nlkorting.org

Kiko Kortingscode & Korting Mei 2022

Bezoek Kiko
  • Alle
  • Deals

Kiko Beoordelingen

L. van den Oever
2021-07-03 15:54:00

Zeer tevreden!

27 juni bestelling bevestigd gekregen per mail en op 30 juni werd hij verzonden. Gratis express verzending vanwege de hoogte van het orderbedrag. Op 30 juni ontving ik ook de tracking informatie van SKYNET WORLDWIDE EXPRESS. Die is wel wat summier. Maar op 2 juli werd bestelling compleet en keurig verpakt bezorgd. Dit is mijn tweede Kiko online bestelling. Ook de vorige keer was mijn ervaring positief (mei 2020). Hele fijne producten dus ik bestel met een gerust hart een volgende keer weer.

Coco
2021-03-18 14:42:08

Product 2 dagen geleden besteld en door…

Product 2 dagen geleden besteld en door de negatieve beoordelingen op trustpilot had ik mijn twijfels maar het is vandaag al binnen. Netjes geleverd. Heel tevreden

Yvonne
2021-02-23 11:46:50

Kiko is oké

Begrijp niet de slechte reacties. Mijn bestelling duurde ook iets langer, echter leven wij in Corona crisis en de producten moeten uit Italië komen. De prijzen zijn super laag en nog extra afgeprijsd. De lipliners zijn voor die paar eur gewoon fantastisch. Ook de micropeeling doekjes zijn een ware ontdekking!!! Van mij 4sterren waard.

Marly Gruyters
2021-02-13 06:02:22

Binnen 5 dgn incl weekend had ik mijn…

Binnen 5 dgn incl weekend had ik mijn spullen.

Réka
2021-01-27 20:26:18

Ik wilde twee weken geleden mijn…

Ik wilde twee weken geleden mijn allereerste bestelling plaatsen bij Kiko Cosmetics maar daarvoor wilde ik de reviews op deze pagina checken. Door de negatieve beoordelingen werd ik in twijfel gebracht maar uiteindelijk heb ik de producten toch besteld. Wat ben ik toch blij dat ik het heb gedaan. De bestelling verliep goed. Ik werd voldoende op de hoogte gebracht over de status van de bezorging. Bij mij duurde het 8 werkdagen om mijn pakketje te bezorgen. Dit viel mij alles mee. Volgende keer zou ik hier weer bestellen. Wat ik vooral fijn vind aan Kiko is dat hun Green me lijn microplastic vrij is.

Renu
2020-08-28 09:41:32

Blij met de producten, levering had sneller gekund

Op 18 augustus had ik via de app een bestelling geplaatst. Het duurde wel even voordat ik mijn pakket kreeg, namelijk 10 dagen. Het was wel van te voren aangegeven dat er mogelijk vertraging zou zijn. Ik ontving netjes enkele updates over mijn bestelling via de mail en app. De producten zijn helemaal top.

FAQ for Kiko

Heeft Kiko korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft Kiko de eerste aanbiedingskorting ontwikkeld voor klanten die geen winkelgeschiedenis hebben op de kikocosmetics.com. u kunt de exclusieve Aanbieding van Kiko rechtstreeks gebruiken voor inhoudingen bij het afrekenen tijdens het winkelen.

Hoe lang gaat Kiko Coupon mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Kiko verschillen. Voor een nauwkeurigere geldigheidsperiode kunt u onderaan elke Kiko Kortingscode klikken om deze te bekijken. Daarnaast kun je ook nlkorting.org volgen en meer te weten komen over Kiko Korting op de website.

Hoe contact opnemen met Kiko?

Om klanten beter op tijd en effectief advies te kunnen bieden, opende Kiko een klantenservicekanaal. U kunt een bericht naar de klantenservice sturen door op een willekeurige pagina van kikocosmetics.com op de knop "Contact opnemen met klantenservice" te klikken. de klantenservice van Kiko staat 24 uur voor u klaar en beantwoordt uw vragen zo snel mogelijk.