nlkorting.org

Fiber Kortingscode & Aanbieding Mei 2022

Bezoek Fiber
  • Alle
  • Deals

Fiber Beoordelingen

Dennis
2020-01-31 16:16:26

Aanrader! beste prijs kwaliteit voor glasvezel.

Ik snap niet waar deze slechte reviews allemaal vandaan komen. Ik ben recent over gestapt van Ziggo naar Fiber. Voorheen alleen maar storingen met de horizon box en de horizon box extra, trage klantenservice en na 5x een monteur en 6x een nieuwe box te hebben geinstalleerd heeft zelfs ziggo aangegeven om ergens anders te gaan kijken. Nu is er bij ons in de stad Helmond net glasvezel aangelegd en heb ik gekozen voor een voordelig abonnement van fiber.nl. De klantenservice heeft me uitstekend geholpen en de monteur die het kwam installeren was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook al mijn extra vragen over betreffende mijn thuisnetwerk, publiek ip adres en andere configuraties werden kundig beantwoord. De fritzbox is een verademing en ook voor de geavanceerde gebruiker zeer goed te configureren. Tv via canal digitaal werkt ook zeer goed, ook de app via de smart tv zorgt ervoor dat je eventueel zelfs geen 2e mediabox nodig hebt. Ik kan me voorztellen dat deze review in een hoog contrast staat met de andere reviews op deze site. Maar ik kan je beloven ik heb echt geen aandelen in fiber.nl en ben gewoon een betalende kritische gebruiker.

Zestwee zes
2020-01-30 16:58:07

Helemaal super

Helemaal super. Zeer kundige klantenservice en je hoeft nooit te wachten.

tugba kursun
2017-02-07 14:56:32

FIBER NEDERLAND IS DE BESTE PROVIDER

ik ben overgestapt na viber snelle internet en ik ben zeer tevreden ik raad het aan iedereen aan

FAQ for Fiber

Heeft Fiber korting voor nieuwe klant?

Ja. Fiber heeft momenteel speciaal voor nieuwe klanten exclusieve aanbiedingen voor nieuwe klanten ontwikkeld via zijn eigen speciale Fiber Kortingscode -systeem. U kunt als nieuwe klant genieten van de gemiddelde besparing van €24 wanneer u de producten van Fiber de eerste keer koopt.

Hoe lang gaat Fiber Kortingscode mee?

Verschillende Fiber Kortingscode hebben verschillende geldigheidsduur. Ga in het algemeen naar de homepage van fiber.nl en klik op My Center. Daar kunt u de specifieke gebruiksmethode, vereisten en vervaltijd van elke coupon onderaan Fiber Aanbieding bekijken.

Hoe contact opnemen met Fiber?

Fiber biedt uitgebreide adviesdiensten voor klanten en u kunt contact opnemen met de klantenservice door op de knop "Contact opnemen met klantenservice" te klikken. Als er andere eenvoudige vragen zijn, heeft Fiber ook een bijbehorend automatisch antwoord. u kunt de vragen kiezen die u wilt raadplegen wanneer u communiceert met Fiber, wat handig en tijdbesparend is.