nlkorting.org

Members Aanbieding & Korting Oktober 2020

Bezoek Members

Members Beoordelingen

Cynthia Saed
2020-04-09 14:19:57

Laura
2016-03-12 18:43:46

Erg leuke site!

Fijne site met iedere dag nieuwe, mooie aanbiedingen. Al driemaal wat besteld, alles op tijd geleverd. Ongeveer 6 dagen levertijd, maar voor de prijzen vind ik dat geen probleem.

FAQ for Members

Heeft Members korting voor nieuwe klant?

Ja. Members zet zich altijd in om nieuwe klanten een goede winkelervaring te bieden. Als u Members voor het eerst bezoekt, kunt u dus profiteren van de korting op de eerste bestelling. De Members Korting wordt automatisch naar u verzonden zodat u deze kunt gebruiken bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Members Aanbieding mee?

De geldige periode van Members Aanbieding wordt onderaan elke coupon gemarkeerd en uitgelegd. U kunt het op elk moment controleren om te voorkomen dat u de beste tijd mist om de Members Kortingscode te gebruiken. elke klant moet de gelegenheid aangrijpen om Members Korting te gebruiken om 80% te sparen voor uw aankoop.

Hoe contact opnemen met Members?

Om klanten beter op tijd en effectief advies te kunnen bieden, opende Members een klantenservicekanaal. U kunt een bericht naar de klantenservice sturen door op een willekeurige pagina van members.com op de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" te klikken. de klantenservice van Members staat 24 uur voor u klaar en beantwoordt uw vragen zo snel mogelijk.