nlkorting.org

Dell Kortingscode & Coupon Januari 2022

Bezoek Dell
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Dell Beoordelingen

Niels
2021-06-17 10:13:04

Ik werk op de ICT op een hogeschool in…

Ik werk op de ICT op een hogeschool in België.We moeten hier regelmatig naar dell support bellen. Telkens als ik de medewerker "Björn De Wit" aan de lijn krijg ben ik al op mijn gemak want dan weet ik dat mijn probleem goed geregeld gaat worden! Er zouden er meer moeten zijn zoals Björn.

Dhr. Schlappi
2021-05-23 06:34:50

Dell Premium service

Soms denk je dat je voor een groot bedrijf slechts een van de velen bent, Dell bewees mij onlangs het tegendeel.Mijn zoons kostbare Alienware laptop wilde niet meer opladen, de oplader had ik al doorgemeten en ook aangesloten gaf hij geen sjoechem en het probleem zat dieper, dan maar bellen met Dell. Nadat de Dell support medewerker - na wat samen uit te proberen - ook tot deze conclusie kwam, zou het onderdeel worden besteld en een afspraak worden gemaakt om deze thuis ter plaatse te monteren. Twee dagen later was de monteur al ter plaatse en met een nieuw moederbord en een uurtje sleutelen, was er weer leven in het apparaat. De monteur had gezien dat er een stukje plastic was afgebroken van dekplaat en vertrouwde de muispad niet helemaal hij zou een nieuwe bestellen. En jawel twee dagen later was dezelfde monteur er weer en na een half uurtje was de laptop weer als nieuw en dat allemaal aan onze keukentafel.  De volgende dag belde Dell met de vraag of alles in orde was, wat mij betreft meer dan dat....

Jennefer's reborns
2021-03-19 19:29:32

Ben erg blij met mijn nieuwe laptop…

Ben erg blij met mijn nieuwe laptop zelfs eerder bezorgd hij is super snel ik ben tevreden

Jean v. Haren
2021-03-16 14:47:52

Hier mijn laptop gekocht

Hier mijn laptop gekocht, werkt na 5 jaar nog steeds! zeer tevreden

Dennis
2021-02-01 18:24:03

Ik kan mij zeker niet vinden in al die…

Ik kan mij zeker niet vinden in al die slechte recensies. Product is top maar door deze recensies was ik wel nerveus.Echter verliep de communicatie met de klantenservice heel soepel. Kreeg heel snel een reactie op mijn mails en denken graag mee in een oplossing. Al met al een hele goede ervaring!

Yvonne Simons
2020-03-24 19:28:07

Laptop

De harde schijf van onze laptop was kapot ,klantenservice gebeld en het klopt dat de wachttijd lang is . Maar eenmaal contact het probleem voorgelegd en de laptop kon opgestuurd worden met UPS . Keurig bericht ontvangen dat de laptop ontvangen was en na een week weer via UPS bij ons terug gekomen .Netjes ingepakt , nieuwe schijf geheugen en moederbord vervangen .De laptop is bijna 2 jaar . Echt Top !! Bedankt voor de goede service.

Inge
2019-12-23 18:28:34

Van 1 naar 4 sterren

Van 1 naar 4 sterren. Na bijna twee maanden doffe ellende, slechte helpdesk, slechte communicatie en twee absurde 'reparaties' met ook nog eens compleet dataverlies, was er uiteindelijk een crisismanager van Dell die mijn klachten wél serieus oppakte.Dell heeft besloten om mijn defecte laptop om te ruilen voor een nieuwe, waarvoor hulde.Hopelijk gaat nu de bezem door de helpdesk en de reparatieafdeling.Want het kennisniveau is dusdanig laag, dat moet je als bedrijf gewoon niet willen.

Thijs Vogely
2019-12-01 14:15:45

uitstekend!

uitstekend!Ik had een xps 15 besteld maar zag later dat er een ander model met een kleinere ssd goedkoper was geworden, dus wilde ik mijn annuleren omdat hij 270 euro extra koste voor die 500 gb extra.Ik raakte echter nogal ontmoedigd door reviews op internet van mensen die soms zelfs 300 euro retourkosten moesten betalen, dus had ik gebeld naar de klanten service en zij gaven mij 10% korting als ik mijn bestelde laptop zou behouden, waarna het verschil opeens een stuk kleiner was en de laptop heb gehouden. Daarbij kwam hij ook nog 2 weken voor de verwachte bezorgdatum aan. En het is natuurlijk echt een prachtige laptop, super degelijk gebouwd, practig scherm en ook de andere hardware is hartstikke top! Wat mij betreft een van de beste laptops die je kunt kopen voor het geld en natuurlijk een super service!

anoniempje19720
2019-11-19 11:32:07

Top service van Dell!

Toen ik een xps 15 wou bestellen, wou ik hier eerst aantal vragen overstellen. Helaas vond ik nergers een telefoonnummer of email adres om die vragen te stellen. Aangezien de vragen al beantwoordt waren door andere mensen, had ik deze laptop gewoon besteld. De levering is inderdaad lang, maar dat weet je op voorhand al. Meestal zijn de sneller dan aangegeven. Enkele dagen na mijn bestelling zag ik dat er op de laptop 100 euro korting was en voelde me dus een beetje genaaid. Ik heb dit laten weten aan dell zelf en ze geven me het verschil gewoon terug! Dat is pas echt service. Bij de meeste andere zou je de laptop moeten retourneren en opnieuw bestellen. Daarna had ik een vraag over de levering. PROTIP = STUUR HUN VIA TWITTER OF FACEBOOK!! Hier reageren zo vrijwel onmiddelijk! Na levering van mijn laptop werd ik nog gebeld door dell om te vragen hoe alles is verlopen en of ik feedback heb. Ik heb aangegeven dat voor klanten het soms nog moeilijk is om contact te zoeken en meneer maakte duidelijk dat ze de website van Dell nog aan het verbeteren zijn en dat er een live-chat functie komt. In het begin was ik wat ontmoedigd door de vele slechte reacties, maar als je weet hoe je ze moet benaderen wordt je zeer goed geholpen. Soms zie je hier slechte reviews waarvan je denkt "serieus? ben je zo dom?" maar oke..

Mich Mo
2019-08-04 08:22:31

Slechte order management, goede CS

Absolute incompetentie. Na het bestellen van een laptop kreeg ik het bericht dat deze ongeveer een maand later zou geleverd worden, hetgeen ik al absurd lang vind, aangezien hieromtrent niets op de site staat. Twee dagen voor de beoogde levering echter krijg ik zonder meer het bericht dat mijn bestelling met nog een maand is opgeschoven. Voor de rest complete radiostilte omtrent mijn bestelling.Bespaar uzelf de moeite en koop een laptop van een concurrent die customer service wel enigszins in het vaandel draagt.EDIT: Na contact met de Dell customer service op Twitter (@DellLuistert) wens ik mijn review aan te passen. Er waren (en zijn nog steeds) problemen met mijn order, maar heb een zeer positieve ervaring met de hulp die de customer service mij hieromtrent tot dusver heeft geboden. Zeer snel antwoord, en is duidelijk dat zij daadwerkelijk hun best doen om het probleem te verhelpen.Order management blijft dus nog steeds 1 ster, maar op de customer service via twitter valt niets aan te merken.

Tim
2019-03-27 13:52:54

Geweldige support

Ronduit geweldig, heb nu mijn Dell XPS 9570 voor ongeveer een maand, helaas ging de ventilator een beetje ratelen. Ik heb toen Dell gebeld, binnen 7 minuten een afspraak gemaakt. Monteur liet netjes weten om welke tijd hij zou komen, en kwam die afspraak ook na. Hij zat 10 minuten aan mijn tafel en had de ventilatoren al vervangen, het probleem is tot heden opgelost. Heel erg blij met de laptop en support!

Henk Scheerooren
2019-03-11 11:56:13

DELL lekker snel

Voor de 2e keer in mijn leven een DELL laptop gekocht en ook dat beviel weer goed.(vorig jaar)De Alienware R17 is géén goedkoop dingetje en ik wilde zeker weten dat dit goed ging. Eerst nog andere merken bekeken maar die zijn niet zo te speccen zoals dat bij DELL kan.Met name de keuze voor een nieuwe Intel i9 in combinatie met GTX1080 en 1TB SSD ÉN 1TBHDD en 32 Gb RAM was bij géén enkel merk mogelijk ten tijde van aankoop begin vorig jaar.Na wat aanloopperikelen met Windows 10(meneer Microsoft kende de i9 en de chipset hardware nog niet)Inmiddels zijn er regelmatig updates en draait dit zware monster als een trein.De support van DELL ten tijde van het euvel, (waar overigens iedereen last van had) was bijzonder goed en helder. Ook hebben ze wat met mijn feedback gedaan.Na een nieuwe BIOS update in de weken daarna waren alle aanloopproblemen voorbij. Net géén vijf sterren omdat ik het jammer vond dat ik niet direct aan de slag kon met mijn nieuwe (niet echt goedkope) aankoop. De levering was sneller dan verwacht, in dezelfde week van de bestelling had ik hem voor het weekend thuis.

GTS
2019-03-08 10:10:23

Ik bestel zeker vaker bij Dell.nl

Ik heb vorige week een active pen bij dell besteld voor mijn XPS systeem. Het bestelproces ging zeer vlot en 's avonds kreeg ik al bevestiging dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dit was voor mij niet handig en ik heb vrij eenvoudig de leverdatum een dag kunnen opschuiven. Dit allemaal nog op dezelde avond!Helaas kreeg ik niet alle functies werkend op mijn laptop dus besloot ik contact op te nemen met Dell. Vrij vlot had ik een technisch adviseur aan de telefoon. Na een lang technisch gesprek besloten om toch maar de pen te retourneren omdat niet alle functies compatible waren met mijn laptop.De volgende ochtend ontving ik al een bevestiging dat de terugbetaling in werking was gezet en dat ik de pen mocht houden als blijk van goede wil van Dell.Dit noem ik pas service! Heel erg bedankt. Ik heb meerdere malen bij Dell een product besteld en in tegenstelling tot andere altijd een fijne en professionele ervaring gehad met de aftersales.

M K
2018-10-08 07:02:47

Goede computer maar verwacht geen BTW-teruggave

Goed: snelle levering (een dag eerder dan beloofd), goede prijs-kwaliteitsverhouding, goede service met een driver-probleem.Slecht: als buitenlands ingezetene heb ik recht op teruggave van mijn BTW maar Dell Nederland weigert daar aan mee te werken.Conclusie: dit was mijn vierde Dell maar de eerste die ik in Nederland gekocht heb -- dat zal ik niet snel weer doen.

Kim van der Meulen
2018-10-05 07:12:14

Dell xps 15 - klantenservice

Laptop besteld, die overigens geweldig is, kwam 7 dagen eerder dan de verwachte leverdatu; heel fijn. Zelf vergeten mijn kortingscode in te vullen, dus een mailtje gestuurd of ik dat geld nog terug kon krijgen. Mail contact gehad met een medewerken, even was ik verward dat dit in het Engels ging. Maar snelle en duidelijke reactie hielpen het proces. De korting die ik tegoed had kreeg ik netjes teruggestort op mijn rekening. Tot nu toe erg tevreden

FAQ for Dell

Heeft Dell korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor nieuwe klanten van Dell worden speciale kortingen voor nieuwe klanten ingesteld op de dell.nl. Als je nog nooit geld hebt uitgegeven aan Dell, kun je de Dell Aanbieding gebruiken nadat je verder bent gegaan met het afrekenen om direct van Dell te genieten.

Hoe lang gaat Dell Aanbieding mee?

Dell biedt klanten veel verschillende Dell Aanbieding, maar klanten moeten zich ervan bewust zijn dat deze Dell Korting mogelijk niet permanent geldig zijn. U kunt deze Dell Kortingscode binnen de beperkte tijd gebruiken om 45% te sparen voor uw aankoop.

Hoe contact opnemen met Dell?

Om klanten een betere koopervaring te bieden op dell.nl, kunt u een bericht naar de klantenservice sturen door op de knop \"Klantenservice\" op dell.nl te klikken. in geval van nood kunt u ook de hotline op dell.nl bellen voor een telefonisch consult.