nlkorting.org

Denham Aanbieding & Korting September 2021

Bezoek Denham
  • Alle
  • Deals

Denham Beoordelingen

Henk
2021-04-22 19:50:52

Prima shop - retourneren op eigen kosten is heel slecht!

Prima shop en mooie producten. Maar retourneren op eigen kosten past niet bij deze tijd en al helemaal niet bij een merk als Denham. Zie op de site dat NL en US de enige uitzonderingen zijn, is echt heel slecht.

F Jonker
2021-02-19 12:44:41

Bestel Denham kleding niet via hun eigen website

Gisteren besteld om 1100u, vandaag om 1300u nog steeds geen order in shipped status. Dat zou misschien acceptabel zijn voor één of andere ramsh-zaak, maar niet voor een merk dat pretendeert Premium te zijn. Navraag bij de klantenservice leverde op dat het shippen zo moeilijk is omdat het magazijn helemaal in Oldenzaal zit en dat Denham geen invloed op de shipping termijn heeft. Beide natuurlijk onzin argumenten. Oldenzaal ligt gewoon in Nederland, en de snelheid van bezorgen wordt beïnvloed door het contract dat je afsluit met je shipping leverancier. Ik begin een onaangenaam gevoel te krijgen, is het bedrijf soms bijna falliet en moeten de telefoon operators onzinpraatjes verkopen om de klanten zoek te houden? Intussen bijna 300 Euro voor mijn gevoel weggesmeten, en als ze al iets gaan shippen dan zal dat in de vakantietijd aankomen, stelletje prutsers.Advies van mijn kant: als je Denham spullen wil kopen, doe dit dan via een vertrouwde club zoals bol.com of zoiets. Rechtstreeks bij Denham geeft mij tot nog toe geen goed gevoel, de onzinnige argumenten van de servicelijn in aanmerking genomen.Update: Vandaag bericht gehad van Postnl. Het ziet er naar uit dat bestelling toch op een redelijk aanvaardbaar tijdstip binnenkomt, en dat helemaal vanuit Oldenzaal ;-). Geen PB gehad, maar het rechtvaardigt wel een herziening van de waardering van 1 naar 3 sterren. Ben benieuwd of de kwaliteit van de waren een tweede herziening nodig maken. Overigens, de orderstatus is nog altijd "Not shipped".

Tjeerd
2021-02-16 20:51:57

Super service!

Twee keer een broek teruggebracht door schade aan de broek, een keer door fabrieksfout en de andere keer door eigen schuld. Ik kreeg twee keer een nieuwe broek van ze en werd ook nog eens erg vriendelijk geholpen in de winkel (op 1.5 meter aan de deur) en via WhatsApp. Bedankt voor de super service! Ik koop mijn toekomstige nieuwe spijkerbroek zeker bij jullie, niet alleen voor de service maar ook omdat de broeken als gegoten zitten!

FAQ for Denham

Heeft Denham korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor klanten die voor het eerst proberen te consumeren in Denham, is er een speciaal kortingsvoordeel voor deze groep mensen geïntroduceerd. Vind deze speciale aanbieding op de Denham -pagina van nlkorting.org en je krijgt de Aanbieding. gebruik Denham Kortingscode direct om te genieten van de eerste bestelling korting.

Hoe lang gaat Denham Kortingscode mee?

Er zijn verschillende Denham Kortingscode die gebruikt kunnen worden vóór de vervaldatum. Sommige van de Denham Aanbieding hebben echter ook een bepaald toepasselijk productassortiment. Als de toepasselijke producten al zijn uitverkocht, is uw Denham Korting ook niet beschikbaar. je moet dus op tijd een bestelling plaatsen nadat je je favoriete Denham -producten hebt gekozen

Hoe contact opnemen met Denham?

Je kunt contact opnemen met Denham via de contactpagina van Denham op de contactpagina van de klantenservice of via de social media-pagina. Op de algemene klantenservicepagina staat een bericht of de knop \"Contact\". U kunt deze knop gebruiken om rechtstreeks een bericht naar Denham te sturen. voor veelgestelde vragen biedt Denham een automatische antwoordfunctie. Voor speciale vragen is de online klantenservice de eerste keer dat u antwoord krijgt.