nlkorting.org

Gladskin Kortingscode & Coupon Januari 2022

Bezoek Gladskin
  • Alle
  • Deals

Gladskin Beoordelingen

Samantha Lunenborg Roukema
2020-05-15 21:01:01

Binnen 5 weken van mijn acne af

Binnen 5 weken van mijn acne af! Na 20 verschillende kuren via de dermatoloog werkt dit enorm goed! Nu hopen dat het blijvend is!

no nahim
2020-05-13 12:07:27

Gebruik gladskin acné crème nu een week…

Gebruik gladskin acné crème nu precies één week 2 maal dagelijks en daarbij ook de “daily care”, maar de acné is nog nooit zo erg geweest als nu. Weet niet of dit tijdelijk is en hoelang dit gaat duren, of dat het een reactie of iets dergelijks. Misschien betekent het wel dat het effect heeft, maar of het effect positief of negatief is weet ik niet. Tot nu toe negatief iniedergeval.

F.
2020-02-25 11:37:52

Werk niet

Een aantal weken gebruikt en moet zeggen dat de berichten zoals ''werkt binnen een paar uur'' me verbaasd. Ik ben 30 jaar, man en heb last van couperose. Bij mij heeft het in ieder geval weinig tot helemaal geen effect gehad.

Vivian
2020-01-13 09:16:32

Fantastisch alternatief voor hormoonzalf!

Ik laat niet vaak reviews achter, maar wil graag aangeven dat Gladskin Eczema cream voor mij echt ontzettend goed gewerkt heeft! Ik had eind december heel veel last van eczeem (roodheid, droge en schilferige huid, jeuk), zo erg zelfs dat mijn ogen nauwelijks meer open konden omdat ze zo dik waren. Na een paar dagen was in ieder geval de roodheid en schilfering enorm afgenomen, en nu na een maand is de jeuk ook bijna helemaal weg. Ik was bang dat dit product te vet zou zijn voor mijn huid en dat ik last van acne zou krijgen hierdoor, maar dit is niet gebeurd. Al met al enorm tevreden dus, en ik ben blij dat ik geen hormoonzalf meer hoef te smeren. Enige wat onhandig is, is dat dit product in de koelkast bewaard moet worden. Maar aan de andere kant is dit ook wel heel verkoelend als je huid geïrriteerd is!

Christine
2019-11-15 13:11:47

Heel goede service

Mijn bestelling van Gladskin zou bij mij bezorgd zijn terwijl ik thuis was. Ik had echter niets ontvangen. Na veel gedoe met de klantenservice van de vervoerder heb ik uiteindelijk contact opgenomen met Gladskin zelf (het was niet hun schuld dus heb daar lang mee gewacht). Die hebben de bestelling direct opnieuw gestuurd. Fantastische service!

klant
2019-10-01 07:20:23

Rustigere huid rosacea

Sinds mijn zwangerschap heb ik last van rosacea. Dit verergerde zodat ik rode en ontstoken wangen had en een rode kin. Gladskin heeft ervoor gezorgd dat de ontstekingen minimaal zijn en de roodheid is sterk verminderd. Ik smeer trouwens maar 1 keer per dag ipv 2 keer dus wie weet kan het wel helemaal verdwijnen. Ik krijg wel meer last als ik in de zon kom, maar dat kan gladskin niet voorkomen zoals beschreven op de site.Ik zou zeggen probeer het! Ik was ook kritisch, maar het heeft mij echt geholpen.

Dianne Van Der Ven
2019-07-10 07:41:41

Gladskin heeft mijn leven veranderd!!

Gladskin heeft echt mijn leven veranderd! Ik heb vanaf mijn 12e huidproblemen gehad waardoor ik erg onzeker was.. Ik ben naar huidspecialiste geweest, dermatologen en kan vertellen dat dit me heel veel geld, tijd energie heeft gekost. Maar nooit met resultaat.. Ik had altijd pijnlijke ontstekingen, eczeem en een rode huid! Sinds Gladskin ben ik eindelijk weer zeker over mijn huid en ziet het er mooi uit! Ook heb ik geen pijnlijke ontstekingen meer gehad! Ik blijf bij Gladskin en laat me NOOIT meer om praten voor andere producten!!

Pim
2019-05-08 18:08:28

Heeft mij enorm geholpen

Ik gebruik nu 4 maanden al acne gel voor mijn rug en het heeft bij mij enorm goed geholpen. Geen onderhuidse puisten meer en de zwellingen zijn compleet weg. Wel heb ik helaas nog rode plekken maar ook deze zijn al enorm verminderd. Gladskin is aan de dure kant voor continu gebruik maar het 100% waard. Ik raad het ook iedereen aan!

Milou
2019-05-05 11:44:44

Toch Rosacea?

(Vrouw 34jr)Plots verschenen er rode bultjes/puistjes en roodheid in mijn gezicht. De huisarts dacht dat het hormonaal was. Diverse dingen geprobeerd; de pil, fruitzuurbehandeling, verschillende crèmes, maar niets hielp. (2jaar later)Laatst zei een vriendin; heb je geen Rosacea probeer Gladskin eens. Nu 1.5 week bezig en mijn huid is al zoveel verbeterd! Roodheid is weg en geen nieuwe rode bultjes meer. Erg blij met GladSkin! Ik smeer rustig door :)

Vanessa Kievit
2019-03-27 11:03:52

Toen niets hielp, kwam Gladskin...

Vrouw, 36 jr.Heb jaren last gehad van rode vlekken, bultjes, soms puistjes op mijn wangen. Van alles had ik geprobeerd, maar niets hielp.Nu gebruik ik Gladskin twee weken en er is resultaat. Mijn huid is rustiger, minder rood, geen bultjes en helemaal geen puistjes. Ik ben er zo blij mee!

Pam
2019-02-07 18:38:04

Heel erg blij met de rosacea gel!

Ik heb helaas al 2 jaar last van rosacea en sinds een jaar echt heel erg (rode huid, puistjes, bultjes en veel pijnlijke ontstekingen). Van de dermatoloog zalf gekregen (tegen mijten) wat niet hielp. Van de antibiotica kreeg ik nare bijwerkingen omdat mijn immuunsysteem daardoor niet goed meer werkte. Ik geloofde eerlijk gezegd niet in Gladskin, maar toch, ten einde raad, aangeschaft. En het is écht ongelofelijk!! Na 1 dag smeren met de gel is het felle rood al weg.. Ik zie zelfs weer witte huid op mijn neus te voorschijn komen (mijn wangen, neus, voorhoofd en kin waren aangedaan). En mijn huid is nu zo rustig geworden binnen een paar dagen. Heb je rosacea? Probeer het dan eerst uit met een kleine flacon.. baat het niet schaad het niet. Bij mij helpt het en daar ben ik echt ontzettend blij mee!

Paul gmail
2019-01-11 11:13:25

Gladskin pakt de symptomen van eczeem aan, niet de oorzaken.

Gladskin werkt ontegenzeggelijk, maar pakt de onderliggende oorzaak of oorzaken niet aan. Gladskin bestrijdt de symptomen. Bij mij werkt Gladskin alleen tot op zekere hoogte als ik 2 tot 3 keer per dag smeer. Als ik geen jeuk meer heb en dan stop met smeren of minder smeer, komen de klachten meteen terug. Soms heftiger dan voordat ik Gladskin ging gebruiken. Een probleem is dus dat je een duur middel (dat niet wordt vergoed door de verzekering) moet blijven gebruiken. Ik denk dat uiteindelijk de symptomenonderdrukkende werking ook weer zal verdwijnen. Want ik zie bij mij in de praktijk dat de werking gaat afnemen.Naschrift: mijn vermoeden kwam uit. Gladskin werkt na enige tijd totaal niet meer. Werkt zelfs averechts. Uiteindelijk geen goed middel, waar wel veel voor moet worden betaald.

Mirjam Bekius
2018-10-18 08:09:02

Gladskin is een mooi bedrijf met…

Gladskin is een mooi bedrijf met vriendelijke medewerkers. De producten die ik heb afgenomen doen helaas niks voor mijn eczeem en ook niet voor mijn zoons acné. We hebben het nu een half jaar gebruikt maar helaas zonder het gewenste resultaat

Seesing
2018-02-21 13:03:21

Super product!

Super product!Sinds een aantal maanden heb ik last van extreme exceem rondom mijn ogen, bij mijn neus en voorhoofd. Ik heb allerlei middelen gehad van de huisarts en dermatoloog waaronder ook hormoonzalven. Daarnaast heb ik allerlei alternatieve oplossingen geprobeerd waaronder paardenmelk capsules en zalf, kokosolie, tamanu olie etc. De hormoonzalf Emovate helpt uiteraard om de ergste verschijnselen van exceem weg te krijgen. Maar Gladskin is perfect voor dagelijks gebruik en ook goed naast de hormoonzalf te gebruiken. Ik gebruik het product nu dagelijks. Mijn huid is rustiger, minder rood en droog en minder dik. Bijkomend voordeel van deze crème is geen vet glanzend olie gezicht.Voor mij dus een absolute aanrader!

Hiltrud van Waveren
2016-06-22 21:18:34

Fantastisch product

Al enkele jaren heb ik last van roodheid ,jeuk en rode plekjes met soms kleine bultjes,voorallem boven en tussen de wenkbrauwen en naast en onder de neus.De zalfjes,crèmes,lotionen,medicamente en een antibiotica kuur van huisarts en dermatolog brachten alleen een geringe verbetering.Pas sindsdien ik verschillende Gladskin producte tegen irritaties,ekzem en rosacea uitprobeerde zie ik een duidelijke verbetering,minder roodheid en jeuk....met name door de Rosacea hcrèmes welke ik nu al een tijd 3 keer per dag gebruik,had ik het beste resultat.De huid is in het algemeen gladder,rustiger en zachter,ook de verdikking is wat vermindert maar nog niet helemaal weg,toch ben ik zeer tevreden met het resultat nu toe en zou zeker doorgaan met Gladskin creme Rosacea.Als aanvulling op de dagligste verzorging gebruik ik een verzorgende dagcreme uit de apotheek.

FAQ for Gladskin

Heeft Gladskin korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor nieuwe klanten stelt Gladskin wel kortingen voor hen in. U kunt de korting voor de eerste bestelling of een andere Gladskin Kortingscode kiezen om u te helpen 55% te besparen. Houd er echter rekening mee dat de eerste aanbieding van Gladskin alleen beschikbaar is voor klanten die voor het eerst geld uitgeven aan gladskin.com.

Hoe lang gaat Gladskin Kortingscode mee?

Gladskin Korting kan klanten helpen om 55% in hoge mate te besparen. In dit geval is er geen reden voor klanten van Gladskin om de kans om Kortingscode te gebruiken, te missen. Daarom is het belangrijk om te bevestigen wanneer Aanbieding kan worden gebruikt op de relevante informatiepagina.

Hoe contact opnemen met Gladskin?

Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Gladskin, of je kunt contact opnemen met Gladskin via de social media-pagina. de algemene klantenservicepagina biedt gedetailleerde contactgegevens, of er zal een knop \"contact opnemen met de klantenservice\" zijn op de gladskin.com -pagina, en de klantenservice van Gladskin zal het probleem op tijd voor u online afhandelen.