nlkorting.org

Doublepoint Aanbieding & Coupon Januari 2022

Bezoek Doublepoint
  • Alle
  • Deals

Doublepoint Beoordelingen

Clifford
2020-05-21 12:09:37

De Klipsch Rp6000f in Walnut kleur…

De Klipsch Rp6000f in Walnut kleur besteld. Op dit moment nog aan het inspelen, maar wat een sound nu al! Brede levendige soundstage, strak, snel, heel gedetailleerd, mooi laag, en goede geluids separatie. Een geweldige combinatie met mijn KT88 buizen! Vanwege hun hoge gevoeligheid gemakkelijk aan te sturen. Optisch zijn ze mooi afgewerkt.. Je blijft kijken! Minimaal 15 cm van de muur af plaatsen. Dat komt het algehele geluidsbeeld zeer ten goede. Bij de jongens van doublepoint een scherpe prijs verkregen, de bestelling was snel en arriveerde onbeschadigd. En werd daarna nog gebeld of alles naar wens was en of ik nog vragen had. Goede service!! Ik kan alleen maar aanraden!

Danny Castricum
2020-05-20 19:36:22

Aankoop project essential 3 phono platenspeler

Project essential 3 phono platenspeler gekocht snelle email bevestiging stond bij 2 weken levertijd maar na 2 werkdagen al geleverd, weer netjes met email bevestigingDat de platenspeler onderweg wasNetjes en goed verpakt uiterlijk en geluid erg mooi en goed enigste min puntje onduidelijke handleiding en niet in het nedelands ,dag na ontvangst gebeld door vriendelijke medewerker of alles goed gegaan was over de bestelling, leveringZou hier zeker nog een keer terug komen om nog wat bestellen qua audio

Koen
2020-05-13 12:27:53

Degelijke site

Veel keuze op deze site met zeer aantrekkelijke prijzen. Mijn eerste levering duurde wat langer maar er stond dan ook geen levertijd bij dat artikel. Telefonisch werd ik verder geholpen door een prima werknemer die de (aangepaste) levering 's anderdaags beloofde, en dat was ook zo.

John Caris
2020-05-13 12:00:14

Snel, simpel, goed

Bart Knipscheer
2020-05-11 13:53:42

Snelle levering.

Nick
2020-05-11 11:39:17

Ik heb op 4 mei bij doublepoint een…

Ik heb op 4 mei bij doublepoint een Klipsch r 112 sw subwoofer besteld.Deze was kwa prijs gezien een stuk voordeliger dan bij de audiozaak bij ons in de buurt.Er stond bij dat er na 1 a 2 werkdagen geleverd zou worden maar aangezien het 4 mei is dat natuurlijk niet haalbaar en werd de sub op 9 mei bij mij thuis afgeleverd.Dit werd allemaal prima gecommuniceerd door doublepoint en ben dan ook netjes op de hoogte gehouden.Ik ben tevreden over de service van doublepoint en helemaal happy met onze nieuwe sub! Na wat experimenteren met de plaats en de instellingen wordt je letterlijk van je sokken geblazen! Echt een aanwinst voor je installatie!

Dick Hoogenboom
2020-05-11 10:57:35

Svs Soundpath subwoofer isolation…

Svs Soundpath subwoofer isolation besteld en de volgende dag geleverd. Goed product en goede en snelle levering!

Leen
2020-05-07 12:13:57

Snelle levering betaing na ontvangst…

Snelle levering betaing na ontvangst super Super goede draadloze speaker

Joep
2020-05-05 12:17:43

Duurde wat langer maar goed geholpen en een top product!

Een Klipsch RP-404C centerspeaker gekocht, de levertijd duurde wat langer. Uiteindelijk heeft Doublepoint in overleg met mij een RP-504C geleverd, dit tegen een nette meerprijs.De RP-504C werd dezelfde avond nog gebracht, erg netjes! Ben er blij mee, tot de volgende keer :).

Cynthia Velkeneers
2020-05-03 18:55:31

Goede service

Ondanks de huidige situatie zijn onze luidsprekers toch snel geleverd. Er was een kleine attentie (bloembollen) bij wat het natuurlijk leuk maakt. Goede service aan een goede prijs.

Niels Nederstigt
2020-05-01 11:28:16

Goede aftersales.

Overzichtelijke site. Ruim aanbod. Makkelijk bestellen en snel geleverd.Zeer goede aftersales; achteraf een telefoontje om te vragen of alles naar wens was verlopen. Top!

DIRK VANDEN ABEELE
2020-04-30 15:40:38

Bookshelf speaker

Prijs kwaliteit is top! Zuivere klank en het oogt mooi. Super tevreden met mijn aankoop. De levering was ondanks corona de toestand snel. Dank u wel.

Jako
2020-04-30 11:29:27

Ik had een Denon versterker besteld

Ik had een Denon versterker besteld, maar aangezien de levertijd langer was dan had verwacht. Heb ik de bestelling ingetrokken binnen 2 dagen had ik mijn geld terug.En om het leed wat te verzachten hebben ze me een HDMI kabel toegestuurd.Super netjes van Doubleponit. Gr J.

Erwin Dockx
2020-04-30 09:27:29

Naast een heel mooi aanbod, ook een zeer degelijke service!

Ik heb gedurende de voorbije maanden 3 bestellingen geplaatst bij Doublepoint en die werden één voor één zeer netjes afgehandeld. Omwille van de huidige corona-maatregelen zijn niet altijd alle producten op voorraad, maar de nalevering daarvan gebeurde elke keer vlekkeloos. Contact via mail of chat levert altijd heel snel een volledig antwoord, men stelde me zelfs een alternatief voor bepaalde producten voor omdat de levering vanuit de UK nog een tijdje op zich zou laten wachten. Alles bij mekaar is dit één van de meest positieve ervaringen met online winkelen!

N.L.M. Audenaerde
2020-04-30 05:16:31

Roestige start, maar netjes opgelost

Levertijd duurde langer dan verwacht en de klantenservice moet beter onderling communiceren. Order is uiteindelijk iets vetraagd geweest maar is heel netjes opgelost door Doublepoint. Heb dankzij het gestuntel wel nieuwe speakers voor de prijs van een seconddeal gekregen, bedankt daarvoor!

FAQ for Doublepoint

Heeft Doublepoint korting voor nieuwe klant?

Ja. Nieuwe klanten hebben een voorkeursbehandeling in Doublepoint. Om specifieker te zijn, als je een nieuwe klant bent van Doublepoint, ontvang dan gewoon Doublepoint Aanbieding voor nieuwe klanten en je krijgt een exclusieve korting wanneer je doorgaat naar de Doublepoint afrekenpagina.

Hoe lang gaat Doublepoint Kortingscode mee?

Voor elke Doublepoint Aanbieding wordt een overeenkomstige geldige gebruikstijd ingesteld. Controleer eerst de informatie en dan kunt u genieten van 60% korting en voordelen met Doublepoint Kortingscode tijdens de geldigheidsperiode. Als Doublepoint Korting verloopt, kan deze niet langer worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met Doublepoint?

Als u behoefte heeft om te communiceren met Doublepoint, kunt u gedetailleerde en effectieve contactgegevens vinden op elke pagina van de doublepoint.nl -pagina. u kunt de methode kiezen die u bij doublepoint.nl handig vindt en contact opnemen met de klantenservice met Doublepoint om in contact te komen en te communiceren met het personeel van het merk.