nlkorting.org

Happy Socks Aanbieding & Korting Augustus 2021

Bezoek Happy Socks
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Happy Socks Beoordelingen

Sam L
2020-03-07 20:25:42

Fan, mits alles goed is.

Intussen al zeer veel happy socks aangezien ik gek ben op de designs. Het rebelse mooi verstopt onder je deftige kledij.Echter deze winter ook de wollen varianten gekocht en deze laten wel de wensen over. Er lijkt in de productie 1 steek mis gekozen bij 1 design, waardoor elke sok met dit design op dezelfde plaats openkomt. Jammer dat Happy Socks niet rechtstreeks te contacteren is voor dergelijke zaken. Aangezien de wollen sokken nog duurder zijn, is dit extra pijnlijk

Peter Heijnis
2020-01-23 16:27:53

Erg leuke sokken.

Erg leuke sokken.Maar de kwaliteit laat echt te wensen over.Voor deze prijs zou je een goede kwaliteit verwachten. Ik had een setje van 4 paar gekregen. Waarvan 1 paar al kapot in de verpakking zat. Het eerste paar begint na een aantal keer dragen al plekken van slijtage te vertonen, en het zal niet lang duren voordat er gaten in komen.Jammer.29-1-2020Update : Heb contact gehad met de klantenservice. Mijn klacht werd serieus genomen en ondanks dat ik de sokken niet eens online via de website had besteld werd ik toch goed geholpen. Top klantenservice!

Óra
2019-11-25 08:22:45

SUPER TEVREDEN OVER HET BEDRIJF HAPPY…

SUPER TEVREDEN OVER HET BEDRIJF HAPPY SOCKS, DE BEZORGER HAD HET PAKKET AAN DE HOND AFGEGEVEN EN HAPPY SOCKS STUURDE NA 1 EMAIL OVER DE SCHADE ZONDER ENIGE TWIJFEL DE HELE BESTELLING GRATIS NOGMAALS OPDAT IS PAS SERVICETOP!

Kanye West
2019-11-13 13:11:05

Goede klantenservice

De helpdesk heeft contact met mij opgenomen en we zijn samen tot een oplossing gekozen. Zeer goede klantenservice!!!!

Ralph de Kleijn
2019-11-09 14:05:43

Jammer dat het bezorgen zo lang duurt

Jammer dat het bezorgen zo lang duurt. In het huidige digitale tijdperk van onlinewinkels mag je toch verwachten dat iets dat besteld wordt op donderdag uiterlijk zaterdag binnen is. Wat moet ik nu vanavond als cadeautje geven? Gemiste kans.

Ilse Kwakker
2019-02-07 21:14:38

Goede ervaringen met de klantendienst

Goede ervaringen met de klantendienst. Bestelde sokken waren niet toegekomen maar werden nogmaals verzonden door happy socks zonder problemen + een bijkomende verrassing.

Lil
2019-01-16 17:02:09

Leuke vrolijke sokken snel geleverd

Leuke vrolijke sokken, binnen 1 werkdag geleverd via happysocks.com en nog goedkoper als via bol. Ik ben zeer tevreden.

Damien
2018-12-03 07:01:59

Leuke sokken maar wel wat puntjes van…

Leuke sokken maar wel wat puntjes van aandaxht. Retouren moet naar Zweden. Ik bestel gelukkig altijd met Paypal en die heeft de retourkosten vergoed maar als je met iDeal betaald moet je rekening houden met ten minste €10 aan retourkosten.Dit jaar de Advent kalender gekocht en helaas, €200 betaald voor sokken uit een oude collectie met als gevolg veel dubbele sokken. Jammer want het idee was leuk.

Mirjam
2018-07-11 21:04:09

Ik heb al veel sokken besteld en ik…

Ik heb al veel sokken besteld en ik vind de ontwerpen erg leuk! ik heb maat 40 zelf en draag 36-40, deze passen perfect. Ik had een keer een verkeerde postcode ingevuld waardoor ze bij het DPD terecht kwamen en uiteindelijk weer zijn terug gestuurd naar happy socks. Toen ik contact legte met happy socks kreeg ik bijna gelijk een reactie en nu zijn mijn sokken direct opnieuw verstuurd naar het goede adres zonder extra kosten. Erg goede klantenservice dus wat mij betreft.

Nick Van Zwam
2018-05-08 10:33:56

snelle levering en geen problemen ondervonden

Demi Bosman
2018-01-30 13:23:47

Snelle levering

Mijn vriend heeft de sokken (als ik het goed heb) zondag besteld, vandaag zijn ze binnen gekomen! Snelle levering en zien er super leuk uit :).

GreenLily
2017-11-23 15:41:07

Echt leuke sokken!

Leuke, grappige en fijn zittende sokken! Wel jammer dat ze iets minder mooi zijn na een paar keer wassen, maar dat kan ook aan mijzelf liggen als beginnende wasser ( student namelijk). Ik bestel hier graag, en het komt altijd eerder binnen dan gezegd wordt. Een keer stond er in mijn factuur 2-4 werdagen en was mijn bestelling er de volgende dag al! Dit is ook extreem snel geef ik toe, dus ik had waarschijnlijk een meevaller. Pas wel op: het is extreem verslavend en je wilt ze haast allemaal hebben.

Laura T.
2017-07-31 20:15:55

Kleurrijke sokken en verzendverpakking

Nadat ik enkele paren op de kop had getikt in een fysieke store en tevreden was over de kwaliteit, besloot ik online tijdens de sale ook maar een order te plaatsen. Na het bestellen ontving ik diezelfde week nog mijn sokken in een vrolijke verpakking. Mocht ik weer behoefte hebben aan kleurrijke sokken, dan zal ik hier zeker weer een bestelling doen.

Natalie Boyce
2017-01-03 18:13:56

Ondanks een fout in de levering werd er van alles gedaan om het goed te krijgen

Mijn bestelling voor happy socks was rondom de kerstperiode dus ik was niet verbaasd over vertraging in de levertijd, maar wel jammer dat het pas daarna werd vermeld in de bevestigingsemail. Een tweede bestelling ging iets fout met adressering (ik weet nog steeds niet waarom) maar het bedrag werd meteen gecrediteerd zonder moeilijk te doen. Ik ben vanwege de tijdsdruk in de stad fysiek alsnog de ontbrekende happy socks gaan halen. Ik waardeerde de moeite en de beleefdheid van de klantenservice ook al was het niet helemaal foutloos gegaan en ben hartstikke blij met het product!

FAQ for Happy Socks

Heeft Happy Socks korting voor nieuwe klant?

Ja. Net als veel andere winkels heeft Happy Socks exclusieve kortingen gecreëerd voor klanten die voor het eerst in hun winkels uitgeven. zolang u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Happy Socks, wordt Happy Socks Korting van nieuwe klanten automatisch aan u uitgedeeld voor uw gebruik.

Hoe lang gaat Happy Socks Korting mee?

Happy Socks begrijpt dat het belangrijkste voor klanten is of deze Happy Socks Aanbieding vervallen. Maak je geen zorgen! De gebruikstijd van Happy Socks Kortingscode wordt duidelijk uitgelegd op happysocks.com. je hoeft alleen de items te kiezen die je leuk vindt en Happy Socks Korting te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, je kunt je veel geld besparen.

Hoe contact opnemen met Happy Socks?

Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Happy Socks. Je kunt ook contact opnemen met Happy Socks via hun social media-pagina. De algemene klantenservicepagina biedt een bericht of de knop \"contact opnemen met klantenservice\" voor klanten van Happy Socks. klik op deze knop om een ​​bericht naar Happy Socks te sturen. De klantenservice van Happy Socks zal het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.