nlkorting.org

Dressinn Aanbieding & Coupon Januari 2022

Bezoek Dressinn
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Dressinn Beoordelingen

Mevrouw Timmermans
2021-09-07 06:39:12

Ietwat opgelucht maar zeer tevreden

Na het lezen van de reviews wat huiverig om hier te bestellen maar omdat ik de jas graag wilde toch de gok gewaagd.Resultaat: een mooie jas binnen drie dagen geleverd.Inderdaad duurde het een aantal uren voordat de bevestiging in de mail zat maar ik kon de verzending vervolgens prima volgen en het pakket werd netjes afgeleverd. Zeer tevreden dus.

Nick
2021-08-26 13:13:26

Shirt besteld en geleverd

Red Bull shirt besteld, dacht even dat het een grap was of een nep shirt, maar blijkt dus echt een officieel shirt te zijn. Vanwege de negatieve reviews maar een bestelling geplaatst met Afterpay, maar alles is goed gegaan. Na 3 werkdagen was het shirt binnen en ziet er perfect uit, erg blij mee!

Remco van Leeuwen
2021-07-29 06:15:05

Paar korte broeken besteld en ze zijn…

Paar korte broeken besteld en ze zijn geleverd zonder enige problemen. Duidelijke communicatie over de te verwachten levertijd, op tijd en in de juiste maten geleverd.

Max
2021-07-28 14:49:28

Beetje sceptisch maar super goed

Beetje sceptisch maar super goed! Ik zocht een product wat overal uitverkocht was. Toen kwam ik deze website tegen. Voor de zekerheid PayPal gebruikt. Levertijd was 5 werkdagen met PostNL. Ondergoed was origineel dus gelukkig geen na maak.

Eva Mollema
2021-07-02 09:22:32

Ik heb meerdere artikelen besteld op…

Ik heb meerdere artikelen besteld op dressin. Nu wil ik het terugsturen en vroeg ik me af of je artikelen van verschillende orders in 1 pakketje mag retouneren. Dit is nergens op de site te vinden en ze zijn onbereikbaar! Heb meerdere malen geprobeerd contact op te nemen maar tevergeefs. Helaas....

LV
2021-06-14 08:06:04

Niet geloven in de leverdatum

Zeer optimistische leverdatum en misleidende tracking details. Contact begon moeilijk en vrij onbehulpzaam. Uiteindelijk hebben ze wel mijn order willen annuleren en hebben ze mij gegarandeerd deze terug te betalen. Betalen met klarna en geen product kopen dat je met een paar dagen moet hebben en dan is het misschien niet zo'n slechte webshop.

Mihriban
2021-06-09 20:52:46

Wil je iets terug retourneren moet je…

Wil je iets terug retourneren moet je betalen niet erg maar waarom kan je alleen betalen met paypal en kredietkaart?! Wat nou als ik dat niet hebt?!!!

Angel Ly
2021-06-07 20:30:58

Echt veel mooie en authentieke…

Echt veel mooie en authentieke producten tegen een veel lagere prijs hier te krijgen. Tweede keer dat ik er besteld heb. Het product was de volgende dag alleen wel nog meer afgeprijsd maar dat kon ik niet weten van te voren.

Roger
2021-06-06 05:32:43

Winterjas O’neill

Product goedkoper dan bij alle andere aanbieders en mijn maat nog in stock. Op een woensdag besteld en zaterdag ochtend in huis! Toch sta je er wel heel even bij stil dat je een kledingstuk, dat je ook hier in NL kan kopen, helemaal uit Spanje laat overkomen. In mijn geval een was de gewenste maat bij hen nog WEL beschikbaar dus dat gaf de doorslag.

Wim Wouters
2021-05-15 14:59:36

Snelle service!

7 mei besteld, 12 mei geleverd. Uitstekende service! Enige minpunt, na bestelling ontvang je geen bevestigingsmail, het was dus even in het duister tasten of de bestelling wel effectief werd geregistreerd. Verder geen opmerkingen.

Laura Karsten
2021-05-14 16:44:13

Een tevreden klant

Ik heb mijn items (jas en broek) nergens goedkoper kunnen vinden incl verzendkosten. Denk dat het een prima site is om te bestellen, maar: weet zeker dat je het item wil en past, betaal via Klarna.Puur voor de zekerheid omdat je veel negatieve verhalen leest.De levering was wat langer dan verwacht, een week ongeveer. Daar maakte ik me wat zorgen over, maar joh, het komt uit Spanje dus daar kan je vooraf rekening mee houden.Ik ben heel blij met mijn goedkope items (€62 kwijt ipv €90)

Jj Wil
2021-05-09 18:11:16

Snelle levering en de juiste producten…

Snelle levering en de juiste producten ontvangen.Bestel ik de volgende keer weer... 5 sterren

I.V. V.I.
2021-04-29 08:49:11

Goede service, snelle levering.

Ik heb diverse malen iets bij deze firma besteld en ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Zowel over het op de hoogte houden van levertijden als ook het nakomen ervan.

Galied
2021-04-28 11:19:56

Goed, koop via Klarna, veilig!

Na veel reviews te hebben gelezen had ik ook mijn twijfels. Dit bedrijf is een onderdeel van een verzameling aan online shops (tradeinn, dressinn, outletinn (+)), maar het ging uitstekend. Ik kreeg bij de bestelling (betaling via klarna uit voorzichtigheid) geen bevestiging, maar toen ik erom vroeg kreeg ik wel een verzendbericht, bezorging binnen 3 dagen via post.nl.

Olan de Valk
2021-03-23 10:13:44

Levering top, maar retour is drama!

# levis broeken besteld. De levering was top, de broeken op zich ook, op 1 na. Die heb ik geretourneerd voor 1 maart. Nu nog steeds niks terug. Ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten. bestelling en artikelen zijn top, zolang je niks hoeft te retourneren!!!21790607 betselnummer

FAQ for Dressinn

Heeft Dressinn korting voor nieuwe klant?

Ja. Dressinn zet zich altijd in om nieuwe klanten een goede winkelervaring te bieden. Als u Dressinn voor het eerst bezoekt, kunt u dus profiteren van de korting op de eerste bestelling. De Dressinn Korting wordt automatisch naar u verzonden zodat u deze kunt gebruiken bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Dressinn Kortingscode mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Dressinn verschillen. Als u de exacte gebruiksperiode wilt bevestigen, kunt u op elke [HANDELAARNAAM] Korting klikken om de pagina met uitleg over het gebruik te openen om de vervaltijd en andere regels voor het toepassen van uw Dressinn Kortingscode te bekijken.

Hoe contact opnemen met Dressinn?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, kunt u bladeren op de pagina van dressinn.com, elke pagina is voorzien van een speciale kanaalknop zoals "contact opnemen met klantenservice", u kunt online naar de klantenservice gaan met Dressinn door op deze knop te klikken. u kunt natuurlijk ook contact opnemen met Dressinn via andere contactmethoden op dressinn.com