nlkorting.org

Lexa Kortingscode & Coupon Mei 2022

Bezoek Lexa
  • Alle
  • Deals

Lexa Beoordelingen

Kitty Gunsing
2019-07-08 16:07:32

Dankzij Lexa ben ik nu getrouwd met de…

Dankzij Lexa ben ik nu getrouwd met de man van mijn dromen! Kan het iedereen aanraden!

Huib Alphenaar
2019-06-20 19:01:40

Op zich een redelijk datingsite

Op zich een redelijk datingsite. Ook minpuntjes. Contact krijgen met de klantenservice klachten is moeilijk. Een nieuwe profielfoto plaatsen kan blijkbaar ook niet. Te ingewikkeld blijkbaar

Yvon Carbonaro
2018-12-23 11:23:28

Ik ben in de maling genomen met een nep…

Ik ben in de maling genomen met een nep account!,Er stond een leuke man op de foto en we hadden een klik dacht ik.Om een lang verhaal kort te maken stuurde ik hem 100 euro omdat hij mij op zijn werk niet kon appen ivm een sateliet telefoon.Na een mailadres wat hij had gegeven heb ik deze gelukkig niet geopend anders had hij al mijn gegevens.Achteraf na wat speurtwerk kwam ik er achter dat het een vent was uit Zuid-Afrika!Dus dames voor jullie er ook intrappen, eerst videoappen om te zien of hij het echt is!

Menno
2018-10-15 16:31:01

Velenging problemen.

Helaas niet zulke fijne ervaringen qua betalingen om een full membership te krijgen. Verlengen op de iPhone waardoor het ook aan de Appstore kan liggen.

FAQ for Lexa

Heeft Lexa korting voor nieuwe klant?

Ja. Gezien het feit dat Lexa zich momenteel in de merkpromotieperiode bevindt, heeft Lexa speciaal nieuwe klantvoordelen geformuleerd. U kunt door lexa.nl bladeren om de exclusieve Kortingscode te krijgen. presenteer Lexa Aanbieding bij het afrekenen om te profiteren van kortingen voor Lexa nieuwe klanten

Hoe lang gaat Lexa Korting mee?

Als je de exacte geldigheidsperiode van elke coupon van Lexa wilt weten, kun je inloggen of een nieuwe Lexa -account aanmaken en op de overeenkomstige Lexa Kortingscode in het couponpakket klikken om de vervaldatum te zien .

Hoe contact opnemen met Lexa?

Om klanten een betere koopervaring te bieden, is er 24 uur per dag een Lexa -klantenservice om klanten adviesdiensten te bieden. Voor veel soorten vragen die klanten gemeen hebben, zullen er ook overeenkomstige antwoorden zijn op lexa.nl. klanten kunnen de bijbehorende antwoorden bekijken door het type vraag te selecteren dat ze willen raadplegen in de lexa.nl interface voor veel voorkomende vragen.