nlkorting.org

Hollandsnieuwe Kortingscode & Aanbieding Januari 2022

Bezoek Hollandsnieuwe
  • Alle
  • Deals

Hollandsnieuwe Beoordelingen

Willemien Stolze
2020-05-21 23:19:09

Hollandsnieuwe is okay

Voor mijn werk bij deze provider met korting...Super nooit problemen!Toppers

Marjolein van der Perk
2020-05-18 10:37:54

Opzeggen via app lukte niet.

Ik heb 2 maanden geleden geprobeerd mijn abonnement op te zeggen via de app. Dit is mij niet gelukt. Nu zijn er twee incasso's extra geweest. Medewerker was wel vriendelijk.

Stan
2020-04-23 14:07:00

Inmiddels al bijna 4 jaar klant bij…

Inmiddels al bijna 4 jaar klant bij Hollandsnieuwe.Lekker goedkoop en degelijk sim only abonnement, doet wat het moet doen.Het bereik is soms op grote evenementen wat minder, maargoed dat hebben meer providers.Bijkomend voordeel is dat je bij Hollandsnieuwe beltegoed krijgt iedere maand. Alles wat je aan het eind van de maand over houd kan je uit laten betalen op een site als Thoorn, zie link:Inmiddels al bijna 4 jaar klant bij Hollandsnieuwe.Lekker goedkoop en degelijk sim only abonnement, doet wat het moet doen.Het bereik is soms op grote evenementen wat minder, maargoed dat hebben meer providers.Bijkomend voordeel is dat je bij Hollandsnieuwe beltegoed krijgt iedere maand. Alles wat je aan het eind van de maand over houd kan je uit laten betalen op een site als Thoorn, zie link:https:// www. thoorn.nl /15840/ (je moet even de spaties er tussenuit halen,kan geen link plaatsen)Aan het eind van de maand bel ik een aantal keer naar hun telefoonlijn, en laat zo mijn resterende beltegoed uitbetalen in Cryptovaluta, en klaar is kees. Simpel nog wat geld bespaard op mijn toch al goedkope abonnementje!Aan het eind van de maand bel ik een aantal keer naar hun telefoonlijn, en laat zo mijn resterende beltegoed uitbetalen in Cryptovaluta, en klaar is kees. Simpel nog wat geld bespaard op mijn toch al goedkope abonnementje!

Nena
2020-02-24 20:57:29

Werkt zoals het moet

Werkt zoals het moet. Fijn ook dat je niet vanzelf over je bundel heen gaat en hier netjes een smsje vam krijgt. Enige nadeel is dat je wifi moet hebben als je te laat opwaardeert en niet meer op de site kunt komen.

Jan Gerritsen
2020-02-04 17:26:06

Hollandsnieuwe: prima voor elkaar!

Graag wil ik deze review plaatsen over mijn eerste ervaringen met Hollandsnieuwe. Lange tijd durfde ik het niet aan: mij aanmelden als nieuwe klant bij deze provider. Immers, het krioelt hier van de negatieve recensies en die liegen er niet om. Inmiddels had ik de stoute schoenen aangetrokken en heb me als nieuwe klant aangemeld. Vóór aanmelding heb ik mij telefonisch laten informeren over de ins en outs van Hollandsnieuwe. De helpdeskmedewerker wist drommels goed waarover hij het had. Op iedere vraag had hij vlot een duidelijk antwoord en die antwoorden waren me naar de zin. Vervolgens via de meest gebruikte snelweg aangemeld als nieuwe klant. Binnen een mum van tijd een bevestigingsmail en twee dagen later al de nieuwe simkaart plus het telefoonnummer. Daarna nummerbehoud aangevraagd; dat werd onmiddellijk bevestigd per mail. Ingaande 4 februari 2020 zou het abonnement bij Ben zijn opgezegd. Wantrouwend/nieuwsgierig als ik ben, heb ik dat gecheckt. In orde! En toen was het zover. In de vroege morgen van dinsdag 4 februari 2020 de simkaart van Ben eruit en die van Hollandsnieuwe erin. Onmiddellijk zat de telefoon op het netwerk en met een ontvangst die beter is dan die van Ben; althans, gerekend naar het aantal streepjes op het scherm van de smartphone. Om tien voor tien een sms: je kunt gebruik maken van het abonnement. Om twee over twaalf: nummerbehoud is doorgevoerd en je kunt op de app zien hoeveel MB’s je nog hebt. Ik gelijk kijken op de app: Ja hoor! Behalve de 2.000 MB’s van het abonnement waren de 1.000 van Ziggo erbij geplaatst. Even een belletje doen naar m’n lief. Daarna onmiddellijk gekeken op de app. Alweer: ja hoor!! Nog 2.998 MB’s over. Nabrander: inmiddels ook het extra Ziggo pakket erbij gescoord! Alle Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal erbij op TV. Ik sta werkelijk perplex hoe goed ook dit is verlopen! Conclusie: ik ben zeer, zeer onder de indruk van Hollandsnieuwe. Zoveel MB’s voor zo’n lage prijs nooit eerder gehad; prima bereik en ontvangst, alles wat was beloofd perfect waar gemaakt. Was ik maar eerder overgestapt!

Beagtroll
2020-02-03 12:11:23

Uitstekende klantenservice!

Uitstekende klantenservice!Heel begripvol!

Martenvol
2019-11-11 19:44:57

Goed bereik. Handige app

Ik ben al 6 jaar bij HN. Heb helemaal geen klachten. Goed bereik.

Marianne Vrijenhoek
2019-10-26 07:32:05

Ik zit al zo'n 4 jaar bij Hollands…

Ik zit al zo'n 4 jaar bij Hollands nieuwe en de mensen die hiervoor wat hebben geschreven tja daar ben ik het echt niet mee eens. Ik heb wel eens tijdens openingstijden op Facebook wat gevraagd daar werd ik redelijk snel geholpen. Ik heb een keer per ongeluk een nieuw nummer aangevraagd terwijl ik wilde verlengen ik kreeg meteen mijn geld terug en het werd erg netjes afgehandeld aan de telefoon. Ontvangst is ook prima in Nederland overal waar ik kom heb ik gewoon bereik een keer per jaar zit ik in Duitsland en ja daar heb ik totaal geen ontvangst maar ja we zitten dan ook tussen de bergen dus kan ook haast niet anders. Mijn dichter zit bij een provider waar ze wel beter ontvangst heeft in Duitsland maar die provider is veel duurder scheelt 4 euro per maand. Nu ze daar dus contract vrij is gaat ze ook naar Hollands nieuwe. 6gb voor maar 12.50 dat is echt niet duur voor een tiener. Ik ben 80% tevreden als.

Be Oger
2019-10-22 06:54:44

Verhogen zomaar de prijs tijdens lopend contract

Prijs van 2 jarig abonnement wordt tussentijds verhoogd onder het mom van prijs indexatie.

henk
2019-09-11 17:28:23

Ik ben net klant mag gratis overstappen

Ik ben net klant, nu kom ik er achter dat bij deze provider HOLLANDSNIEUWE doorschakelen met *21* niet werkt, erg vreemd omdat dit bij alle vorige wel werkte. Blijkbaar goede aanbieding maar slechte functionaliteit?Zoeken op internet, blijkt dat het sinds 2016 al niet werkt.ONBEGRIJPELIJK hollandsnieuwe los dit op of mijn geld terug!Werkt niet, is gemeld en ik mag kosteloos overstappen, dat ga ik doen!

Suzanne
2019-06-16 09:34:19

Mijn abonnement liep ook al bijna af

Mijn abonnement liep ook al bijna af. Ik heb altijd sym-only gehad en dat wou ik graag weer hebben.Zelf was ik aan het twijfelen voor het overstappen naar een andere provider, ook al heb ik in die twee jaar bij Hollandsnieuwe geen problemen gehad. Waarom ik wou overstappen? Tsja iedereen wil graag nóg goedkoper..Mijn abonnement liep dus bijna af en zelf meende ik dat ik nog een maand had voordat hij afliep. Ineens werd er 19 euro in plaats van 9 euro van mijn rekening afgeschreven. Best wel even schrikken maar na even bellen met de klantenservice bleek mijn abonnement dus al met een paar dagen afgelopen te zijn, mijn eigen fout ook een beetje.Ik heb mijn abonnement hier samen met de klantenservice verlengt voor nog 2 jaar, en het teveel betaalde bedrag heeft zij netjes terug gestort op mijn rekening. Ik vond overigens de keren dat ik naar de klantenservice heb gebeld dat ik helemaal niet heel lang hoefde te wachten voordat ik iemand aan de telefoon kreeg.En waarom toch gebleven bij Hollandsnieuwe? Ten eerste vind ik het zelf erg fijn om niet over je bundel heen te kunnen gaan en je dus nooit voor onverwachtse kosten komt te staan. Nou moet ik zeggen dat het bereik niet altijd overal top is, en dat is misschien nog een verbeterpuntje. Ik vond het de moeite waard om even een goede review achter te laten, gezien je bijna alleen maar negatieve reviews ziet.

RVH1967
2019-06-04 09:04:11

Uitstekende service.

Uitstekende service.Tot nu toe al een paar jaar geen problemen met bereik, geen nare naheffingen en duidelijk abonnement.Toen ik zelf vergat mijn abonnement te verlengen en ik dus twee maanden geen korting meer kreeg is dit bedrag dat ik meer betaald heb na 1 telefoontje binnen 24 uur teruggestort.

pp
2019-01-24 19:32:47

TOP!

Heb nu voor de 2e keer een abo bij HN (afgesloten via mobiel.nl), en ik kan niets anders zeggen dan top! Alles is goed gegaan inclusief nummerbehoud. Mijn verbruik wordt ook prima bijgehouden op de HN app. En voor alle klagers hier die het zelf niet benoemd hebben: u heeft zeer bewust voor (1 van de ) goedkoopste provider(s) gekozen, verwacht u dat u dezelfde service krijgt als bij KPN oid? Terwijl dat soort providers vele malen duurder zijn dan HN. HN biedt uitstekende service tegen zeer lage kosten.En voor die oude zeur die klaagt dat haar speaker er niet bij zat: dat u hiervoor een 1 ster review plaatst is werkelijk waar schaamteloos.... Ik kan me namelijk zelf nog die actie herinneren toen ik mijn abo afsloot, er stond toch echt duidelijk bij dat dit niet via de provider gaat, maar ja lezen is ook een vak!

Michael
2018-11-27 19:52:49

Heel correct te woord gestaan na het…

Heel correct te woord gestaan na het afsluiten van een 2e abbo. Na 2 jaar geen enkel probleem gehad.

Dumbuldir Brightbelly
2017-10-26 17:12:33

Ik ben wél een tevreden HN klant.

Ik kan me (nog) niet vinden in de negatieve reacties. Ik heb een abonnement van 2 jaar en iedere maand houden ze gewoon het juiste bedrag in. De eerste maand maakte ze een foutje, maar dit geld hebben ze zelf teruggeboekt.De Smartphone en toebehoren kwamen binnen één dag binnen met de post, dus de levertijd was snel. Ik heb persoonlijk vrijwel nooit last van storingen of een slechte verbinding. Alles werkt 'gewoon' naar behoren. Ook mijn moeder en broer hebben een dergelijk abonnement en ook zij hebben zelden tot nooit problemen.Op de website kun je heel makkelijk zien hoeveel mb's je nog hebt voor de huidige maand en ook andere details omtrent je contract. Dus ik zeg wél: ik raad dit bedrijf aan.

FAQ for Hollandsnieuwe

Heeft Hollandsnieuwe korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten heeft Hollandsnieuwe speciaal voor de nieuwe klanten het hele jaar door exclusieve first-time korting samengesteld. Zolang u nog nooit eerder in Hollandsnieuwe heeft uitgegeven, kan deze aanbieding u gemiddeld €18 besparen.

Hoe lang gaat Hollandsnieuwe Coupon mee?

Je kunt je account invoeren om al je Hollandsnieuwe Aanbieding te zien, elk zal de overeenkomstige vervaltijd onderaan weergeven. Vergeet niet om Hollandsnieuwe Kortingscode te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, en dan kun je 100% korting krijgen. ook kunt u uw Hollandsnieuwe Korting niet langer gebruiken als u de vervaldata mist.

Hoe contact opnemen met Hollandsnieuwe?

Hollandsnieuwe heeft speciaal een klantenservicekanaal geopend van "contact klantenservice" om de problemen op te lossen die klanten willen raadplegen. U kunt de knop vinden door naar een pagina van hollandsnieuwe.nl te bladeren. er zijn andere manieren om te raadplegen op hollandsnieuwe.nl, zoals e-mail, telefoon en Hollandsnieuwe -adres, u kunt snel en effectief contact opnemen met Hollandsnieuwe.