nlkorting.org

Logitech Aanbieding & Coupon November 2020

Bezoek Logitech
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Logitech Beoordelingen

Rick van den Berg
2019-08-15 14:03:09

Nu ben ik niet iemand die snel een…

Nu ben ik niet iemand die snel een review plaatst, sterker nog.. ik kan me niet herinneren dat ik er ooit één geschreven heb. Echter wil ik voor deze situatie graag een uitzondering maken. Eind 2018 een draadloze beveiligingscamera gekocht van Logitech. Makkelijk te installeren en werkte samen met de Apple Homekit. Dat had ik nou net nodig. Camera opgehangen en werkte prima. Een aantal maanden later maakte de camera geen verbinding meer. Nog een paar maanden later maar eens naar gekeken. Na contact met de klantenservice werd mijn klacht direct serieus opgepakt en hebben we letterlijk alles geprobeerd om de camera weer werkend te krijgen, echter zonder resultaat. Nu heb ik geen aankoopbon meer, dus kan niet bij de retailer meer terecht. Ondanks dat ik geen aankoopbewijs had is mij een nieuw product beloofd. Kan niet anders zeggen dan dat ik tijdens de hele rit keurig te woord ben gestaan, duidelijke informatie kreeg en ze hebben gedacht in het belang van de klant. Jullie krijgen van mij 5 sterren. Keep up the good work!

Rémon Kok
2018-10-18 08:08:34

TOP producten

TOP producten, nooit problemen mee gehad en blijft ze ook zeker gebruiken

Mike
2018-09-19 15:56:22

Service

Een jaartje geleden heb ik de Logitech G430 gekcoht bij logitech.Maar, de microfoon ging helaas kapot. Ik contacteerde Logitech hierover en na een week heen en weer berichten sturen kreeg ik een nieuwe opgestuurd zonder dat ik mijn eige headset moest opsturen, top service!

Maurice Cantaert
2018-07-18 16:19:48

Producten werken perfect, geweldige support

Producten werken perfect,onlangs was mijn Logitech G933 Artemis Spectrum defect gegaan, heb binnen een week zonder problemen een nieuwe gekregen!

van Kuijk
2010-09-27 08:59:32

Na 3 jaar een nieuw toetsenbord.

Doormiddel van contact naar Logitech dat mijn toetsenbord de letters verdwenen, kon ik via de winkel niet meer een claim leggen hierop, 1 jaar was vertreken en de garatie was verlopen, Door rechtstreeks contact te leggen met Logitech, een spik splineter nieuwe gekregen GRATIS, toe ikde aankoop bon en bedrag kon weerleggen. Deze firma verdiend een dikke pluim en een warme doche

FAQ for Logitech

Heeft Logitech korting voor nieuwe klant?

Ja. Net als veel andere winkels heeft Logitech exclusieve kortingen gecreëerd voor klanten die voor het eerst in hun winkels uitgeven. zolang u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Logitech, wordt Logitech Korting van nieuwe klanten automatisch aan u uitgedeeld voor uw gebruik.

Hoe lang gaat Logitech Coupon mee?

De geldigheidsperiode van Logitech Aanbieding wordt ingesteld volgens de overeenkomstige tijd en is niet permanent geldig. Daarom moeten klanten Logitech Kortingscode op tijd gebruiken op basis van hun verschillende behoeften. De verlopen Logitech Korting geeft klanten geen korting.

Hoe contact opnemen met Logitech?

Om klanten van Logitech een betere koopervaring te bieden, zijn er overeenkomstige contactgegevens voor de klantenservice op logitech.com. en de klantenservice van Logitech zal 24 uur per dag online consultingservices bieden aan klanten van Logitech om hun problemen zo snel mogelijk opnieuw af te spelen en op te lossen bij logitech.com.