nlkorting.org

Gorilla Sports Aanbieding & Coupon Juni 2021

Bezoek Gorilla Sports
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Gorilla Sports Beoordelingen

Rianne Dingemans Wierts
2020-05-07 08:58:24

Ik ben tevreden

Ik had mijn bestelling gedaan en daarna pas de reviews gelezen. Ik kneep hem dus wel een beetje. Maar gelukkig zijn mijn halterstangen geleverd op de dag dat aangegeven stond (duurde iets langer ivm corona, maar dat stond dus ook in de mail). Niks mis mee. Ik ben tevreden en dat mag ook gezegd worden!

Kenny Peeters
2020-05-05 15:29:35

Vrij snel melding van levering

Vrij snel melding van levering, echter nog een weekje moeten wachten op de effectieve verzending. Transportbedrijf heeft er dan wel nog 3 weken voor nodig gehad om dit tot bij mij te krijgen. Product is kwalitatief top!

Piethoane
2020-05-02 00:11:14

Meerdere dingen besteld halter…

Meerdere dingen besteld halter schijven. Bankdruk bank en een olympische stang. Allemaal prima kwaliteit spul, enige minpunt was de levering maar dit was ook aangegeven dat dit door covid langer duurde dan normaal. Heb alles keurig ontvangen en de bezorgdienst van dpd zijn altijd prima te volgen

Zer
2020-04-17 17:31:42

Ik heb vorige week wat besteld en kreeg…

Ik heb vorige week wat besteld en kreeg geen bevestigingsmail of een order bevestiging. Vandaag uit het niets het paketje binnen gekomen! Totaal niet verwacht na alle reacties hier op trustpilot.

Anita Van Dongen
2020-04-10 13:23:45

Werken onder druk

Ondanks de extra drukte, mijn bestelling ontvangen, later dan ik gewend ben maar, dat is zeer begrijpelijk in deze hectische tijd.Ook werd mijn email keurig beantwoord!!!Dankjewel jongens, ik weet dat jullie je best doen!!Een dik tevreden klant.

Michael
2020-04-09 21:50:22

Bij mij ging alles goed

Alles binnen de termijn gekregen. Ik maakte me eerst zorgen toen ik deze reviews las, maar het is toch allemaal goed gegaan. Kreeg geen bevestiging eerst, maar dat heeft de klantenservice goed opgelost. Jammer dat ze de prijzen omhoog hebben gegooid, maar het is niet anders.

R Spronck
2020-04-06 09:30:46

haltersteunen en een lange halterstang…

haltersteunen en een lange halterstang besteld. bij levering zat de lange halterstang er niet bij. gebeld naar gorilla sports.maar na 17 min in de wacht te hangen heb ik het opgegeven. toen een mail gestuurd, reactiezou 3 a 4 dagen duren ipv 48 uurdoor de corona crisis was het drukker.na 7 dagen geen enkele reactie. vandaag nogmaals gebeld,nummer gaat meteen over in gesprek te zijn.je krijgt gewoon niemand te spreken of een reactie.ik koop hier nooit meer wat.ik ga verder stappen ondernemen.vanavond mail gekregen met een track en tracé code hopelijk komt mijn halterstang nu toch na lange vertraging

Johan Kampen
2020-04-05 13:23:36

Bestelling geplaatst, alles ontvangen. Top !

Drie weken geleden een halterset plus halterbank besteld. Alles is binnen twee weken in vijf keer bezorgd. Ben er zeer tevreden mee, een halterbank en totaal 90 kg aan schijven en en halterstang voor nog geen 260 euro. Gorilla Sports beveel ik dan ook aan. M.vr.gr. Johan Kampen.

Marc
2020-04-04 20:21:10

GorillaSports kan de drukte helaas niet aan.

Op 17-03-2020 een bestelling gedaan van 2 artikelen (dumbell set + opdruksteunen). Krijg na verloop van tijd 2 track & trace codes. Op 30-03-2020 worden volgens de track & trace codes beide pakketten afgeleverd en ontvangen door een huisgenoot. Bij thuiskomst kom ik tot de conclusie dat er maar 1 pakket aangeleverd is: de halter set, in een opengescheurde verpakking met de halterschijven die los op het karton lagen. Goed verpakt hoor! 1 laag karton met 1 spanband voor 30KG aan gewichten. What can go wrong?Na het controleren van de verpakking kom ik tot de conclusie dat ik 2 van de 4 schroefsluitingen mis. TOP!. Nu mijn 2de vraag, waar zijn mijn opdruksteunen? En ja hoor, op 01-04-2020 ontvang ik een 3de track en trace. Het pakket (de opdruksteunen) wordt op 03-04-2020 aangeleverd. Deze zijn wel goed verpakt. Na 1 week nog geen reactie gehad op mijn mail van de vermiste schroefsluitingen. Het telefoonnummer is inmiddels verwijderd. Dus nu hoop ik dat de prioriteit bij de mails is komen te liggen.Heb de halter set maar in gebruik genomen, omdat ze overal uitverkocht zijn. Ik moet toch die gains proberen te behouden ;). Hoop wel dat ze mij die 2 schroefsluitingen nog naleveren/ compenseren, anders gaat deze review van een 3 naar een 1. P.S. het opdrijven van de prijzen: van 93,44€ nu voor 136,81€ voor dezelfde dumbell set is ronduit triest te noemen. Ik mag toch hopen dat jullie medewerkers ook wat meer % erbij krijgen voor het harde en extra werk, of wilt de baas nog een dikkere wagen? GorillaSport-medewerkers houdt vol, jullie komen er wel doorheen, ondanks de barslechte reviews!Groetjes,

klant
2020-04-03 09:45:59

Ook ik maakte me aanvankelijk zorgen of…

Ook ik maakte me aanvankelijk zorgen of ik wel alles binnen zou krijgen hetgeen ik had besteld, maar 2 weken na bestelling was het dan toch zover en had ik de complete curlset binnen. Slechte communicatie, dat zeker, maar het zijn onzekere tijden en voorheen ook nooit problemen gehad met bestellingen bij Gorilla sports.

Gunnar Bontje
2020-04-02 13:44:11

Best tevreden

Wel wat logistieke vertraging door een administratief foutje van Gorrilla en drukte ivm Corona , maar verder blij! Mooi haltersetje binnen!

Benders
2020-03-31 22:13:25

Toch alles ontvangen.

16 maart een bestelling gedaan van een halter stang en 2 gewicht pakketten. 17 maart daarop aansluitend een fitness step en 2 bumperplates besteld.Paar dagen later 1 pakket ontvangen met een set gewichten. De week erop ontving ik de halterstang plus de step. Na de reviews op internet te lezen begon ik toch licht te stressen nu ik al ander halve week verder was. 2 dagen later kreeg ik de bumperschijven binnen. Nu ik ook geen werkende track en trace codes meer had en mijn bestelling van 17 maart wel al binnen had en die van 16 maart niet vroeg ik me af waar deze bleef. Ik besloot gorillasports:te bellen, geen gehoor.Te mailen, geen gehoor.Berichten op facebook, geen gehoor.Uiteindelijk vandaag 31 maart het laatste pakketje met gewichten gekregen. Heb nu na 2 weken alles binnen om te gebruiken. Echter een slechte zaak dat er 0 communicatie is. Reden dat ik toch 3 sterren geef is omdat 1: het voor hun natuurlijk ook rete druk is, en ze ook aangeven dat het langer gaat duren. 2: omdat na alle negatieve reviews die ik zie, ik wel heel blij ben dat ik alles heb ontvangen(Ookal duurde het pikant lang).

sander meijer
2020-03-30 09:45:47

Als je geduld hebt, bestel dan bij Gorilla sport

Slechte communicatie wat betreft leveren. Bestelling deels geleverd, andere deel onduidelijk waar de producten zijn en wanneer het geleverd wordt.Contact leggen kan alleen via de mail, telefonisch nemen ze de telefoon niet op na 30 minuten in de wacht te hebben gestaan. Dat het langer duurt snap ik, maar ruim 2 weken waar er eerst 4 dagen levertijd op zit snap ik niet. Ik blijf afwachten op het leveren van mijn producten, maar mijn advies is om hier niet te bestellen.Update!!Na contact te hebben gehad met de eigenaar is het uiteindelijk goed gekomen. De klantenservice (Seval) heeft mij daarna netjes geholpen en alles is ontvangen. Materiaal is van goede kwaliteit, dat is 5 sterren waard. De 3 sterren zijn op basis van de levertijd. Voor nu: bedankt voor de spullen en hopelijk kunnen jullie snel weer alles geleverd krijgen.

Lotte Tielen
2020-03-26 10:55:03

redelijk goede verzending

Ondanks de slechte reviews toch maar besteld. Verzending duurde ietsje langer, maar goed te begrijpen wegens het Coronavirus. Communicatie kan iets beter want kreeg verscheidende mailtjes met track&trace linkjes die niet werkte.

Rens
2020-03-24 10:01:32

Had een halterset van kunststof…

Had een halterset van kunststof besteld. Duurde wat langer dan verwacht met de levering, maar tijdens deze coronacrisis was dat ook niet gek. Bovendien werkte DPD hun track en trace ook niet echt optimaal. Producten werden in goede staat geleverd in zeven dagen. Prima materiaal voor de prijs die je er voor betaalt. Hoewel ik een winkel a la Decathlon eerder aanraad (vooral gezien de wat langere levertijd die je hebt met online bestellen), ging het verder zeker prima met deze webwinkel.

FAQ for Gorilla Sports

Heeft Gorilla Sports korting voor nieuwe klant?

Ja. Om meer klanten aan te trekken om te consumeren, heeft Gorilla Sports op dit moment speciaal het eerste preferentiële beleid gelanceerd. Zolang u nog niet eerder geld heeft uitgegeven aan Gorilla Sports, kunt u Korting ontvangen bij gorillasports.nl om kortingen te ontvangen voor uw eerste betaling.

Hoe lang gaat Gorilla Sports Kortingscode mee?

Gorilla Sports Korting kan klanten helpen om 50% in hoge mate te besparen. In dit geval is er geen reden voor klanten van Gorilla Sports om de kans om Kortingscode te gebruiken, te missen. Daarom is het belangrijk om te bevestigen wanneer Aanbieding kan worden gebruikt op de relevante informatiepagina.

Hoe contact opnemen met Gorilla Sports?

U kunt contact opnemen met Gorilla Sports via de klantenservice op de pagina gorillasports.nl. Over het algemeen wordt een bericht of de knop \"Contact\" weergegeven op de pagina gorillasports.nl. U kunt deze knop gebruiken om direct een bericht naar de klantenservice van Gorilla Sports te sturen. de klantenservice van Gorilla Sports zal het probleem op tijd voor u oplossen. Gorilla Sports heeft ook een automatische antwoordfunctie geïntroduceerd.