nlkorting.org

Moda Italia Kortingscode & Coupon September 2021

Bezoek Moda Italia
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Moda Italia Beoordelingen

W.J. Allaart
2021-02-17 20:59:43

Goede website.

Bij Modaitalia een vest besteld op 14 februari en was 17 februari binnen goede maat kleur,netjes verpakt geen klachten over deze website en zal er wel meer bestellen

Klant
2018-08-18 22:50:43

alles komt gewoon binnen en snel

alles komt gewoon binnen en snel, en goede kwaliteit voor goede prijzen

Gert-Jan Schipper
2016-04-13 12:20:39

Geweldige service

Goede producten, snelle reacties op e-mail en retouren.Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!!

Stan
2016-03-07 21:00:13

mooie kleding voor super prijzen

Jordy Bakker
2015-07-07 19:24:48

Goed product, slechte service

Product zou de volgende dag in huis zijn maar helaas kwam Moda Italia haar beloftes niet na. Mail gestuurd en wat bleek.. een fout van hun kant waar ze verder niet veel mee deden. Jammer.

Rob
2014-09-21 17:50:52

Perfect!

Voor mij de meest perfecte webshop die er te vinden is!Ze hebben een zeer groot assortiment kleding voor een perfecte prijs.Ben hier al jarenlang klant en zal het ook no heel lang blijven.

Tim
2014-08-19 11:23:38

Zeer netjes

Een Nickelson jas gekocht en na 3 maand de rits kapot, gebeld met de klantenservice en ik mocht de jas terugsturen.Binnen 3 dagen had ik de nieuwe jas in huis! Een dikke pluim voor Moda Italia. Ga zo door! Ik kom iig vaker.

Mario
2014-01-07 10:04:59

Geweldig!

Goed bedrijf. Verkoopt mooie spullen tegen een aantrekkelijke prijs. Vaak zijn er acties waardoor men nog eens een flink percentage korting kan krijgen. De telefoon word altijd direct beantwoord en men doet wat men zegt. Mocht er iets fout gaan met een bestelling, dan lost men dat naar behoren op. Ik heb hier al vele artikelen besteld en ben een zeer tevreden klant van ModaItalia.. Heb eens 2 bestelling gedaan in één weekend en kwam voor dubbele verzendkosten te staan. Op Maandag één telefoontje met ModaItalia en dezelfde week had ik mijn één keer te veel betaalde verzendkosten weer terug op mijn rekening.Een pluim voor de gang van zaken en geleverde service van dit bedrijf.Ik zal hier zeker spullen blijven bestellen.

FAQ for Moda Italia

Heeft Moda Italia korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor die nieuwe klanten die slimmer willen winkelen in Moda Italia mogen hun eerste speciale aanbieding niet missen. Gebruik de exclusieve Moda Italia Kortingscode om u te helpen veel te besparen bij het afrekenen, haast u om naar modaitalia.nl te komen om het uit te geven!

Hoe lang gaat Moda Italia Aanbieding mee?

Moda Italia biedt klanten veel verschillende Moda Italia Aanbieding, maar klanten moeten zich ervan bewust zijn dat deze Moda Italia Korting mogelijk niet permanent geldig zijn. U kunt deze Moda Italia Kortingscode binnen de beperkte tijd gebruiken om 75% te sparen voor uw aankoop.

Hoe contact opnemen met Moda Italia?

De klantenservicekanaalknop van Moda Italia geeft de woorden \"contact met ons op\" weer, communiceert online met de klantenservice van Moda Italia via deze plek en er zullen natuurlijk enkele algemene basisvragen zijn. Moda Italia biedt een gecentraliseerde antwoordpagina voor vragen. U kunt deze ook vinden op modaitalia.nl.

Geldige Aanbiedingen Net Zoals Moda Italia Actiecodes