nlkorting.org

Heuts Kortingscode & Aanbieding April 2024

 • Alle
 • Deals

ADVERTENTIE

 • heuts.nl

  Probeer alle Heuts-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • Heuts Beoordelingen

  Maurice van Eijden
  2017-08-10 07:17:36

  Deze shop levert supergoedkoop

  Deze shop levert supergoedkoop. Dat het dan soms wat langer duurt bij een webshop welke seizoensproducten levert kan gebeuren. Ondanks de slechte ervaringen hieronder weergegeven is mijn ervaring anders. Ik had een klacht over een product en dacht ook dat er niks gebeurde maar na een teeede mail kwam er actie en is er zonder sputteren en na de reclamatietermijn netjes een retour aangemaakt. Nadat deze is teruggezonden bleef het even stil maar na een tweede mail gewoon weer een nette reactie en uiteindelijk mijn geld terug. Twee weken responstijd is laag maar onthoud dat deze jongens met seizoenshandel werken dus nu gewoon in piektijd werken. Verschil maakt denk ik ook de benadering, er zitten mensen achter de pc dus behandel deze zo en alles komt goed.

  Dyango De Cuyper
  2019-08-06 14:41:55

  Kijk ik lees veel negatieve teksten…

  Kijk ik lees veel negatieve teksten over heuts!Wel ik ben nu eens tevreden over!missen kan iedereen wel mijn bestelling was het verkeerde artikel die geleverd werd ik heb onmiddellijk via mail kontact genomen met order nummer en bijhorende foto's en kreeg spoedig antwoord met hun excuses en de nodige retour bon en heb deze gisteren op de post gedaan en deze middag al mijn juiste artikel ontvangen!!!Dus kort iedereen kan missen en alles werd netjes in orde gemaakt dus wij zijn zeker tevreden doe zo verder heuts!!!

  Hans
  2020-01-23 15:56:38

  Prima

  Tevreden klant, snelle levering en goed product.

  Jaap Leguijt
  2020-03-25 17:35:47

  Perfecte service.

  Perfecte service.Snelle reactie en keurige afhandeling.

  Daisy Schorpion
  2019-09-04 11:55:17

  Twijfels zijn allemaal verdwenen.

  Na de vele negatieve reviews was ik een beetje twijfelachtig om er iets te bestellen. Toch wou ik graag zelf een mening kunnen vormen. Hierover ben ik zeer aangenaam verrast. Ik heb 's avonds (rond 22u) een Jacuzzi besteld. Hiervoor ben ik de dag erna door een vriendelijke dame opgebeld om een leveringsdag te kunnen kiezen. Dit kon in mijn geval al de dag nadien. Het enige spijtige is dat je geen richtlijn hebt rond hoelaat de chauffeur zal komen (steeds tussen 8u en 17u). De chauffeur is mijn pakket keurig de dag nadien komen leveren zoals afgesproken. Ook dit was een vriendelijke (Engelstalige) man die mij zelfs niet toeliet te helpen (omdat ze zo zwaar was). Hij heeft er alles aan gedaan om het pakket daar neer te zetten waar ik het graag wou en daarbij ook rekening hield dat hij geen vloer beschadigde. Ik kan alleen maar positief zijn tot nu toe.

  Wesley
  2020-05-13 17:01:45

  Heb er 2 stoelmatten besteld

  Heb er 2 stoelmatten besteld. De spullen zijn ok en de prijs ook.De track/trace van DPD werkte sloom waardoor je toch geen inzicht hebt in wanneer het bezorgd wordt.

  Jeroen
  2020-04-13 14:32:20

  Super service!

  Super service! Bij de zweefparasol van bijna een jaar oud is een lasnaad doorgebroken. Deze wordt zonder problemen vervangen en zelfs ook weer thuisbezorgd.

  DW Booker
  2018-04-08 00:39:09

  Diverse keren besteld

  Diverse keren besteld. Volgende dag geleverd. prima shop. is nu vaak een van de eerste waar ik ga zoeken. Zijn lang niet altijd de goedkoopste, maar ervaringen tot nu toe uitstekend.

  Mireille Vercaigne
  2019-03-05 12:50:16

  Heel tevreden over de lounge.

  Heel tevreden over de lounge.. supersnelle levering.mooie kwaliteit.superprijs.

  FAQ for Heuts

  Heeft Heuts korting voor nieuwe klant?

  Ja. U bent bij ons aan het juiste adres, Heuts is erg vriendelijk voor de eerste keer dat klanten. Hier kunt u genieten van exclusieve Heuts kortingen op de eerste bestelling. je kunt bladeren op nlkorting.org en de exclusieve Heuts Kortingscode vinden, die je wat Heuts Aanbieding kan geven bij het betalen.

  Hoe lang gaat Heuts Kortingscode mee?

  Er zijn veel verschillende Heuts Aanbieding, sommige hebben een specifieke gebruikstijd, sommige kunnen alleen worden gebruikt voor specifiek toepasselijke producten. Voor dit type Heuts Kortingscode dat alleen van toepassing kan zijn op een bepaald type product, zolang het product niet is uitverkocht, kan het worden gebruikt.

  Hoe contact opnemen met Heuts?

  Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Heuts. Je kunt ook contact opnemen met Heuts via hun social media-pagina. De algemene klantenservicepagina biedt een bericht of de knop "contact opnemen met klantenservice" voor klanten van Heuts. klik op deze knop om een ​​bericht naar Heuts te sturen. De klantenservice van Heuts zal het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

  Geldige Aanbiedingen Net Zoals Heuts Actiecodes

  Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.