nlkorting.org

Guess Kortingscode & Coupon Mei 2022

Bezoek Guess
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Guess Beoordelingen

CharlotteVEVO
2020-04-18 12:59:10

Ik had erger verwacht

Ik had bij Guess.eu besteld en ging later de reviews op TrustPilot kijken, en ik werd er bang van, wat achteraf niet nodig bleek. Ik heb een shirtje van €50 besteld op 10 april. Dit was voor het weekend dus de bestelling was op 14 april verwerkt bij Guess. De tracking code werkte eerst niet bij DHL omdat het pakketje er toen nog niet was. 17 april kreeg ik email van DHL parcel dat het de 18e zou binnenkomen en vanmiddag is het pakketje binnengekomen.Op guess.eu staat verzending 2-4 dagen, en dat klopt ook wel maar het verwerken duurt ook nog een dag of 2 (of meer bij weekend). Ik heb maat S besteld, die zit me eigenlijk best groot, maar ik ga denk ik maar niet retourneren...

Nathalie
2020-02-12 16:18:45

Had eerst besteld en daarna pas de…

Had eerst besteld en daarna pas de reviews bekeken dus ik vreesde het ergste... Maar keurig na 3 werkdagen mijn bestelling geleverd dus erg blij mee

Ellen Principaal
2020-02-11 13:39:47

Super. Snel geleverd

Ik las alle negatieve beoordelingen nadat ik besteld had pas, dus ik was bang dat het mis zou gaan, maar het is goed gegaan. Snel geleverd en certificaat erbij. Niks mis mee. Ik had een armbandje besteld.

Cheyen
2019-06-13 08:00:47

Altijd een goede ervaring met Guess

Goede spullen, degelijke kwaliteit.Snelle levering voor een winkel uit het buitenland!Leuke acties. Schoenmaat 35 wijkt wel eens af, het ene jaar past het en het andere jaar kan ik de hakken niet aan.

WriterC
2019-04-16 12:40:35

Netjes afgehandeld!

Ongeveer drie weken geleden heb ik een jas besteld bij de webshop en deze ook weer meteen geretourneerd omdat ik er toch niet helemaal tevreden over was. Ik heb na twee weken wachten op mijn terugbetaling toch maar eens een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Ik had nogal een aantal negatieve berichten gezien de klantenservice van Guess en was al bang dat ik ook zo behandeld zou gaan worden. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en heb ik na 2 dagen netjes een bericht gekregen waarin werd vermeld dat het terug te storten bedrag dezelfde middag nog op mijn rekening zou staan. Heb het inmiddels gecheckt en het stond er vrijwel meteen op!

Dhr. Tempelaars, Monique
2018-12-21 09:14:51

Klantenservice die wel reageert

Ik ben zeer tevreden met de service, want Anneloes en Bruno van de klantenservice hebben mij via email laten weten dat mijn pakket onderweg was en hebben zelf contact gehad met de koerier Ik maakte me nogal zorgen over mijn bestelling( hoog bedrag betaald ) want de levering had na 1 week nog steeds niet plaats gevonden. Drukte en vertraging was de oorzaak. Uiteindelijk is alles goed terecht gekomen. Ben ontzettend blij met mijn schoenen en tas. Pas perfect. Verpakking was ook uitmuntend!

Minni maus
2018-06-21 08:13:49

Goede en snelle service/ levering

Goede en snelle service/ levering. Super blij met mijn schoenen.

FAQ for Guess

Heeft Guess korting voor nieuwe klant?

Ja. Guess heeft het hele jaar door kortingen voor nieuwe klanten. De eerste aankoop van Guess -producten mag deze aanbieding niet missen! Naast de exclusieve Guess korting op de eerste bestelling, wachten er nog andere Guess Korting op jou om te ontdekken op nlkorting.org.

Hoe lang gaat Guess Aanbieding mee?

Guess heeft een tijdslimiet van de kortingen onderaan elke coupon. En de geldigheidsperiode van elke Guess Aanbieding is anders. Klanten hoeven alleen Guess Korting te selecteren met de hoogste korting tijdens de geldigheidsperiode om te gebruiken.

Hoe contact opnemen met Guess?

Als u tijdens het winkelproces vragen heeft en contact wilt opnemen met de klantenservice van Guess, via de overeenkomstige knop "Contact opnemen met klantenservice" of "Online contact" ingesteld door Guess, kunt u berichten sturen naar de klantenservice. Over het algemeen staat deze knop onderaan guess.eu.