nlkorting.org

Douche Concurrent Kortingscode & Korting Mei 2022

Bezoek Douche Concurrent
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Douche Concurrent Beoordelingen

johan treep
2020-05-07 15:58:26

Perfect geholpen

Perfect geholpen, via internet had ik nog een vraag door de correcte gegevens was de koop ineens goed. Het stopcontact zit netjes achter de spiegel. Alles ineens goed.Johan.

Richard
2020-05-01 13:07:34

Prima service en correct levering

ingrid pots
2020-04-16 15:13:47

Top service ondanks de coronaperiode

Top service ondanks de coronaperiode. Heel tevreden over de geleverde producten ik moest juist een omruiling doen, dit was geen enkel probleem ondanks het al een paar weken geleden was dat ik de bestelling had gedaan. Het geld werd terug op de rekening gezet. Ik heb nu het juiste opnieuw besteld. Op iedere mail kreeg ik snel een duidelijk en vriendelijk antwoord. Ik kan douche concurrent enkel aanraden

suzy suus
2020-04-15 15:58:46

uitstekende service

Snelle levering, netjes bellen voor de afspraak, in tijde van corona netjes alle spullen binnen gezet en door het raam akkoord kunnen geven op de levering.Douchcabine gekocht goed stevig ingepakt waardoor nauwelijks kans op beschadiging. Ik ben er heel blij mee

Christiaan Vandenbulcke
2020-04-14 17:02:24

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, geleverd zoals het moest.

Lindsey
2020-04-07 13:27:24

Eerste keer, zeer tevreden!

Ik heb de eerste keer besteld bij deze winkel. Meteen een toilet van 399 euro. Jammer genoeg was de eerste keer een verkeerd exemplaar geleverd. Ik heb snel contact kunnen opnemen met de winkel , ze zijn zeer goed bereikbaar via de telefoon of mail. Men was erg vriendelijke en heeft mij gerustgesteld dat er een omruiling zou gebeuren. Ondanks de drukte tijdens deze corona crisis is alles tamelijk snel in orde gekomen. Ik ben tevreden en raad deze winkel zeker aan!!

Bionda van leeuwen
2020-03-27 10:19:06

Goede prijs betaald voor een radiator…

Goede prijs betaald voor een radiator snel in huis

Maarten gietlaars
2020-03-26 14:34:03

Chapeau ! Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf, een bedrijf die afspraken na komt. En staat voor hun producten.Garantie en service staat hoog in het vaandel bij hun. Ik heb het zelf ondervonden.Ze laten je niet in de kou staanChapeau!!!

Seher balik
2020-03-26 12:57:20

Volgende sanitair aankoop zal hier ook zijn

Vandaag heb ik mijn badkamerspiegel ontvangen... goede informatie, serivce en afhandeling. Scherp prijzen kom hier beslist nog eens terug

Bas
2020-03-13 10:29:43

Bas van gennip

Kraan besteld en volgende dag in huis top!

Levi
2020-03-10 15:48:19

goede producten goed bereikbaar goede…

goede producten goed bereikbaar goede service

Nathali Kask
2020-03-07 13:12:40

Zeer positieve ervaring met deze vriendelijke en professionele medewerkers.

Zeer overzichtelijke website, gemakkelijk in gebruik. Na bestelling op de site kreeg ik direct reactie per mail met een duidelijke uitleg over de verdere gang van zaken. EEN ZEER TEVREDEN KLANT

Sabia mohammed
2020-03-06 15:39:17

Goed bereikbaar! Fijne zaak

Snelle reactie van de helpdesk en telefonische ook goed te bereiken. Zeer tevreden !

Coenraats
2020-03-06 13:16:55

Positief verrast

Na meerdere douchepanelen te hebben vergeleken online ben ik bij doucheconcurrent uitgekomen en hier op trustpilot. Meerdere reviews doorgenomen en toch besloten om deze winkel een kans te geven. Ik heb natuurlijk wel gebeld en gevraagd over het product of dit voorradig was en men gaf aan van wel en wanneer ik dit geleverd kon krijgen. Men is hier netjes hun belofte in na gekomen. En was netjes geholpen zoals het hoort! Wat ik nog enkel kwijt wil is dat de levering zeer snel was ik had het douchepaneel rond 13:00 besteld en de volgende werkdag al in huis.

Jan Wiesgher
2020-03-06 09:10:22

1 van de betere sanitair winkels

Na diversen sanitair winkels te hebben bezocht kan ik wel zeggen dat het klant vriendelijkheid gehalte bij doucheconcurrent toch wel een stuk hoger lig dan de rest van dit soort winkels. Bij binnenkomst direct al voorzien van een lekker bakje cappuccino. Waarna ik en me vrouw eerst op ons gemak de winkel konden bekijken. Met een aantal technische vragen goed van te voren geholpen waarna ik met een gerust hart een bestelling kon plaatsen. De levering van onze bestelling verliep zonder enige problemen. Bij montage had ik toch nog wat vraagjes even bellen met doucheconcurrent en ik kon weer verder. Inmiddels nu 2 weken verder en ik geniet elke dag van mijn prachtige badkamer.

FAQ for Douche Concurrent

Heeft Douche Concurrent korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft Douche Concurrent de eerste aanbiedingskorting ontwikkeld voor klanten die geen winkelgeschiedenis hebben op de douche-concurrent.nl. u kunt de exclusieve Aanbieding van Douche Concurrent rechtstreeks gebruiken voor inhoudingen bij het afrekenen tijdens het winkelen.

Hoe lang gaat Douche Concurrent Coupon mee?

Elk van de Douche Concurrent Korting heeft verschillende tijdslimieten. Om de voordelen van Douche Concurrent Kortingscode te maximaliseren, moet u de geldige gebruikstijd van Aanbieding en het aantal producten dat u kunt kopen weten, zodat u elke keer dat u winkelt in Douche Concurrent veel kortingen krijgt. .

Hoe contact opnemen met Douche Concurrent?

Op elke pagina van Douche Concurrent en douche-concurrent.nl vindt u de contactgegevens van Douche Concurrent. U kunt telefonisch, per e-mail enz. Communiceren met de klantenservicelog gewoon in op de Douche Concurrent, of stuur een e-mail naar Douche Concurrent om contact op te nemen met het personeel van het merk om uw problemen op te lossen.