunt deze Dell Kortingscode binnen de beperkte tijd gebruiken om 70% te sparen voor uw aankoop.

Hoe contact opnemen met Dell?

Om klanten een betere koopervaring te bieden op dell.nl, kunt u een bericht naar de klantenservice sturen door op de knop \"Klantenservice\" op dell.nl te klikken. in geval van nood kunt u ook de hotline op dell.nl bellen voor een telefonisch consult.