nlkorting.org

Nubuiten Kortingscode & Korting September 2021

Bezoek Nubuiten
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Nubuiten Beoordelingen

Sabrina
2021-08-15 06:53:44

Zeer tevreden over NuBuiten.nl website…

Zeer tevreden over NuBuiten.nl website erg makkelijk in gebruik. We konden perfect alle benodigdheden voor onze nieuwe schutting bij elkaar zoeken. Goede kwaliteit hout. De levering is ook echt fantastisch alles wordt netjes op een pallet thuis bezorgd. Wij hebben zelf een carport en de chauffeur wist alles netjes eronder te plaatsen super ! Het lag direct op ons erf dus nergens geen omkijken meer aan. Je wordt netjes gebeld voor een bezorg afspraak en je kan die dag zien hoe laat de chauffeur er ongeveer is top.

Bambang
2021-08-12 09:47:07

Aanwinst voor elk tuinproject

Vanwege de grote vraag naar douglas hout lees ik overal een groot tekort aan hout met hoge prijzen en lange levertijden tot gevolg.Ik ben verrast dat bij Nubuiten.nl alle maten gewoon verkrijgbaar zijn tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Nubuiten.nl geeft aan om rekening te houden met de langste levertijd van een bepaald produkt. Mijn bestelling is veel eerder geleverd dan de verwachte levertijd, na een zeer goede communicatie van Nubuiten.nl vooraf.Met de track and trace kan je precies volgen dat er meerdere bestellingen worden geleverd en kan je zien wanneer jij de volgende bent. Omdat de grote vrachtwagen niet overal bij kan, zorgt een zeer wendbare heftruck dat de soms lange balken tot aan de voor of achtertuin wordt geleverd. Het hout is van topkwaliteit. Nubuiten.nl is aanwinst voor elk tuinproject.

Joel Edelenbosch
2021-07-28 17:20:09

Goede klantenservice

Hout besteld, kwam op tijd aan, maar met een paar beschadigingen, kan gebeuren. Alles via de mail snel beantwoord en geregeld. Direct antwoord en goede oplossing was zo voorhanden. Hier bestel ik vaker!

Fred Dams
2021-07-28 15:56:25

Mooie materialen en keurig geleverd

Materialen zagen eruit zoals op de website getoond. Keurig op een pallet geleverd binnen de afgesproken termijn.

Evert
2021-07-27 09:51:28

Klantvriendelijk

Prima geholpen, goed advies gekregenBestelde materiaal snel en netjes thuis geleverd.

silvain
2021-07-18 14:59:26

Goed zaken mee te doen

- Duidelijke website met een overzichtelijke lay-out.- Genoeg product keuzes met goede kwaliteit. - Goede, nette en duidelijke service. - Verzorgde, nette en snelle levering.Ik ben erg tevreden op de manier hoe Nubuiten.nl te werk gaat.

John
2021-07-17 14:16:29

Snelle levering met goed hout

Snelle levering met goed hout. Alles snel geregeld. Goed contact gehad, stuk betere klantenservice dan bijvoorbeeld Gadero.

Ali Hendriksen
2021-07-17 12:49:48

NuBuiten uitgebreid assortiment met kwaliteit

NuBuiten heeft een super uitgebreid assortiment! Ik was bij de eerste bestelling al heel tevreden en nu bij de 2e helemaal wegens het prima voorstel voor een alternatieve aanbod ivm leveringsproblemen. Zeer snel en adequaat opgelost! Complimenten!

Ron Ronckers
2021-07-14 13:03:15

Hele goede service zelfs met wat ik…

Hele goede service zelfs met wat ik besteld had en toch niet geleverd kon worden werd mij een prima alternatief aangeboden voor de zelfde prijs. Ook de producten die geleverd zijn en dat was behoorlijk wat hout was echt van zeer goede kwaliteit.Ik ben ben echt meer dan tevreden.Tot de volgende bestelling. Groetjes Ron

Patrick Oosterloo
2021-07-12 07:15:55

In 3 woorden te beschrijven

In 3 woorden te beschrijven: Goed, snel en kwaliteit

Trea Leegstra
2021-07-10 07:42:31

Onlangs extra planken besteld

Onlangs extra planken besteld. Super vlot en netjes afgeleverd! Wij kunnen straks heerlijk genieten in onze tuin.

Eelco van Ruijven
2021-07-09 18:08:05

Mooie prijs

Goede kwaliteit, goede prijs en ook nog eens super netjes op tijd bezorgd! Top!

Marcel Melching
2021-07-09 15:46:52

OSB besteld

OSB besteld. Netjes voordat er geleverd gaat worden een berichtje. Vervolgens een bericht met tijdblok. Keurig op tijd geleverd en netjes ingepakt. Dat vervoerder even een rondje moest rijden met kooiaap om achter te leveren was geen probleem volgende keer bestel ik hier weer.

Sonny van der Ven
2021-07-09 14:35:27

Meer dan prima

Meer dan prima ! Mooie website en doen wat ze beloven !

Sjaak
2021-07-05 10:59:26

Kwaliteit van het hout is zeer goed

Kwaliteit van het hout is zeer goed, bijna alles was kaarsrecht. De levering ging sneller dan verwacht ondanks er 2-4 weken levertijd op zat. Waar goed aan gewerkt is de klantenservice, dit was 3 jaar geleden ruim onder de norm. De afgelopen keren ging dit snel en behulpzaam. Een aanrader om je producten hier te bestellen!

FAQ for Nubuiten

Heeft Nubuiten korting voor nieuwe klant?

Ja. Om het klantenbestand uit te breiden en meer terugkerende klanten te krijgen, zal Nubuiten Kortingscode leveren voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten hoeven alleen Nubuiten Kortingscode aan de kassa te presenteren om gemiddeld tot €27 rechtstreeks op nubuiten.nl te genieten.

Hoe lang gaat Nubuiten Coupon mee?

Voor verschillende Aanbieding, kan de geldigheidsperiode ingesteld door Nubuiten verschillen. Voor een nauwkeurigere geldigheidsperiode kunt u onderaan elke Nubuiten Kortingscode klikken om deze te bekijken. Daarnaast kun je ook nlkorting.org volgen en meer te weten komen over Nubuiten Korting op de website.

Hoe contact opnemen met Nubuiten?

Je kunt contact met hen opnemen via de contactpagina van de klantenservice van Nubuiten, of je kunt contact opnemen met Nubuiten via de social media-pagina. de algemene klantenservicepagina biedt gedetailleerde contactgegevens, of er zal een knop \"contact opnemen met de klantenservice\" zijn op de nubuiten.nl -pagina, en de klantenservice van Nubuiten zal het probleem op tijd voor u online afhandelen.