nlkorting.org

Energiedirect Kortingscode & Korting Oktober 2021

Bezoek Energiedirect
  • Alle
  • Deals

Energiedirect Beoordelingen

mihaela vdL
2020-05-04 14:25:50

Zeer tevreden

Zeer tevreden over energiedirect. In het begin hadden we twijfels na het lezen van klachten op diverse sites. Maar wij zitten inmiddels al 2 jaar bij energiedirect en alles alleen maar positief. De app is handig en overzichtelijk, ook per e-mail word je goed op de hoogte gehouden. Bovendien besparen we ook op brandstofkosten via een aparte app van energiedirect, ook zonder problemen. Alles werkt naar behoren, dus nog nooit telefonisch contact moeten nemen, niet nodig geweest tot nu toe.

Pedro J
2020-03-23 14:21:32

Geachte lezers

Geachte lezers, ik ben nu zo'n jaar of 3 klant bij Energiedirect en ze hebben hun site helaas niet altijd op orde. Maandoverzicht worden bijv. 'vergeten'. Da's jammer want verder gaat alles best redelijk goed. Daaro 3 *

A.M.
2020-01-27 09:59:43

Goede ervaring

Ben een aantal jaren klant bij Energiedirect. Overzichten zijn helder en worden tijdig verstrekt.Website is overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijkOok van een eerder contract staan gegevens nog in het systeem. Prettig om zo een meerjaren overzicht te hebben .

Suzanne
2017-12-13 15:08:04

Ben goed geholpen met de overgang naar …

Ben goed geholpen met de overgang naar een nieuwe woning

Kelly
2011-12-14 18:09:45

Direct behulpzaam en komt beloftes na

Een poosje geleden betrok ik een tijdelijke woning waar eerder een bedrijfspand aan vast had gezeten. Na de sloop van de garage was men alleen vergeten de correcte meterstanden door te geven en de aansluitingen weer aan te passen voor particulier gebruik. Ik had erg grote verschillen tussen mijn meterstanden en de standen van de vorige bewoner(s) en een gasaansluiting die voor een bedrijf geschikt was.Even bellen met energiedirect. Na een redelijk kort telefoontje heeft energiedirect alles geregeld zodat ik niet opdraaide voor de extra kosten.

FAQ for Energiedirect

Heeft Energiedirect korting voor nieuwe klant?

Ja. Omdat Energiedirect veel belang hecht aan de winkelervaring van nieuwe klanten. Ook wil Energiedirect dat nieuwe klanten de voordelen ervaren van het kopen van producten van Energiedirect tegen een lage prijs. Als gevolg hiervan wordt het eerste preferentiële beleid dat alleen nieuwe Energiedirect -klanten kunnen gebruiken, het hele jaar door geïntroduceerd.

Hoe lang gaat Energiedirect Coupon mee?

Elk van de Energiedirect Korting heeft verschillende tijdslimieten. Om de voordelen van Energiedirect Kortingscode te maximaliseren, moet u de geldige gebruikstijd van Aanbieding en het aantal producten dat u kunt kopen weten, zodat u elke keer dat u winkelt in Energiedirect veel kortingen krijgt. .

Hoe contact opnemen met Energiedirect?

De kanaalknop voor de klantenservice van Energiedirect wordt weergegeven met de woorden \"contact opnemen met klantenservice\", wat meer opvalt op energiedirect.nl. aarzel niet en neem gewoon contact op met de klantenservice van Energiedirect, en de klantenservice zal je twijfels die je hebt ontmoet bij Energiedirect zo snel mogelijk oplossen.