nlkorting.org

Groupon Belgie Kortingscode & Coupon Mei 2022

Bezoek Groupon Belgie
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Groupon Belgie Beoordelingen

mart
2018-11-01 11:17:40

Leuke acties!

Verscheidene leuke acties voor goede prijzen

Danny B
2018-02-20 19:21:53

Al drie keer Groupon aanbod geprobeerd

Al drie keer Groupon aanbod geprobeerd, al drie keer heel tevreden

Peter Van den Bergh
2012-11-26 21:10:34

Op enkele uitzondering na nooit problemen

Heb al 19 keer iets met Groupon besteld. Dit is op 1 enkele keer na (failllissement aanbieder) altijd goed verlopen. Kritiek die hier te lezen valt is wellicht terecht maar heb al de meest uiteenlopende dingen besteld: van etentje tot tuinparasol, snookerevent tot cursus gelaatsverzorging voor de vrouw. Misschien tot nu toe altijd geluk gehad, maar zoals gezegd, bijna altijd probleemloos

Hans Van Dyck
2012-07-08 20:29:18

prachtig initiatief

Prachtig initiatief. Al een paar malen iets gekocht, de service is nog steeds geweldig!

FAQ for Groupon Belgie

Heeft Groupon Belgie korting voor nieuwe klant?

Ja. Maar de eerste aanbieding is alleen geldig voor de nieuwe klanten bij Groupon Belgie. Groupon Belgie kan automatisch via het systeem controleren of u een nieuwe klant bent. Aarzel niet om deze kosteneffectieve kans te grijpen, het gebruik van de korting op de eerste bestelling kan u gemiddeld €39 besparen.

Hoe lang gaat Groupon Belgie Kortingscode mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Groupon Belgie verschillen. Als u de exacte gebruiksperiode wilt bevestigen, kunt u op elke Groupon Belgie Korting klikken om de pagina met uitleg over het gebruik te openen om de vervaltijd en andere regels voor het toepassen van uw Groupon Belgie Kortingscode te bekijken.

Hoe contact opnemen met Groupon Belgie?

U kunt door de homepage van groupon.be en alle gedetailleerde pagina's bladeren om de "Contact Customer Service" van Groupon Belgie te vinden. Klik op deze knop om met de klantenservice van Groupon Belgie te praten. u kunt natuurlijk ook het laatste nieuws krijgen door het realtime nieuws van Groupon Belgie te volgen of u erop te abonneren.