nlkorting.org

Jumbo Aanbieding & Korting Oktober 2021

Bezoek Jumbo
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Jumbo Beoordelingen

Sander
2020-04-06 19:41:54

Over het algemeen tevreden

+ Website werkt goed+ Zeer ruim assortiment+ Gunstige prijzen+ Kan dezelfde week nog worden bezorgd of opgehaald+ Bezorger komt op tijd- Betalen kan niet online, maar geschiedt bij levering. Zeker ten tijde van het coronavirus is dat nogal vreemd.- Boodschappen worden in kratten met statiegeld geleverd, dat is alleen handig als je altijd online boodschappen bij Jumbo bestelt, anders moet je de boodschappen bij bezorging direct uit de kratten halen.

MAA Leeijen
2020-04-04 08:01:06

Complimenten voor het aanbod in de…

Complimenten voor het aanbod in de winkel, en de veiligheid die wordt geboden.Tip: maak paasassortiment aanbiedingen ook duidelijk met een kaartje, dat voorkomt onduidelijkheid.

tamara
2020-02-27 10:22:21

jumbo uitstekend niks te klagen .veel…

jumbo uitstekend niks te klagen .veel keuze. en ik drink voor 54cent 6 flesjes dors tequila. want aan kassa vergeten ze het aan te rekenen x 6; IN MIJN VOORDEEL.hahaha en verse broodjes. top lekker. jellybeans jumbo superlekker. groetjes en tot gauw

Jo
2020-02-24 11:38:23

Jammer van de hoge bezorgkosten

Jammer van de hoge bezorgkosten, maar wel altijd correct bezorgd

Dirk Valentijn
2019-11-05 13:40:40

Beste prijs kwaliteit verhouding

Beste prijs kwaliteit verhouding, ik ben als alleenstaande oprecht goedkoper uit bij de jumbo als de Lidl of Aldi.Indien een product er niet is krijg gratis een vervangend product mee. Erg netjes!Jumbo doet veel aan hun klantenservice en klanttevredenheid en dat merk je in alles.Fijne indeling van winkels en ook online bestellen ideaal!Jumbo is voor mij de Absolute favoriet!Klein puntje van verbetering: *winkelvoorraad. (Lege schappen)*coulance bij terugroepactie (vleeswaren)

Rob
2019-11-01 23:43:53

fijne winkel

fijne winkel. goede klantenservice.zouden de blauwe schimmels (AH en bol) een voorbeeld aan kunnen nemen

Erwin Krol
2019-10-17 09:54:47

Top service!!

Overal gaat er wel eens iets niet zoals je wilt. Echter is de klantenservice van Jumbo echt top. Online bestellen we sinds kort vaak. Er was iets mis met een product nadat we het hebben open gemaakt. Dit gemeld, en netjes ons geld terug gestort, Super service zoals het hoort. Dag Jumbo! tot de volgende bestelling.

Betty
2018-09-26 06:56:31

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Extra korting ontvangen bij aanschaf van mijn product in de winkel.

Boyke Werversma
2018-09-25 11:33:21

Goede producten voor een eerlijke…

Goede producten voor een eerlijke prijs, maar soms kunnen ze de medewerkers wel wat beter instrueren voor ze ze aan de slag laten gaan, vaak hebben ze geen kennis van bepaalde producten

Bart Samplonius
2018-08-24 21:37:02

Klachten worden snel en adequaat afgehandeld

Klachten worden snel en adequaat afgehandeld.Sinds een half jaar bestel ik mijn boodschappen bij Jumbo Dusselaar in Lelystad. Af en toe gaat er wel eens iets mis. Maar alles wordt altijd snel en zonder gezeur gecorrigeerd. Pluim!Ook bij klachten over producten wordt door het hoofdkantoor en de leveranciers altijd snel en adequaat gereageerd. Al twee keer heeft een leverancier zijn product of verpakking aangepast. Pluim!

Gina Raduzzi
2018-08-23 19:14:10

Een unieke avond dankzij Jumbo!

Onlangs hebben onze bewoners, mede dankzij Jumbo, een schitterende avond beleefd. De veelal oudere en alleenstaande bewoners hebben, sinds het complex 28 jaar geleden is gebouwd, de allereerste gezamenlijke BBQ gehad. Een avondje uit (via de lift) en gezellig met (onbekende) buren contact gelegd. De organisatie (vrijwilligers) waren na afloop gesloopt, maar wat hebben wij genoten van het enthousiasme van de 'gasten'Hoe eenvoudig kan het zijn!?Jumbo-Wuijts, nogmaals bedankt!

Maaike
2018-05-16 09:44:18

Goede ervaring

Veel keuze, makkelijk te bestelling. Klachten over producten worden snel en goed opgepakt.

Johannes
2018-04-07 14:38:42

Fantastische boodschappen bezorging

Handige app voor snel even boodschappen bestellen. Super goede bezorging. Ze zijn altijd op tijd, je krijgt 10 min van te voren een sms dat ze er aan komen en alle producten zijn vers en zien er goed uit. Als een product toch is vergeten of eerder bedorven dan de datum krijg je het bedrag teruggestort plus het bedrag afgerond naar boven als kortingscode voor de volgende keer. Soms komen ze het product even langsbrengen als het nog op voorraad is. De bezorgers zijn altijd vriendelijk en bereid om de kratten helemaal naar de keuken te brengen. Je kan het zelfs terplekke uitpakken en de kratjes meegeven zodat direct het statiegeld van de betaling af gaat. Het bevalt zo goed dat ik al zeker een jaar niet meer in de winkel ben geweest!

FAQ for Jumbo

Heeft Jumbo korting voor nieuwe klant?

Ja. Jumbo zet zich altijd in om nieuwe klanten een goede winkelervaring te bieden. Als u Jumbo voor het eerst bezoekt, kunt u dus profiteren van de korting op de eerste bestelling. De Jumbo Korting wordt automatisch naar u verzonden zodat u deze kunt gebruiken bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Jumbo Coupon mee?

Voor elke coupon stelt Jumbo een overeenkomstige geldigheidsdatum in, en tijdens de geldigheidsperiode kunt u genieten van 50% korting en voordelen met Jumbo Kortingscode. Zorg ervoor dat u de bestelling niet heeft geannuleerd tijdens het gebruik van uw Jumbo Aanbieding. als u de bestelling annuleert, is de Jumbo Korting ofwel ongeldig of wordt u teruggestuurd naar uw couponpakket.

Hoe contact opnemen met Jumbo?

Jumbo heeft speciaal voor klanten het klantenservicekanaal \"Contact Customer Service\" geopend. U kunt deze knop vinden door naar een pagina van jumbo.com te bladeren. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Jumbo om uw verwarring op te lossen.