nlkorting.org

Echtierland Kortingscode & Coupon Mei 2022

Bezoek Echtierland
  • Alle
  • Deals

Echtierland Beoordelingen

Wilfred Kruijsbergen
2020-03-08 21:01:13

Met z'n drieën vier dagen naar Dublin

Wij hebben met z'n drieën een reis van vier dagen naar Dublin geboekt. Deze reis was uitstekend georganiseerd. Mooi hotel middenin Dublin, we hadden de laatste twee dagen ook een auto gehuurd, dat was ook allemaal prima geregeld en deze konden we ook in het centrum van Dublin ophalen. Het was echt een prima reis!

De heer Wil
2020-01-08 20:43:47

Prachtige reis

Prachtige reis, met geweldige locaties, allemaal heel dicht bij het strand of een meer.

Mevrouw Visser
2019-11-04 13:39:54

We hebben een top-vakantie gehad.

We hebben een top-vakantie gehad in Ierland! Alles was uitstekend geregeld, vlucht, huurauto en geweldige hotels en B&B's. De route was prachtig. We vonden het heerlijk dat we op elk adres een aantal nachten konden blijven, dat geeft rust en tijd om dingen te bekijken in je eigen tempo. Vooral de omgeving van Clifden vonden we ontzettend mooi. En het weer viel honderd procent mee. In oktober 1 dag regen van de 17 dagen. En verder af en toe een buitje. Temperatuur van 16 graden. Dat was boven verwachting. We vinden Ierland een echte aanrader!

Dick Pons
2019-11-01 08:26:33

Prachtige rei, unieke ervaring.

Prachtige reis. Uniek om zo in 6 dagen de mooiste plekjes van Ierland te ontdekken.Geweldige hotels. Vooral Casey's in Baltimore is fantastisch.Aanrader.

Mevrouw A Galjé
2019-10-31 16:35:56

Geweldige reis

Hele mooie reis met goede reisbescheiden en uitstekende accommodaties. Ierland is een prachtig land. Er is ontzettend veel te zien voor nog veel meer reizen.

Ella Bos
2019-10-31 11:48:18

Een heerlijke week in het zo relaxte Ierland

Een heerlijke week in het zo relaxte Ierland. Goede hotels op mooie plekjes. Fijne ontvangsten, vriendelijk personeel, goed eten en niet te vergeten het wonderschone Ierland zelf. Houden er een heel goede herinnering aan over.

Marion Baalbergen
2019-10-26 10:11:33

Mijn dochter en ik hebben een…mooie reis mogen maken

Mijn dochter en ik hebben een uitstekende vakantie gehad in noord Ierland. De reis was afwisselend en een genot om te doen.De Ieren waren vriendelijk en gastvrij.Reisbureau heeft de zaken goed geregeld en ons vele tips gegeven om te bezoeken.

Mevrouw vooges
2019-10-24 16:13:19

Prachtige zuidwestkust van Ierland

Ierland is prachtig en aan de reis die voor ons geregeld was, door echt Ierland ontbrak het aan niks! De drie accomodaties om te slapen 2 hotels en een bed and breakfast waren super mooi en met hele fijne mensen! In oktober beginnen de bomen te verkleuren en af en toe een spatje regen met een heerlijke zon gaf prachtige regenbogen! Nu alleen de zuidwest kust gezien met de gap of Dunloe, Connemara en nog veel meer! Wij komen zeker terug om nog meer natuurschoon en historische kastelen en ruïnes te bekijken!

Nicki
2019-10-24 15:31:43

Met mijn dochter ben ik ruim een week…

Met mijn dochter ben ik ruim een week naar Ierland geweest. Het was een heerlijke vakantie. Echt Ierland heeft een mooie rondreis samengesteld. De accommodaties waar we onderweg gebruik van hebben gemaakt waren heel goed en het personeel zeer vriendelijk. We werden met alle egards ontvangen. Vooral de B&B Bervie, die direct aan zee ligt en Quay House in Clifden zijn prachtig en de eigenaren zijn zeer hartelijk. Ik wil Echt Ierland hartelijk danken voor de uitgebreide reisbeschrijving en goede voorbereiding van deze reis.

heer/mevrouw Steffen Grit
2019-10-12 08:05:50

Goede communicatie

Goede communicatie. Goede accomodaties. Redelijke - kan beter - informatie mbt de reisroute

De heer Cantillon
2019-10-11 20:27:32

ECHT GOED

Prima verlof/reis gehad. Echt Ierland heeft geen moeite gespaard om ons te informeren m.b.t. aanpassing autohuur, vertrek vanuit Brussel en andere. Steeds binnen de kortste keren een antwoord op al onze vragen. Een aanrader.

Mevrouw T van Rossum
2019-10-05 18:29:06

Een geweldig mooie reis met een goede…

Een geweldig mooie reis met een goede reisbeschrijving.Fantastische goede logeeradressen met veel persoonlijke zorg.Zeker een aanrader.

Jac Draak
2019-10-05 03:48:41

Zuidwest Ierland

Via Echt Ierland een leuke reis gemaakt door het zuidwesten van het eiland. De huurauto en de hotels onderweg waren prima in orde. In Killarney had ik het prettiger gevonden om niet aan een boulevard met verschillende hotels te zitten, alhoewel je dat in het hotel zelf gelukkig niet zo in de gaten had en dit hotel relatief kleinschalig was ten opzichte van de grotere concurrenten er om heen...

Jos Glorie
2019-10-04 14:06:20

Was perfect geregeld

Was perfect geregeld, uitstekende accommodatie’s in een woord geweldig

Familie Bell
2019-09-30 10:39:41

Een prachtige ervaring!

Wat een prachtige ervaring hebben we op kunnen doen tijdens onze rondreis in Ierland. Bijzondere B&B's op mooie locaties. Alles super goed geregeld. We maakten een reis die we nooit meer vergeten!

FAQ for Echtierland

Heeft Echtierland korting voor nieuwe klant?

Ja. Om meer klanten aan te trekken om te consumeren, heeft Echtierland op dit moment speciaal het eerste preferentiële beleid gelanceerd. Zolang u nog niet eerder geld heeft uitgegeven aan Echtierland, kunt u Korting ontvangen bij echtierland.nl om kortingen te ontvangen voor uw eerste betaling.

Hoe lang gaat Echtierland Kortingscode mee?

Elk van de Echtierland Aanbieding heeft een overeenkomstige geldigheidsperiode en elke coupon kan een andere duur hebben. Wacht niet tot de Echtierland Kortingscode is verlopen, dan heb je een kans gemist om de korting te krijgen om 60% te sparen voor je aankoop op echtierland.nl.

Hoe contact opnemen met Echtierland?

Echtierland heeft speciaal het klantenservicekanaal geopend, namelijk de "Contact Customer Service" voor alle online klanten. Op echtierland.nl kunnen klanten verschillende contactmethoden vinden om de problemen op te lossen die ze willen raadplegen, waaronder 24 uur per dag online antwoorden en telefonische hotlines.