nlkorting.org

Koffiediscounter Kortingscode & Korting Oktober 2021

Bezoek Koffiediscounter
  • Alle
  • Deals

Koffiediscounter Beoordelingen

Melvin
2018-10-06 12:36:26

Snelle levering en een erg slechte Klantenservice

Snelle levering, matige producten en een erg slechte klantenservice.Ik heb besloten een Grinder en een semi-automatic espresso apparaat te kopen bij dit bedrijf van het merk Solis. De Levering was snel, voor 17:00 besteld volgende dag in huis!De Grinder (Solis Caffissima) was helaas een teleurstelling, ze verkopen het in een bundel maar het apparaat maalde niet grof genoeg, klompte en maakt een ongelooflijke rotzooi, zelfs in een grote basket. Al met al een prima grinder maar definitief niet voor espresso (waar het apparaat voor bedoelt is).De Espresso machine (Solis Barista Perfect Pro),dit model had een ongelijkmatige water distributie en een wisselende temperatuur, daarnaast een prima en mooi uitziend apparaat.Het het werkte gewoon niet met de zeer slechte Grinder. De Klantenservice, die is helaas zeer teleurstellend!Aangezien het gebruikt was snapte ik dat het moeilijk zou worden dit te retourneren maar de voorwaarden die op de website staan geven aan dat dit wel mogelijk is tegen waarde vermindering.Contact opgenomen omdat ik toch graag de apparaten terug wilde sturen omdat deze gewoon uiterst matig waren.Toen werd mij verteld dat dit niet kon en nooit zo is geweest, toen heb ik mevrouw de voorwaarden gestuurd van het bedrijf en zij was erg verbaasd en wist niets van deze regeling, zij vertelde mij dat dit nieuw was en ze er niets van wist, dat wat absoluut niet zo is aangezien de voorwaarden er al veel langer op staan. Uiteindelijk na het veelmaals overtuigen van hun eigen voorwaarden het apparaat terug kunnen sturen (de kosten hiervan zijn voor jezelf trouwens).Toen nog met een Meneer gesproken om het nog eens door te nemen, die mij weer vertelde dat gebruikte apparaten niet retour worden genomen, ik heb ze weer op de voorwaarden gewezen en na heel veel discussies en aardig was sarcasme en 'grappig' gedoe van meneer gaf hij toch toe dat de regeling bestond. Helaas bleek het pakket onderweg beschadigd te zijn en heb ik de Solis Barista Perfect Pro teruggekregen, wat in principe begrijpelijk is maar hoe meneer dit meedeelde aan de telefoon was erg raar, lacherig en toch zo blij dat hij toch zijn zin kreeg.Al met al is Koffiediscounter naar mijn mening een matig bedrijf waar je opzich prima kan bestellen maar je moet 100% zeker weten wat je koopt want als je met de klantenservice te maken krijgt dan wordt je niet blij! Een ongeorganiseerd bedrijf waar niemand de regels weet met erg onvriendelijke medewerkers (niet allemaal trouwens, Kim (klantenservice) heeft mij prima en op een vriendelijke manier geholpen!

M.Oudenaarden
2017-11-16 13:04:13

Wat een gigantisch goed bedrijf is dit …

Wat een gigantisch goed bedrijf is dit zeg. Ik heb online contact gehad met Tim Denekamp, en die weet hoe je een terugkoppeling plaatst. Binnen 3 minuten had ik het antwoord, en hij heeft mij alles uitgelegd en in de avond de volautomaat nog verzonden. De mails die over en weer werden geplaatst gingen natuurlijk over de koffiemachine. Ik kon alles aan hem vragen en in 3 minuten tijd kreeg ik een mailtje terug met de daarop de antwoorden. Niets was te veel voor hem. Ik had de volautomaat ergens anders goedkoper gezien en de prijs werd gewoon aangepast. Alleen voor deze verkoper wil ik al 10+ geven. Ik blijf zeker klant bij Koffiediscounter. Ga aub zo door.

Ingrid V.
2017-09-28 08:03:28

Goed!

Goede koffiemachine! Snelle levering! Terugkoppeling naar de klant iets minder

bert vendrig
2016-06-02 16:57:53

erg duur niet bereid om over de prijs te praten

een koffie apperaat van nespresso was hier maar liefs 29 euro duurder dan bij bol.com rara waar ik hem gekocht hebt.

Cees
2015-12-12 08:35:53

Een fantastisch espresso-apparaat van koffiediscounter!

Vorige week vrijdag een espressomachine gekocht en zaterdag konden we al van een heerlijke espresso en cappuccino genieten.Het aankoopproces is net zo eenvoudig als het zetten van het kopje koffie. Na het vullen met water en het vullen met bonen is een druk op de knop voldoende voor heerlijke koffie. Ik kan iedereen koffiediscounter aanraden.Koffiediscounter bedank!

trustpilot
2015-10-25 13:08:02

heldere info die verstand van zaken uitstraalt.

via de site van Koffiediscounter nuttige en heldere nfo kunnen verkrijgen over de Melitta Cafeo Solo. Uiteraard ook nog andere apparaten bekeken.De mondelinge instructie en visuele demonstratie waren doorslaggevend om de bestelling van onze keuze bij Koffiediscounter te bestellen en niet ergens anders.snelle levering, zoals beloofd.ook de communicatie over de bestelling, betaling en levering perfect.

cindy
2015-08-02 20:38:11

perfect

1 dag van te voren besteld, netjes binnen gekregen, factuur ook netjes gekregen na betaling, top, correct behandeld.ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Jam
2015-07-13 11:15:13

Lekker

Heerlijk goede koffie

Donna
2015-07-07 20:27:54

Prima service: vandaag besteld, morgen in huis!

Goede snelle service. Duidelijke info op de website. Bestellen en de dag erop koffie drinken!

Sylvia vet
2015-06-30 16:46:05

Super snelle en correcte levering

Top echte aanrader!

Koffieleut71
2014-12-19 20:38:01

Prima bedrijf

Wij hebben bij de koffiediscounter een siemens espressoapparaat gekocht. De website is zeer duidelijk met handige filmpjes zodat je thuis op de bank je kunt laten voorlichten. In de winkel in Naarden kregen wij eveneens een heldere uitleg en konden ook n lekker bakkie proeven. Prima service en klantvriendelijk personeel. Kortom: wij zijn tot nu toe zeer tevreden en bevelen deze winkel van harte aan!

Ria Hoedeman
2014-11-04 13:30:57

Overtoom is ECHT NIET sneller

Vrijdagsavonds bestelde ik en de volgende morgen om 11.30 uur was het er al. Geweldige service en als dit altijd zo is dan wil je alleen nog maar bij jou bestellen.

Johan Meester
2014-10-10 11:48:53

Goede ervaring

Melkopschuimer besteld voor 10 uur en volgende dag in huis. Per mail prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Bij verzending krijg je netjes een mail met de link naar de track-and-trace

fam.H.Poppe
2014-08-26 19:51:37

En dan is er koffie, heerlijke koffie!

We zijn nu een half jaar in het bezit van de Philips Saeco en willen niet meer anders!Af en toe een cappuchino, een espresso, genieten dus!Heerlijke koffie, onderhoud is goed te doen zoals het ontkalken en de reguliere schoonmaak.

Peter Kedde
2014-08-18 11:29:44

Wij hebben maar 1 dag zonder ons bakje koffie gezeten door de snelle levering

Onze DeLonghi Nespresso machine had de geest gegeven en dus ga je wat rond kijken op het internet. Mijn vrouw en ik waren meteen enthousiast over de duidelijke en super snelle Site van Koffiediscounter.Hun prijzen waren goed en de positieve reviews van eerdere kopers deden ons besluiten om met koffiediscounter in zee te gaan.Nog geen 24 uur later zaten wij alweer achter een heerlijk bakje Nespresso.Nu maar hopen dat deze machine ook weer 6 jaar mee gaat.

FAQ for Koffiediscounter

Heeft Koffiediscounter korting voor nieuwe klant?

Ja. Exclusieve kortingen worden verstrekt voor nieuwe klanten van Koffiediscounter. Met deze korting kunt u 55% besparen op de eerste aankoop van Koffiediscounter. natuurlijk, naast deze korting, zijn er 13 verschillende Koffiediscounter Kortingscode, ga naar nlkorting.org en je kunt daar kiezen op basis van je behoeften.

Hoe lang gaat Koffiediscounter Aanbieding mee?

De ingangsdatum van Koffiediscounter Kortingscode wordt duidelijk weergegeven op de pagina, u kunt ervan genieten bij het maken van de betaling. Maar zorg ervoor dat uw bestellingen en geselecteerde producten deze Koffiediscounter Korting kunnen gebruiken, anders kunt u niet genieten van 55%.

Hoe contact opnemen met Koffiediscounter?

U kunt contact opnemen met Koffiediscounter via de klantenservice op de pagina koffiediscounter.nl. Over het algemeen wordt een bericht of de knop \"Contact\" weergegeven op de pagina koffiediscounter.nl. U kunt deze knop gebruiken om direct een bericht naar de klantenservice van Koffiediscounter te sturen. de klantenservice van Koffiediscounter zal het probleem op tijd voor u oplossen. Koffiediscounter heeft ook een automatische antwoordfunctie geïntroduceerd.