nlkorting.org

Dxo Kortingscode & Coupon September 2021

Bezoek Dxo

FAQ for Dxo

Kan de klant het voorproefje doen bij Dxo ?

Bij Dxo heb je meer mogelijkheden met Adobe Photoshop en Lightroom om jouw RAW-bestanden te verbeteren. Dxoheeft de zeven problemen in alle RAW-bestanden zoals demosaicing, moiré, denoising, vervorming, ongewenste vignettering, chromatische aberraties en gebrek aan scherpte opgelost op intelligente wijze . Je kan de versie volledig en onbeperkt proeven voor 30 dagen. Na de proefperiode vraagt Dxo je niet de betaalmethode. Je kiest zelf kopen of niet kopen.

Verkoopt Dxo producten met korting?

Dxo biedt nu Creative-bundel en Premium-bundel op de korting meer dan 60% . Als je van er houdt, kan je het kopen. Het is goede kans voor fotografen. Je kan ook een persoonlijke account maken. Daardoor blijft je op de hoogte van Dxo en krijg je de aanbieding ervan.

Heeft Dxo korting voor nieuwe klant?

Ja. Dxo heeft een speciaal beleid geïntroduceerd dat alleen nieuwe klanten kunnen gebruiken. Als u een nieuwe klant bent, kunt u de overeenkomstige Aanbieding selecteren door te bladeren door shop.dxo.com en deze presenteren wanneer u consumeert, waarna u kunt genieten van de korting voor nieuwe klanten.

Hoe lang gaat Dxo Korting mee?

Hier is de instructie voor het controleren van de geldigheidsperiode van Dxo Korting, u kunt klikken om al het Aanbieding te bekijken in uw persoonlijke account op Dxo, en dan kunt u de corresponderende vervaldatum van elk Dxo Kortingscode.

Hoe contact opnemen met Dxo?

Er zal een speciale Dxo klantenservicekanaalknop op de shop.dxo.com -pagina zijn en de woorden \"Contact opnemen met de klantenservice\" worden weergegeven. U kunt de contactinformatie vinden en communiceren met de klantenservice van Dxo online. De klantenservice van Dxo zal u zo snel mogelijk van dienst zijn.