nlkorting.org

New York Pizza Kortingscode & Aanbieding Januari 2022

Bezoek New York Pizza
  • Alle
  • Codes
  • Deals

New York Pizza Beoordelingen

Josephine Schmeink
2021-03-06 18:19:31

Helemaal top

Gewoon prima pizza wat zeikt iedereen ze deden er gewoon een half uurtje over dus helemaal topp

Weber
2021-02-22 23:44:40

Gewoon even 2 pizzas barbeque chicken…

Gewoon even 2 pizzas barbeque chicken (kip) besteld. Ik was in de buurt dus heb ze zelf opgehaald. De pin had wat problemen dus verzocht men om contant te betalen. Ik had geen "cash" bij me en was net voor de "avondklok" dus even pinnen lukte niet.Excuus v personeel en trachtte nog via mobiel telefoon te betalen met "tikkie" app. Het ging niet ik kreeg spontaan fles 1,5 liter fles drinken mee en mocht de pizzas ook gratis mee. Voor de overlast dat het zo moeizaam ging.Later terug gegaan en alsnog contant mijn pizzas waarvan ik heerlijk 2 dagen heb kunnen eten betaald. Iedereen werkt hard voor wat inkomsten dus vond het eerlijk om alsnog te betalen. Bedankt en ik bestel er zo weer...

Gaby van de Waal
2021-01-28 17:23:00

Fantastische pizza’s lekker heet en erg…

Fantastische pizza’s lekker heet en erg lekker

pieter
2020-12-26 17:16:00

Newyorkpizza Meppel Online besteld en…

Newyorkpizza Meppel Online besteld en op afgesproken tijd opgehaald. Super lekker, dikke duim

Oscar
2020-12-18 22:06:41

snel geleverd en warm 22.23 besteld en…

snel geleverd en warm 22.23 besteld en 22.56 geleverd. Top zo hoort het

PAGA KONING
2020-11-24 21:26:52

NEW YORK PIZZA IN RIJSWIJK IS…

NEW YORK PIZZA IN RIJSWIJK IS FANTASTISCH.Nee, ik werk niet voor ze maar ben een regelmatige klant en kan je zeggen dat ten eerste de bezorgers altijd vriendelijk zijn, het eten is altijd op tijd, het eten is soms nog gloeiend heet dus verser kan niet, ze denken altijd met je mee en geven je zelfs extraatjes. De manager is super, hij verdient een dikke salarisverhoging voor het managen. Die gasten die door en wind in deze barre coronatijden ons voorzien van een lekkere pizza verdienen het allerhoogste respect.Goed gedaan gasten en je weet het, volgende week dinsdag ben ik er weer voor een pagita met wat extra saus ;)

Karin
2020-11-20 18:35:17

Pizza's kwamen 3 kwartier later dan de…

Pizza's kwamen 3 kwartier later dan de laatst aangegeven bezorgtijd :-(. Gebeld, de eerste x werd er opgehangen, lastig bereikbaar :-(.Ze zijn net open in Meppel, dit was ws. eens en niet weer, zonde!Omdat de pizza's wel lekker waren toch nog 3 sterren ipv 1.

Sonja Teljeur
2020-11-15 16:59:07

Lastige pizza's en toch alles goed gegaan!! #BergenopZoom

5 pizza's besteld in Bergen op Zoom om op te halen. Wij hadden vrij "lastige" pizza's waaronder 1 met bloemkool bodem en vegan kaas en nog een andere met vegan kaas en aan alles pizza's wel wat veranderingen. De afmetingen waren ook ook verschillend.Onze complimenten omdat alles goed gegaan is. Het was lekker en zeer snel klaar.

Mascha Kremer
2020-11-15 16:56:27

Super goede pizzas

Super goede pizzas. Snel geleverd en goed heet. Ben een vaste klant bij Almere Buiten. Kan het iedereen aanbevelen.

Cynthia
2020-11-11 09:08:33

Prima pizza's (zonder korting code wel best duur)

Ik woon in Delft en daar krijg je prima pizza's. Ik hou altijd de aanbiedingen met codes in de gaten want dan krijg je altijd korting. Zonder die kortingen zijn de pizzas trouwens best duur

glenn laenen
2020-11-08 15:59:30

Via de website een bestelling gedaan en…

Via de website een bestelling gedaan en blijkbaar niet het juiste bevestigd zodat we de verkeerde pizza kregen.. gebeld met de vestiging en uitgelegd dat het blijkbaar onze eigen schuld is en dat het goed is zo.. maar de vestigingsmanager komt alsnog gratis de juiste pizza’s brengen echt fantastisch wat een geweldige service.

Rose
2020-11-07 18:53:08

Meestal goed, alleen laatste bestelling niet.

Niks aan te merken op de pizza's, maar de chicken wings worden steeds kleiner. Dit keer 6 mini vleugeltjes in de doos gekregen voor € 4,95. Beetje duur voor een paar gram kippenvlees. Ook pech met de lasagne. Er zat geen rundergehakt in. Vergeten bij de bereiding neem ik aan, want vega lasagne staat niet op de menukaart. De bezorging is meestal op tijd, alleen de laatste keer helaas niet. Op de site kan je zien wanneer de bestelling onderweg is, dus daar kon ik gelukkig zien dat de bestelling wat later zou worden bezorgd.

Sander
2020-10-24 13:24:31

Foutje bij bestelling gratis pizza…

Foutje bij bestelling gratis pizza gekregen! (Luuk NewYorkPizzw Uden)

Esther
2020-10-21 12:27:00

Bij deze een verlate positieve recensie

Bij deze een verlate recensie, maar beter laat dan nooit dacht ik zo ;-)5 weken geleden gaf ik een verjaardagsfeest op een zaterdag en had ik ter voorbereiding al weken van te voren pizza’s besteld bij Domino’s pizzeria in Roermond. Op de feestdag zelf waren we in totaal met 27 man en kreeg ik rond 16:30 uur smiddags een telefoontje van Domino’s, dat hun oven kapot was en ze niets konden leveren! Daar zat ik dan met een hoop hongerige gasten zo laat op de dag! Toen ik hun advies vroeg voor een alternatieve pizzeria, verwezen zij mij naar hun concurrent New York Pizza. De feestplaats lag echter niet in hun postcode gebied dus contact met hen zoeken ging wat lastiger en in eerste instantie kreeg ik vd medewerker die opnam een “nee” als antwoord. Toen ik aandrong kreeg ik gelukkig hun baas aan de telefoon! Ik vertelde het verhaal en hij stelde mij meteen gerust dat het allemaal goed kwam! Ik was zeer blij en opgelucht!! Hij zou ongeveer dezelfde pizza’s leveren die ik bij Domino’s had besteld. Hij hield mij steeds op de hoogte hoe alles verliep en precies een uur later stond hij met 27 pizza’s voor de deur!Kortom, nogmaals heel erg bedankt voor deze redding in nood New York Pizza Roermond!!!

Sem Kuipers
2020-09-20 15:19:17

Heerlijke pizza

Heerlijke pizza! 40 cm is precies genoeg voor 2 personen. Ook heerlijk dat je in totaal 4 smaken kunt kiezen. 2 verschillende smaken per persoon dus! Top service! Ook keurig op tijd

FAQ for New York Pizza

Heeft New York Pizza korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten van New York Pizza een betere winkelervaring te bieden, biedt New York Pizza een exclusieve korting op de eerste bestelling aan de nieuwe klanten. Zolang je de speciale korting van New York Pizza gebruikt, kun je €44 besparen op gemiddelde. Mis het niet!

Hoe lang gaat New York Pizza Aanbieding mee?

New York Pizza heeft een tijdslimiet van de kortingen onderaan elke coupon. En de geldigheidsperiode van elke New York Pizza Aanbieding is anders. Klanten hoeven alleen New York Pizza Korting te selecteren met de hoogste korting tijdens de geldigheidsperiode om te gebruiken.

Hoe contact opnemen met New York Pizza?

Op elke pagina van New York Pizza en newyorkpizza.nl vindt u de contactgegevens van New York Pizza. U kunt telefonisch, per e-mail enz. Communiceren met de klantenservicelog gewoon in op de New York Pizza, of stuur een e-mail naar New York Pizza om contact op te nemen met het personeel van het merk om uw problemen op te lossen.