nlkorting.org

Happy Socks Aanbieding & Korting Januari 2022

Bezoek Happy Socks
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Happy Socks Beoordelingen

Laura van Eekelen
2021-06-11 19:18:41

Zeer snel foutieve levering opgelost

Twee paar sokken besteld voor Vaderdag. Erg lang gewacht met uitpakken van de bestelling. Toen bleek dat er twee totaal andere artikelen in zaten dan besteld. (kan gebeuren)Contact formulier ingevuld en uitgelegd. Binnen paar uur reactie met verzoek een foto van de foutieve items te sturen. Direct gedaan, volgende dag alweer reactie. Juiste bestelling wordt nagezonden en verkeerde bestelling mag ik houden (vermoedelijk kost het hen meer deze terug te laten komen en te verwerken, dan deze door mij te laten houden)Al bij al. binnen 24 uur een zeer goede oplossing geboden.

Bente Brekveld
2021-05-13 16:04:53

Tóch een goede klantenservice

In eerste instantie was ik ontevreden, omdat het ene paar sokken veel groter was dan het andere paar. Ik had hen gemaild en kreeg eerst een slecht geschreven, niet behulpzaam mailtje terug. Gelukkig nam vervolgens iemand anders van de klantenservice contact met mij op; ik kreeg excuses en een nieuw paar toegestuurd. Erg blij mee!

Wim
2021-04-16 09:26:35

Happy Socks reageert snel, persoonlijk en correct.

Happy Socks neemt verantwoordelijkheid en reageert snel en correct indien er een probleem is. De mensen van hun klantendienst nemen persoonlijk contact op en lossen het probleem onmiddellijk op. Topservice!

Paul
2021-03-24 18:15:15

Slechte kwaliteit, zeer dunne sokken.

Update 10 April 2021:Vandaag ontving ik 2 gratis paar sokken. De kwaliteit van deze sokken ziet er goed uit. Ik ben erg tevreden met de door Happy Socks geboden service.Ook ik heb Happy Socks gekocht. Maar dat is meteen de laatste keer voor mij geweest. Ook bij mij zijn de gaten er na 1 dag dragen al in gevallen. De sokken hebben leuke motieven, maar de kwaliteit is zeer dun en erg slecht.

Joke
2021-01-18 13:04:45

Socks I Love

Ik heb nu voor de derde keer sokken besteld bij Socks We Love. Voor een echte sokkengek is het een feestje om een keus te maken uit al die originele sokken die je ziet, allemaal even mooi. Ook een leuk cadeautje voor mijn kleinkinderen, maar vooral voor mezelf! Iedere keer kijk ik er naar uit als die mooi ingepakte sokken worden bezorgd. Natuurlijk krijg ik veel positieve reacties op deze sokken met de vraag waar ik deze besteld heb. Hopelijk wordt het binnenkort weer mogelijk om de winkel ook eens in levenden lijve te bezoeken!

Annemieke Burkels
2021-01-16 09:34:25

Altijd netjes geleverd en zeer tevreden.

Marleen Van De Groenendaal
2020-07-15 12:53:51

Wel betaald. Geen sokken. Geen email. Geen contactmogelijkheid

1 week geleden happy socks gekocht. Wel betaald. Nooit bevestigingsemail gehad. Nog geen sokken gekregen. Klantenservice is alleen via chat te bereiken en vragen naar mn ordernr (welke ik niet heb omdat ik geen bevestigingsemail heb). Verder dan dit kom ik dus niet. Zeer slecht. Heb ook geen account dus het is op geen enkele manier aan te tonen.Binnen 30 min reactie dat happysocks het uit gaat zoeken. Er bleek een idealstoring te zijn en ik zou t geld terug moeten krijgen

Sam L
2020-03-07 20:25:42

Fan, mits alles goed is.

Intussen al zeer veel happy socks aangezien ik gek ben op de designs. Het rebelse mooi verstopt onder je deftige kledij.Echter deze winter ook de wollen varianten gekocht en deze laten wel de wensen over. Er lijkt in de productie 1 steek mis gekozen bij 1 design, waardoor elke sok met dit design op dezelfde plaats openkomt. Jammer dat Happy Socks niet rechtstreeks te contacteren is voor dergelijke zaken. Aangezien de wollen sokken nog duurder zijn, is dit extra pijnlijk

Peter Heijnis
2020-01-23 16:27:53

Erg leuke sokken.

Erg leuke sokken.Maar de kwaliteit laat echt te wensen over.Voor deze prijs zou je een goede kwaliteit verwachten. Ik had een setje van 4 paar gekregen. Waarvan 1 paar al kapot in de verpakking zat. Het eerste paar begint na een aantal keer dragen al plekken van slijtage te vertonen, en het zal niet lang duren voordat er gaten in komen.Jammer.29-1-2020Update : Heb contact gehad met de klantenservice. Mijn klacht werd serieus genomen en ondanks dat ik de sokken niet eens online via de website had besteld werd ik toch goed geholpen. Top klantenservice!

Óra
2019-11-25 08:22:45

SUPER TEVREDEN OVER HET BEDRIJF HAPPY…

SUPER TEVREDEN OVER HET BEDRIJF HAPPY SOCKS, DE BEZORGER HAD HET PAKKET AAN DE HOND AFGEGEVEN EN HAPPY SOCKS STUURDE NA 1 EMAIL OVER DE SCHADE ZONDER ENIGE TWIJFEL DE HELE BESTELLING GRATIS NOGMAALS OPDAT IS PAS SERVICETOP!

Kanye West
2019-11-13 13:11:05

Goede klantenservice

De helpdesk heeft contact met mij opgenomen en we zijn samen tot een oplossing gekozen. Zeer goede klantenservice!!!!

Ralph de Kleijn
2019-11-09 14:05:43

Jammer dat het bezorgen zo lang duurt

Jammer dat het bezorgen zo lang duurt. In het huidige digitale tijdperk van onlinewinkels mag je toch verwachten dat iets dat besteld wordt op donderdag uiterlijk zaterdag binnen is. Wat moet ik nu vanavond als cadeautje geven? Gemiste kans.

Ilse Kwakker
2019-02-07 21:14:38

Goede ervaringen met de klantendienst

Goede ervaringen met de klantendienst. Bestelde sokken waren niet toegekomen maar werden nogmaals verzonden door happy socks zonder problemen + een bijkomende verrassing.

Lil
2019-01-16 17:02:09

Leuke vrolijke sokken snel geleverd

Leuke vrolijke sokken, binnen 1 werkdag geleverd via happysocks.com en nog goedkoper als via bol. Ik ben zeer tevreden.

Damien
2018-12-03 07:01:59

Leuke sokken maar wel wat puntjes van…

Leuke sokken maar wel wat puntjes van aandaxht. Retouren moet naar Zweden. Ik bestel gelukkig altijd met Paypal en die heeft de retourkosten vergoed maar als je met iDeal betaald moet je rekening houden met ten minste €10 aan retourkosten.Dit jaar de Advent kalender gekocht en helaas, €200 betaald voor sokken uit een oude collectie met als gevolg veel dubbele sokken. Jammer want het idee was leuk.

FAQ for Happy Socks

Heeft Happy Socks korting voor nieuwe klant?

Ja. Net als veel andere winkels heeft Happy Socks exclusieve kortingen gecreëerd voor klanten die voor het eerst in hun winkels uitgeven. zolang u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Happy Socks, wordt Happy Socks Korting van nieuwe klanten automatisch aan u uitgedeeld voor uw gebruik.

Hoe lang gaat Happy Socks Korting mee?

Happy Socks begrijpt dat het belangrijkste voor klanten is of deze Happy Socks Aanbieding vervallen. Maak je geen zorgen! De gebruikstijd van Happy Socks Kortingscode wordt duidelijk uitgelegd op happysocks.com. je hoeft alleen de items te kiezen die je leuk vindt en Happy Socks Korting te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, je kunt je veel geld besparen.

Hoe contact opnemen met Happy Socks?

Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Happy Socks. Je kunt ook contact opnemen met Happy Socks via hun social media-pagina. De algemene klantenservicepagina biedt een bericht of de knop \"contact opnemen met klantenservice\" voor klanten van Happy Socks. klik op deze knop om een ​​bericht naar Happy Socks te sturen. De klantenservice van Happy Socks zal het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.