nlkorting.org

Ici Paris Xl Kortingscode & Korting Augustus 2021

Bezoek Ici Paris Xl
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Ici Paris Xl Beoordelingen

yasmijn 5575
2020-05-20 12:21:01

Altijd goeie acties!

Kurt
2020-05-13 21:54:27

Een welgemeende merci

Een welgemeende merci, aan de mensen van ICI Paris winkel in Mechelen .

Valerie
2020-05-13 12:20:53

04-05-2020 een parfum set besteld.

04-05-2020 een parfum set besteld online.Tot vandaag geen orderbevestiging gehad ook geen track en trace van verzending.Nu voor de 3e keer in het filiaal in Hilversum geweest en gevraagd of ze nu weten waar mijn pakketje blijft.De vriendelijke medewerkster belt opnieuw voor de inmiddels 3e keer naar het hoofdkantoor.Nu zeggen ze op het hoofdkantoor dat het door een storing langer duurt dan 5 werkdagen.En zeggen dat ze nog steeds niet weten wanneer het word verzonden.Helaas word de klant hiervan niet op de hoogte gebracht wat niet netjes is.Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord aangezien het al bijna 2 weken duurt en geen 5 werkdagen.Nu heeft de vriendelijke regio manager akkoord gegeven dat ik de parfum set uit de winkel mee heb gekregen met nog een cadeautje erbij !Wat een top service van deze vriendelijke regio manager dat ze met deze oplossing is gekomen dat waardeer ik enorm.En als ik het pakketje als nog binnen krijg via de post dat ik die netjes terug breng naar de winkel.Uiteraard ga ik dit zeker doen met deze goeie oplossing van vandaag !De medewerksters zijn heel vriendelijk en netjes en proberen altijd met je mee te denken.Heel erg bedankt regio manager en medewerksters van filiaal Hilversum.

G.J. van der Burg
2020-05-09 07:58:52

Te lange levertijd

Meer dan een week geleden een luchtje besteld voor Moederdag wat overigens gewoon op voorraad was. Rekening houdend met corona vertraging leek mij 7 dagen mooi op tijd. Nu een week later is het alleen voorgemeld maar nog niet ontvangen bij PostNL. Dit hoort voor een organisatie als ICI Paris XL toch niet anno 2020, of staat XL voor extra langzaam.Probeer al dagen via chat in contact te komen met de klantenservice maar ook dat is onmogelijk, de chatbot antwoord enkel en een collega komt zo bij u maar komt nooit. Via lang zoeken zit er een contactformulier verstopt op de website, deze ingevuld maar ook pas reactie met 5 werkdagen. Annuleren kan niet online en nu dus te laat!Er zijn ergere dingen maar dit is wel heel jammer ICI, had even kracht bijgezet in voor Moederdag want heel veel mensen zullen nu geen cadeau op tijd krijgen.Neem een voorbeeld aan een niet nader te noemen concurrent welke voor 20:30u besteld de volgende dag levert.Heel jammer en zo te lezen ben ik niet de enige.

Maaike
2020-04-18 05:29:42

Mijn favoriete luchtje van Chanel snel…

Mijn favoriete luchtje van Chanel snel geleverd

anoniem
2020-02-05 17:04:32

Geen service online!

heb een parfum besteld online.en gevraagd om het als cadeau in te pakkenIn de winkel wordt het leuk ingepakt met een leuke strik erom.Nu deze service kennen ze online niet, het was stom ingepakt met een kleurloos papiertje, gewoon zielig om dit cadeau zo te doen.Ook zeggen ze dat ze er gratis proefje(s) meer dan 1 bij doen!Zat 1 zielig creme bij.Zeer teleurstellend terwijl het een cadeau is en niet goedkoop.Ici Paris moet zich schamen!

Katja van de Ven
2019-12-05 22:30:28

Vriendelijke hulp in winkel in…

Vriendelijke hulp in winkel in Rotterdam en ook fijne producten.

Oumi
2019-11-28 09:15:52

Fijne online ervaring

Fijne online ervaring. Altijd op tijd!

Selina
2019-11-25 22:36:14

Tevreden geholpen door Isabel ici paris xl centrum Den Haag

Vandaag zijn wij geholpen in de ici paris xl centrum in Den Haag Grote Markt tegenover de bijenkorf. Ik wil even zeggen dat ik goed ben geholpen door een medewerkster genaamd Isabel. Van mij part mag iedereen zo zijn toppie! Onze cadeautjes waren onwijs mooi ingepakt. En tegelijkertijd maakte ze met ons een praatje. Super!!!

B Drescher
2019-10-31 17:05:23

Vandaag weer net zoals alle anderen…

Vandaag weer net zoals alle anderen keren uitstekend geholpen bij Ici Paris XL in het Zuidplein.De betrokkenheid alsmede de behulpzaamheid en de vriendelijkheid zijn voor mij enorm belangrijk aangezien ik moeilijk ter been ben en niet lang kan staan.Van alle kanten werd ik zo snel mogelijk geholpen waar ik erg blij mee was.Ik kom al vele jaren bij deze zaak en kan het iedereen aanraden. Ik heb trouwens al vele jaren een zeer deskundige en vaste medewerkster die precies weet wat ik nodig heb en wil hebben!

Mikail Delibaş
2019-10-30 12:47:50

Complimenten voor de Service!!

Ik gebruik al 3/4 jaar het zelfde luchtje (Armani Black Code Profumo), Ik wijk niet graag af, maar dankzij ‘n Werkneemster genaamd Kimberly (Dordrecht Centrum), Heb ik ‘n nieuw, soort gelijke +lekkere luchtje erbij! (YSL L’ Intense).. Beide ‘n aanrader + Complimenten naar haar manier van Helpen! (Los van dat het ook nog is ‘n mooie dame is!)..

Remy Overkempe
2019-10-10 11:36:14

Altijd goed advies en leuk personeel!

Altijd goed advies en leuk personeel. Je wordt niet naar huis gestuurd met troep, maar krijgt daadwerkelijk waar voor je geld. Filiaal in Lelystad is echt top, zou wel nog wat meer sfeer kunnen krijgen qua gebouw. Maar personeel is echt top.

Anoniem
2019-09-24 08:26:59

Jammer dat er mensen hieronder zijn die…

Jammer dat er mensen hieronder zijn die klagen. Ici Paris hoefde het niet allemaal uit te leveren, maar heeft enorm veel bestellingen uitgeleverd tegen absurd goedkope prijzen. Je klaagt toch ook niet over de staatsloterij omdat je geen hoofdprijs hebt gewonnen? Ik ben in ieder geval erg content met Ici Paris en ben erg blij met de bestellingen die zijn verstuurd :-)

Anoniempje
2019-09-20 18:25:24

Uitstekende service en advies! (Filiaal Rotterdam centraal)

Zojuist super goed geholpen! Uitstekende service gekregen in het filiaal op Rotterdam Centraal! Ben enorm lastig in het vinden van een goede geur en de juiste kleur foundation, maar zij wist meteen de juiste geur en kleur/merk uit te kiezen voor me! Top medewerker. Ga zo door!

Christel
2019-09-03 16:27:40

Deels goed, deels voor verbetering vatbaar

Op zich was de ervaring van online shoppen hier prima. Ik heb een parfum besteld. Dat kwam redelijk snel en op zich prima verpakt. De prijs voor het parfum was wel beter dan op andere sites. De ervaring was al met al niet zo veel mis mee, maar ook niet bijzonder. Ik vond het bv. jammer dat ik een 'lullig' proefmonstertje kreeg met een vaag cremetje er in dat ik heb weggegooid. Ik zou denken dat je in de winkel altijd leukere (en meer) proefmonsters krijgt. Zeker voor iemand die parfum besteld zou ik een parfum monster verwachten in het pakketje. Dat lijkt me commercieel toch ook slimmer. Dit wilde ik ze in een e-mail laten weten, gewoon om te helpen eigenlijk hun klanten te begrijpen. Dat ik het leuk had gevonden een parfum proefmonstertje te krijgen. Maar aangezien ik geen enkele mogelijkheid heb te mailen (of bellen) met ICI Paris neem ik het even op in deze review en hoop dat ze iets met deze feedback kunnen. De drie sterren (en geen vier) zijn vooral omdat ik ze niet kan mailen/bellen. Dat vind ik erg klantonvriendelijk. Ik kan ze alleen in openbaarheid, op social media benaderen. Dat vind ik niet ok. Niet iedereen heeft een account bij dat soort platforms en in dit geval wilde ik helemaal niet deze feedback openbaar delen. Wie weet dat deze review ICI Paris wel bereikt. Ook openbaar, maar minder persoonlijk dan Twitter of Facebook.

FAQ for Ici Paris Xl

Heeft Ici Paris Xl korting voor nieuwe klant?

Ja. Er is inderdaad een eerste korting voor alle nieuwe klanten op iciparisxl.nl gedurende het hele jaar. Uw eerste bestelling bij Ici Paris Xl krijgt speciale kortingen. Als u een vaste klant bent van Ici Paris Xl, hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken! Er zijn andere Ici Paris Xl Korting die u kunt kiezen.

Hoe lang gaat Ici Paris Xl Coupon mee?

Voor elke coupon stelt Ici Paris Xl een overeenkomstige geldigheidsdatum in, en tijdens de geldigheidsperiode kunt u genieten van 30% korting en voordelen met Ici Paris Xl Kortingscode. Zorg ervoor dat u de bestelling niet heeft geannuleerd tijdens het gebruik van uw Ici Paris Xl Aanbieding. als u de bestelling annuleert, is de Ici Paris Xl Korting ofwel ongeldig of wordt u teruggestuurd naar uw couponpakket.

Hoe contact opnemen met Ici Paris Xl?

Als u behoefte heeft om te communiceren met Ici Paris Xl, kunt u gedetailleerde en effectieve contactgegevens vinden op elke pagina van de iciparisxl.nl -pagina. u kunt de methode kiezen die u bij iciparisxl.nl handig vindt en contact opnemen met de klantenservice met Ici Paris Xl om in contact te komen en te communiceren met het personeel van het merk.