nlkorting.org

Nubuiten Kortingscode & Korting Juni 2021

Bezoek Nubuiten
  • Alle
  • Deals
  • Gratis Verzending

Nubuiten Beoordelingen

Directie SteelTrends.nl
2020-05-13 06:02:29

En weer een fijne ervaring!

Vanwege de eerdere positieve ervaringen nogmaals hout besteld, nu voor het maken van een Douglas keuken.Kan niet anders zeggen dat alles weer prima is verlopen!Volgende keer zeker weer NuBuiten!

Sander
2020-05-12 17:15:47

Verbeter je communicatie! Producten zijn top.

Overzichtelijke website met scherpe prijzen.Bestellen gaat eenvoudig maar daarna iets wijzigen is niet mogelijk en wat producten toevoegen is niet mogelijk indien het onder een bepaalde orderwaarde is.Communicatie bestaat uit standaard mailtjes zonder inhoudelijke antwoorden.Materialen kwamen op de afgesproken dag en waren van prima kwaliteit.

Mark
2020-04-30 09:07:47

Goede service!

Wij hebben een buitenverblijf bij jullie besteld. helaas zijn ze vergeten de handleiding/beschrijving erbij te doen, maar na een mail te hebben gestuurd hebben we als nog de Handleiding per mail gekregen.Ik ben zeer content over de service!

Sophie -
2020-04-29 20:09:24

Op 12 april voor 3800 euro aan hout…

Op 12 april voor 3800 euro aan hout besteld en direct betaald via iDEAL. Achteraf reviews gelezen over dit bedrijf en schrok hier wel een beetje van. Gelukkig is mijn hout na 6 dagen keurig geleverd. Op basis van mijn bestelling zou ik dit bedrijf aanraden.

driepieter
2020-04-29 19:49:44

overkapping besteld

Op deze website gekomen omdat de prijzen voor overkapping scherp online stonden. Langs geweest in de showroom voor advies en een overkapping besteld. Levertijd van de overkapping was helaas een weekje langer dan verwacht, maar ergens is dat wel te begrijpen in deze tijd. Tevreden met dit bedrijf.

Vigo
2020-04-02 17:57:30

Uitmuntend!!!

Maandag bestelling geplaatst en gevraagd of het voor het weekend geleverd kan worden.Dit was geen probleem! Ze hebben het voor de zekerheid toch nog even aan de transporteur gevraagd en die zei: donderdagavond 18u. Zo gezegd zo gedaan!Vriendelijk bedankt voor de zeer goede service!!!

Roald de Hullu
2020-03-13 15:50:17

Voor 1500 euro aan spullen voor een…

Voor 1500 euro aan spullen voor een overkapping besteld bij dit bedrijf, contact via mail en telefoon was prima. Mails werden binnen een uur beantwoord.Vandaag is alles geleverd, 1 deel met post pakket, en het houtdeel met een vrachtwagen. Alles klopte precies. Gisteren netjes track en tracé codes gekregen, vandaag belde de chauffeur een uur van te voren op dat die onderweg was.Na zoveel negatieve reacties die ik me niet kan voorstellen, verdienen ze bij Nu Buiten van mij een dikke pluim.

J. Huisman
2020-03-08 09:56:42

Degelijk en goed afgewerkt product

Degelijk en goed afgewerkt product. Kwaliteit - prijsverhouding uitstekend. Over late levering is prima gecommuniceerd door afdeling planning en transport.

Cees
2020-02-16 16:11:18

Goede kwaliteit tuinscherm met…

Goede kwaliteit tuinscherm met toebehoren gehaald. Vlotte bediening.Top dus

Robert-Jan
2020-02-12 08:30:42

100% aanrader!

Vandaag me bestelling geplaatst voor een buitenverblijf.Ik had veel vragen en wou een standard buitenverblijf iets aangepast hebben waardoor ze heel het grondplan plus handleidingen moesten aanpassen. Dit alles was geen probleem en alles is super goed geregeld en ze zijn duidelijk en eerlijk en snel in hun communicatie! Bijna alles is mogelijk en denken ze hierin met je mee.tot nu toe dus niets dan complimentjes voor het bestel proces en communicatie.Veel negative reacties gaan over levertijden maar ik ben van mening dat als je je fatsoenlijk laat informeren en met slechts 1 telefoontjes weet je precies waar je aan toe bent en waren veel negative reacties overbodig geweest.Keep up the good job! hoop na de levering nogmaals 5 sterren te kunnen geven over de levering ;-)Nogmaals bedankt Jaco

Ronald
2020-02-10 20:43:05

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Afhalen in Meer was een betere oplossing geweest maar de orderpickkosten wegen zwaar door tov laten leveren

Jonathan
2020-02-10 07:31:52

Top bedrijf

Top bedrijf. Haal hier al heel wat jaren me spullen als ondernemer zeker aan te bevelen

Annemiek Van Rijswijk
2020-02-04 09:16:17

Vriendelijk personeel en kwaliteitsproducten

Ik heb online besteld en van te voren gebeld om een afspraak in te plannen voor het ophalen van de producten. Er werd echter niet opgenomen. Eenmaal aangekomen was het erg druk en dus moest ik even wachten (20 minuten) tot ik geholpen werd, zoals als in de bestellings e-mail werd voorspeld. Erg vriendelijk personeel wat hard aan het werk was. De auto werd voor mij ingeladen, service van de zaak ;)Kwaliteit van de betonpoeren die wij besteld hebben is erg goed. We zijn dik tevreden! Mijn man blijft maar zeggen hoe mooi hij ze vindt!

Hans Paardekooper
2020-02-04 07:22:33

Blokhut opgehaald!uiterst vriendelijk…

Blokhut opgehaald!uiterst vriendelijk en behulpzame medewerkers op de afdeling ophalen!

Dennis Van streepen
2020-01-20 08:25:37

Je kan alles wat je nodig heb halen

FAQ for Nubuiten

Heeft Nubuiten korting voor nieuwe klant?

Ja. Om het klantenbestand uit te breiden en meer terugkerende klanten te krijgen, zal Nubuiten Kortingscode leveren voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten hoeven alleen Nubuiten Kortingscode aan de kassa te presenteren om gemiddeld tot €23 rechtstreeks op nubuiten.nl te genieten.

Hoe lang gaat Nubuiten Coupon mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Nubuiten verschillen. Voor een nauwkeurigere geldigheidsperiode kunt u onderaan elke Nubuiten Kortingscode klikken om deze te bekijken. Daarnaast kun je ook nlkorting.org volgen en meer te weten komen over Nubuiten Korting op de website.

Hoe contact opnemen met Nubuiten?

Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Nubuiten, of je kunt contact opnemen met Nubuiten via de social media-pagina. de algemene klantenservicepagina biedt gedetailleerde contactgegevens, of er zal een knop \"contact opnemen met de klantenservice\" zijn op de nubuiten.nl -pagina, en de klantenservice van Nubuiten zal het probleem op tijd voor u online afhandelen.