nlkorting.org

Hotelkamerveiling Kortingscode & Korting Mei 2022

Bezoek Hotelkamerveiling
  • Alle
  • Deals

Hotelkamerveiling Beoordelingen

Pim van Keulen
2020-05-19 20:30:57

Prima service weer!

Prima service weer!Van 2 vouchers voor hetzelfde hotel,per ongeluk de voucher gebruikt met de verloopdatum over een jaar en de oudste die bijna verlopen was niet ingewisseld.Deze oudste is toen netjes omgezet voor een coupon.

Wim Riksman
2020-05-19 10:37:05

In deze vervelende tijd heeft Danice…

In deze vervelende tijd heeft Danice onze gewonnen veilingen omgezet in coupons met een looptijd van een jaar. Complimenten voor Hotelkamerveiling om dit zo op te lossen.Mvg W.Riksman

P.Pannekoek
2020-05-19 10:05:17

Zorgvuldige en correcte afhandeling

Door Corona-maatregelen kon ik een als cadeau gekregen voucher niet voor de vervaldatum verzilveren. Een couponcode werd zonder meer toegezegd, maar belandde in de account van de goede gever. Ik had namelijk nagelaten de gekregen voucher te registreren in mijn eigen account. Danice heeft alle hindernissen weggenomen en er heel snel voor gezorgd dat er toch een couponcode in mijn account kwam. Helemaal tevreden.

Ina Landeweerd
2020-05-18 14:01:44

ik ben zeer tevreden over…

ik ben zeer tevreden over hotelkamerveiling heb meerdere keren geveild en wij zijn altijd tevreden als er wat is word het altijd zeer netjes opgelost, we hopen nog lang van hotelkamerveiling te kunnen genieten.

arnold erhardt
2020-05-12 10:34:24

In de huidige situatie was het geweldig…

In de huidige situatie was het geweldig hoe Danice van Hotelkamerveiling oplossinggericht en met een fijne wijze van communiceren heeft gehandeld.We zullen op basis van dit resultaat graag wederom via Hotelkamerveiling gaan boeken!

Koetsier
2020-05-08 10:47:15

Topservice!

Per ongeluk een bod uitgebracht. Na betalingsherinnering contact opgenomen met hotelkamerveilingen. Mijn bod is, geheel kosteloos, voor mij verwijderd. Topservice!!

Gerda Bout
2020-05-04 16:12:31

Tegoed voor een hotelbon.

Vandaag heeft Hotelkamerveiling mijn waardebon direct omgezet naar een tegoedbon, omdat het betreffende hotel geen boekingsdata had. Grote klasse!

Ilona
2020-04-30 10:57:19

Snel en vriendelijk

Snel antwoord op mijn mail en direct gehandeld. Mijn annulering werd omgezet naar een couponcode

WJ
2020-04-28 14:58:46

Snelle en doeltreffende oplossing…

Snelle en doeltreffende oplossing gekregen! dmv. deskundige klantgerichte service en vooral ook de vriendelijkheid qua mail...

Brigitte van Proosdij
2020-04-28 14:43:07

Had een aankoop gedaan waar ik achteraf…

Had een aankoop gedaan waar ik achteraf niet zo content mee was.Contact gezocht met de servicedesk met de vraag of ik kon annuleren.Dat was direct mogelijk.Doch ik had de rekening al voldaan.Ik kreeg een voucher als tegoed voor een volgende keer, inclusief de reserveringskosten.Zeer tevreden over de gang van zaken!

Annet Harts
2020-04-15 08:33:23

Hele fijne service

Hele fijne service. Heb mijn 2 vouchers in kunnen ruilen voor coupons, zodat ik een ander hotel kan veilen, ook de 9 euro die je moet betalen zit in deze coupon. Daar ik in mei deze hotels niet kon boeken. Snelle service, vriendelijk. Goed geregeld toppie.

Gonnie Faber
2020-04-14 17:21:54

Mijn complimenten aan…Hotelkamerveiling

Mijn complimenten aan hotelkamerveiling. Ik had een weekend geboekt. Die is keurig geannuleerd en het te goed is op mijn account gezet. Ik had nog een bon die eind april afliep. Hij kon niet meer verlengd. Ook dat tegoed is bij geschreven. Dus ik ben 100% tevreden over de manier waarop hotelkamerveiling met deze moeilijke situatie omgaat. Gonnie Faber

J. Uriot
2020-04-14 16:14:53

Heb een vraag gesteld of zij iets voor…mij konden wijzigen.

Heb een vraag gesteld of zij iets voor mij konden regelen.Kreeg binnen een uur een reactie.Alles naar tevredenheid geregeld.Geweldige service.

Tonny Woestenberg
2020-04-09 14:21:04

Een pluim voor deze organisatie!!!

Beste DaniceDankjewel voor het oplossen, dat wij nu einde van deze maand niet naar Ehzerwold kunnen. Wij gaan de voucher met het terugbetaalde geld nu gebruiken voor een nieuwe Hotelkamerveiling. Wij hopen dat we niet nog meer vouchers terug moeten geven, i.v.m. de Corona crisis, maar we zijn heel blij met jullie klantvriendelijkheid. En een ding is zeker, wij blijven nog heel lang klant bij zo een klantvriendelijke, aardige organisatie. Dankjewel, en hele fijne paasdagen gewenst!!!

Carmel Thijssen
2020-04-08 15:16:16

Vergoeding

VergoedingTop! Door het Corona virus helaas niet kunnen boeken waardoor de vouchers zouden verlopen. Wij kregen van hotelkamerveilingen een couponcode die we volgende keer kunnen inwisselen. Bedankt!

FAQ for Hotelkamerveiling

Heeft Hotelkamerveiling korting voor nieuwe klant?

Ja. Hotelkamerveiling zet zich altijd in om nieuwe klanten een goede winkelervaring te bieden. Als u Hotelkamerveiling voor het eerst bezoekt, kunt u dus profiteren van de korting op de eerste bestelling. De Hotelkamerveiling Korting wordt automatisch naar u verzonden zodat u deze kunt gebruiken bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Hotelkamerveiling Aanbieding mee?

Hotelkamerveiling is van mening dat elke klant begrijpt dat Korting van Hotelkamerveiling moet worden gebruikt binnen de geldigheidsperiode. Sommige klanten van Hotelkamerveiling kunnen echter in de war raken over Kortingscode die gericht zijn op vaste goederen. deze Hotelkamerveiling Aanbieding moeten worden ingewisseld voordat de goederen zijn uitverkocht.

Hoe contact opnemen met Hotelkamerveiling?

Om klanten van Hotelkamerveiling te voorzien van betere, tijdige en effectieve adviesdiensten, heeft Hotelkamerveiling zijn eigen klantenservicekanaal. U kunt communiceren door op de knop "Online contact" of "Contact opnemen met klantenservice" op hotelkamerveiling.nl te klikken. gerelateerde werken van Hotelkamerveiling zullen zo snel mogelijk antwoorden en uw problemen oplossen.