nlkorting.org

Jysk Kortingscode & Korting September 2021

Bezoek Jysk
  • Alle
  • Deals

Jysk Beoordelingen

Fleur Bloem
2021-07-05 16:58:18

TOPzaak!

Vandaag bij dit filiaal terecht gekomen omdat de stoelen die ik wilde in Zaandam uitverkocht waren. Eerst gebeld werd vriendelijk geholpen en de medewerker van Jysk zouden stoelen voor mij apart houden zodat ik ze de volgende dag kon ophalen.Goede indruk van de winkel gekregen toen ik binnen stapte zag er echt warm en gezellig uit je wilde er echt veel gaan kopen. Mocht ook naar het toilet wat ik heel fijn vond. Vriendelijke medewerkers stoelen netjes apart gezet en voor mij opgehaald. En erg tevreden over deze zaak!!

joyce Jansen
2021-07-03 17:25:09

Goede ervaring met de klantenservice…

Goede ervaring met de klantenservice via whatsapp, helaas een mankement, gemeld, verschillende opties aangeboden, en tot een oplossing gekomen.Vriendelijk, snel, en goede service!!

Wilma Jansen
2021-06-24 13:42:59

Hier kom ik graag weer naar terug

Gisteren 23 juni 2021 heb ik bij jysk in Guia, Portugal 2 matrassen gekocht. Ik ben uitermate deskundig, vriendelijk en in perfect Engels geholpen door Patricia. Obrigada Patrica.

Hennie van der laan
2021-06-23 16:00:08

Top service

Top service. Had 1 van de zijkanten opgescheurd van mijn rolgordijn en kreeg zo een nieuwe mee .Ze doen echt top service.

kaatje
2021-06-02 19:00:57

Zeer tevreden over deze winkel

Zeer tevreden over deze winkel. Mijn loungeset was kapot buiten mijn garantie termijn. En toch van Jysk een nieuwe set gekregen. Dit maak je niet vaak meer mee. Ben er erg blij mee. Top service!

Eva Hendrickx
2021-06-01 16:07:44

Aangenaam verrast!

Ik las vele slechte recensies, vandaar heb ik tuinmeubelen besteld met een bang hart. Tot mijn grote verbazing is alles perfect verlopen! De gekozen datum van levering kon niet doorgaan, waarna de klantendienst enorm zijn best heeft gedaan om uitzonderlijk te laten leveren in het weekend. Levering werd ook prima uitgevoerd door post.nl! Ook prijs/kwaliteit heel tevreden over de tuinmeubelen!

Bertus
2021-05-30 11:05:13

Neutraal

Neutraal, drie sterren want ik ga ervan dat de verkoopartikelen bij Jysk in Europa overal de zelfde zijn. Maar of ik heb altijd geluk gehadof andere altijd pech want hier in Spanje ge-lukkig nooit discussie over levertijd, klopt altijd.Personeel helpt altijd tot en met in de autozetten. Blijkbaar is Spanje goed voor vijf sterren en Nederland helaas maar voor één.

Wilma
2021-05-26 12:39:33

Mist net wat klantvriendelijkheid.

Mooie degelijk aanvoelende kast (Helsinge) gekocht in de reclame (Genk). Helaas was hij niet meteen leverbaar maar zou hij "over 2 wkn binnen zijn, ......of mogelijk iets eerder, .....of het kan ook iets later zijn......" Dan gaan wij gemakshalve maar uit van 3 wkn, jammer maar het is niet anders. Kast moeten afrekenen. Zien we thuis op de bon de verwachte leverdatum; anderhalve maand later. Ja zo hou je wel een slag om de arm. Zelf maar na een dikke maand eens langs de winkel gegaan om te vragen of hij er al was. "Volgende week, wij bellen wel". Dus niet. 14 dgn later nog maar eens langs gegaan. "Ja hij is er, oh we hebben niet gebeld". Super kerel sjouwde die kast van 4 x 35 tot 40 kg in zijn eentje de auto in. Echt top.Anderhalve dag bezig geweest om hem in elkaar te zetten wat redelijk goed ging tot het inhangen van 2 deuren. Enfin, dit lijkt meer onze eigen onhandigheid want deur 1 hing er wel zo in. We proberen het gewoon zelf nog en anders zoeken we wel een "handige Harry". Voelt nog steeds als en zeer degelijke kast. Dit, de prijs en de supersjouwer maakt het net groen. De afwerking zou hem kunnen zitten in net wat meer vriendelijkheid bij de aankoop en betrokkenheid bij de afhandeling van de bestelling. Het mannelijk personeel vond ik veel klantvriendelijker dan de dames.Grote minpunt vind ik echter het gerommel en vaagheid over leveringsdata maar wel vooraf betaald willen hebben.

Willem en Ellen
2021-05-08 22:46:31

Een prima winkel

Een prima winkel. Het assoritmemt is groot en ook prima producten, qua priks kwaliteitsverhouding. Je betaalt hier echt geen hoofdprijs. Jammer van de slechte score, hier ben ik het in ieder geval niet mee eens..

sjefke dansplaat
2021-05-05 13:38:53

Top medewerkers!

Medewerker vertelt aan de kassa dat als je 3 dagen wacht je het product voor de helft van de prijs krijgt (uit zichzelf, zonder er naar te vragen)

Mevr. T. Overloop
2021-05-02 13:45:01

Goede service

In de winkel kussen box gekocht voor de tuin. Helaas beschadigd. Mee terug gegaan en zonder problemen geld terug gekregen.

Alinda Barneveld
2021-04-28 15:22:43

Top service!

Via de website heb ik salontafeltjes besteld en dat kon alleen maar online. Tot 4 keer toe was er iets met de tafels aan de hand (kapot bij bezorging) en elke keer werd ik keurig en vriendelijk geholpen en werd er mee gedacht over een oplossing. Heel fijn! Via Facebook messenger nam ik contact met ze op en elke keer werd ik keurig en helpend te woord gestaan.

Jeroen
2021-04-24 12:06:04

No nonsense winkel

Verschillende producten gekocht over een langere tijd zowel online als in Tilburg. Het is wel een budget winkel waarbij je van tevoren beter zelf research kunt doen. Ideale winkel voor no nonsense mensen die niet echt geïnteresseerd zijn in service maar gewoon een goede prijs willen.

Al
2021-04-19 12:44:16

Rolgordijnen met geweldige service

Rolgordijnen gekocht en afgehaald in de winkel. Pasten perfect- mooie kwaliteit. Volgende dag waren de rolgordijnen afgeprijsd. Klantenservice opgebeld-waren druk maar zouden terugbellen. En dat deden ze ! geen probleem- krijg verschil terug als kadobon. Echt super. Welke winkel doet dat nog ? Voor mij staat deze winkel op nr:1

T N T
2021-04-14 06:33:25

Top service en snel ook nog!

Mijn schoonmoeder had een jaar geleden een kast gekocht, door omstandigheden pas nu in elkaar kunnen zetten, toen bleek een onderdeel te missen.Geen probleem voor Jysk! Zij hebben het pakket van het onderdeel naar Jysk Breda gestuurd en daar hebben wij het kosteloos op kunnen halen bij hele vriendelijke medewerkers!Top dus!

FAQ for Jysk

Heeft Jysk korting voor nieuwe klant?

Ja. Maar deze korting wordt door Jysk specifiek voor de nieuwe klanten ingesteld. Als je al een bestedingsgeschiedenis hebt in Jysk, kun je meer speciale kortingen van Jysk voor je vinden op nlkorting.org. ga naar het nlkorting.org en bespaar 70% voor je Jysk -aankoop!

Hoe lang gaat Jysk Aanbieding mee?

De duur van het gebruik van elke Jysk Aanbieding is niet precies hetzelfde, sommige zijn langer, andere zijn alleen voor kortdurend gebruik. Maakt u zich geen zorgen over de geldige gebruikstijd van elke Jysk Kortingscode, aangezien deze duidelijk zal worden aangegeven onderaan de Aanbieding. je kunt meer gedetailleerde informatie zien over verschillende Jysk Korting in nlkorting.org.

Hoe contact opnemen met Jysk?

De kanaalknop voor de klantenservice van Jysk wordt weergegeven met de woorden \"contact opnemen met klantenservice\", wat meer opvalt op jysk.nl. aarzel niet en neem gewoon contact op met de klantenservice van Jysk, en de klantenservice zal je twijfels die je hebt ontmoet bij Jysk zo snel mogelijk oplossen.