nlkorting.org

Fietsenwinkel Kortingscode & Korting September 2021

Bezoek Fietsenwinkel
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Fietsenwinkel Beoordelingen

Bas Houwaard
2021-09-06 07:04:15

De fietsenwinkel is een toppertje

De fietsenwinkel is top ik zal iedereen aan raden die ooit of op zoek is naar een leuke ebike hier een fiets te haalen goede evaring goede informatie ales wat je wilt weten goede hulp en fijne mensen die er werken ben super goed geslaagd topi en als er wt is kan je altijd langs de winkel zij staan altijd klaar voor je

Koos van der Meer
2021-09-05 07:25:16

Service ok

Service ok, echter nog niet de hele Bestelling is al uitgeleverd.Hopelijk volgt dat spoedig

Maureen Kemeling
2021-09-03 18:15:10

Vandaag zijn we geholpen door Daan van…

Vandaag zijn we geholpen door Daan van fietswinkel.nl Utrecht megastore. Wat een fijne ochtend! Hij luisterde naar wat we wilden, zocht precies de juiste fiets en geen vraag was te veel. We zijn thuisgekomen met de perfecte e bike. Dankjewel Daan! Jij weet en BENT precies wat een klant nodig heeft.

Gonny van Schaik
2021-09-03 17:40:01

Duidelijk en goede service

heer Snijder
2021-09-03 15:55:33

Goed advies bij keuze van e-bikes, oplevering kan beter

In de Fietsenwinkel in Eindhoven zijn we zeer goed geholpen bij de keuze voor onze 2 nieuwe e-bikes, die we daar ook besteld hebben. Echter, bij levering ervan bleek in 1 fiets een verkeerde accu te zijn ingebouwd, was het stuur behoorlijk ontzet en liep de rem zodanig aan dat er niet op te rijden was. Ook waren beide fietsen duidelijk niet schoon gemaakt. Kortom, de oplevering laat te wensen over, vandaar 3 sterren voor het geheel.

A. Doevendans
2021-09-03 13:14:45

slechte start, beetje pech, alles komt goed!

De dames die ons geholpen hebben waren zeer in de weer om ons te adviseren. na 5 werkdagen werden de fietsen(3) thuis afgeleverd. Helaas wat pech met het pompen lekke banden, nu naar de fietsenmaker en de kst worden ons kwijtgescholden. nu nog wachten tot volgende week als ze klaar zijn en dan hopen we ze te kunnen gebruiken na zeker 3 weken.

Mariska Rufi
2021-09-03 12:22:56

Goede uitleg en service!

In juli hebben mijn man en ik elektrische fietsen gekocht van het merk Brinckers. In de winkel (Utrecht) zijn wij zeer goed geholpen, de verkoper nam echt de tijd. De fietsen werden snel geleverd, alleen wel erg vroeg (06:45 uur). Helaas had ik na 4 km al pech met de fiets, maar dit is goed opgepakt door de klantenservice: de fiets is opgehaald, werd omgeruild en wederom snel geleverd. Inmiddels heb ik er al vele kilometers op zitten naar volle tevredenheid.

Jessica
2021-09-03 12:17:38

Fietsen zijn top! Ervaring in winkel zelf heel goed, klantenservice kan verbetering in

Wij zijn goed geholpen door Asli in de winkel bij het uitzoeken van de fietsen. Wij werden een paar weken later gebeld dat een van de fietsen toch niet leverbaar was en hebben een ander type van hetzelfde model moeten kiezen. Leveringtijd liet te wensen over, dat zou week 32 zijn maar werd uiteindelijk week 35. Op het moment van ophalen was de order nog niet compleet; het uitgekozen zadel was niet voorradig en moest worden nabesteld. Hier zijn we wel netjes voor gecompenseerd. Telefonisch zijn ze niet heel goed bereikbaar en de afspraken die via de e-mail worden gemaakt (bv uitkiezen kratje ed) is men niet altijd van op de hoogte. Bij ophalen in winkel heeft Marcos ons heel goed geholpen en rustig de tijd genomen om onze fietsen goed af te stellen. Al met al is de ervaring in de winkel stukken beter dan met de klantenservice, maar ze doen wel hun best om fouten te herstellen.

Patricia
2021-09-02 18:35:32

Super goed geholpen!

Lisa Hesseling
2021-09-02 13:52:53

Echt een aanrader!

Een paar maanden geleden een fiets hier gekocht en ik ben zeer tevreden over de vriendelijke service. Een aanrader om hier je fiets te kopen!

Bakker
2021-09-02 12:18:05

Verkoopster gaf goede uitleg en de…

Verkoopster gaf goede uitleg en de proefritten zijn prima geregeld. Heel te vrede met onze keuze. Snelle levering!!

Maud
2021-09-02 05:56:59

Top service!

Wederom erg vriendelijke en goede service van Ron toen ik onaangekondigd binnen kwam met een paar vragen over mijn (superfijne) Brinckers fiets. Gratis spatlapje meegekregen, top! Ik ben een tevreden klant.

Mark Haagen
2021-09-01 12:16:45

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen. Had twee fietsen tegelijk gekocht. Was nog wel wat mis met het zadel wat ze later kosteloos hebben opgelost.

Patrick
2021-08-30 16:44:22

Klant vriendelijke

Klant vriendelijke, komt de afspraken na en een snelle levering. Zeker een aanrader!!

Ard van 't Zelfde
2021-08-30 10:42:14

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen. Fijn dat je alle fietsen kan/mag uitproberen op het indoor fietsparcour.

FAQ for Fietsenwinkel

Heeft Fietsenwinkel korting voor nieuwe klant?

Ja. Fietsenwinkel brengt inderdaad een uniek eerste bod uit voor de nieuwe klanten van het merk. Vergeet daarom niet om deze te gebruiken als u voor het eerst geld uitgeeft in Fietsenwinkel! Met de specifieke Fietsenwinkel Korting kunt u zelfs meer besparen dan u zich kunt voorstellen.

Hoe lang gaat Fietsenwinkel Kortingscode mee?

Verschillende Fietsenwinkel Kortingscode hebben verschillende geldigheidsduur. Ga in het algemeen naar de homepage van fietsenwinkel.nl en klik op My Center. Daar kunt u de specifieke gebruiksmethode, vereisten en vervaltijd van elke coupon onderaan Fietsenwinkel Aanbieding bekijken.

Hoe contact opnemen met Fietsenwinkel?

Fietsenwinkel heeft speciaal het klantenservicekanaal van \"Contact Customer Service\" geopend om de problemen op te lossen die klanten willen raadplegen. Je kunt het kanaal vinden door op een willekeurige pagina van Fietsenwinkel en fietsenwinkel.nl te bladeren om contact op te nemen met het personeel van het merk om je problemen op te lossen.