nlkorting.org

Moda Italia Kortingscode & Coupon November 2020

Bezoek Moda Italia
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Moda Italia Beoordelingen

Klant
2018-08-18 22:50:43

alles komt gewoon binnen en snel

alles komt gewoon binnen en snel, en goede kwaliteit voor goede prijzen

Gert-Jan Schipper
2016-04-13 12:20:39

Geweldige service

Goede producten, snelle reacties op e-mail en retouren.Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!!

Stan
2016-03-07 21:00:13

mooie kleding voor super prijzen

Jordy Bakker
2015-07-07 19:24:48

Goed product, slechte service

Product zou de volgende dag in huis zijn maar helaas kwam Moda Italia haar beloftes niet na. Mail gestuurd en wat bleek.. een fout van hun kant waar ze verder niet veel mee deden. Jammer.

Rob
2014-09-21 17:50:52

Perfect!

Voor mij de meest perfecte webshop die er te vinden is!Ze hebben een zeer groot assortiment kleding voor een perfecte prijs.Ben hier al jarenlang klant en zal het ook no heel lang blijven.

Tim
2014-08-19 11:23:38

Zeer netjes

Een Nickelson jas gekocht en na 3 maand de rits kapot, gebeld met de klantenservice en ik mocht de jas terugsturen.Binnen 3 dagen had ik de nieuwe jas in huis! Een dikke pluim voor Moda Italia. Ga zo door! Ik kom iig vaker.

Mario
2014-01-07 10:04:59

Geweldig!

Goed bedrijf. Verkoopt mooie spullen tegen een aantrekkelijke prijs. Vaak zijn er acties waardoor men nog eens een flink percentage korting kan krijgen. De telefoon word altijd direct beantwoord en men doet wat men zegt. Mocht er iets fout gaan met een bestelling, dan lost men dat naar behoren op. Ik heb hier al vele artikelen besteld en ben een zeer tevreden klant van ModaItalia.. Heb eens 2 bestelling gedaan in één weekend en kwam voor dubbele verzendkosten te staan. Op Maandag één telefoontje met ModaItalia en dezelfde week had ik mijn één keer te veel betaalde verzendkosten weer terug op mijn rekening.Een pluim voor de gang van zaken en geleverde service van dit bedrijf.Ik zal hier zeker spullen blijven bestellen.

FAQ for Moda Italia

Heeft Moda Italia korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel biedt Moda Italia nieuwe klanten de eerste korting om 70% te besparen om meer klanten van Moda Italia aan te trekken en meer terugkerende klanten te behouden. Wil je van deze korting genieten, vul dan bij de betaalbalie de Moda Italia Aanbieding van de nieuwe klant in.

Hoe lang gaat Moda Italia Kortingscode mee?

U kunt inloggen of een nieuw account aanmaken in Moda Italia, klik op My Center om uw Aanbieding te bekijken. Je kunt de lijst zien van Moda Italia Kortingscode die je bezit, en elke Moda Italia coupon zal onderaan de geldigheidsperiode laten zien.

Hoe contact opnemen met Moda Italia?

Om klanten een betere koopervaring te bieden op modaitalia.nl, kunt u een bericht naar de klantenservice sturen door op de knop \"Klantenservice\" op modaitalia.nl te klikken. in geval van nood kunt u ook de hotline op modaitalia.nl bellen voor een telefonisch consult.