nlkorting.org

Oad Kortingscode & Aanbieding Oktober 2020

Bezoek Oad
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Oad Beoordelingen

Mevrouw de Vries
2020-03-28 15:24:46

Goede service En Klant vriendelijk

Goede service En Klant vriendelijk. 3 TOP Dagen gehad!!! (Op de bedden na, Te hard!. En één kleine misverstand over de maaltijd vouchers. (Was niet goed uitgelegd, Hoe dat precies werkten. En daardoor hadden we toch besloten om het er niet meer bij te doen. I.v.m. Extra kosten in de boeking die al gedaan was! ) Maar zeker aan te raden!

Mevrouw van Rixtel
2020-03-24 09:07:56

We hebben genoten van onze vakantie met…’n week sneeuw,

We hebben genoten van onze vakantie met Oad. We hebben veel mooie plekken gezien en heerlijk kunnen langlaufen of wandelen!Prachtig!!!

Dick van der Harst
2020-03-24 08:42:17

Oad is een prima reisorganisatie

Oad is een prima reisorganisatie. Mooie bussen met comfort en veel beenruimte tussen de stoelen. Heel goede chauffeur.Goed uitgebalanceerd reisprogramma. Uitgebreide informatie vooraf en waar nodig werd het reisprogramma ter plaatse aangepast.Kortom we hebben het gevoel veel waar voor ons geld gekregen te hebben.

Mevrouw Blom
2020-03-19 08:33:05

Alles is (of word geregeld) zowel voor…

Alles is (of word geregeld) zowel voor als tijdens de reis

Lily Hoogerdijk
2020-03-18 12:13:33

Prima georganiseerde reis

Prima georganiseerde reis, goed hotel, iedere dag een ander langlauf/wandelgebied, goede chauffeur, kortom in alle opzichten een geslaagde reis. Tip voor de langlauf beginners: het kan nodig zijn om extra lessen te nemen om de langlauf techniek aan te leren. De 2 uur les die OAD op de eerste dag aanbood door 1 skileraar voor een grote groep was voor de meeste deelnemers niet voldoende.

heer Matser
2020-03-17 11:34:28

Leuke vakantie met paar aandachtspuntjes

Ruime bus, deskundige chauffeur, aardig hotel. Wel een erg kleine kamer. Er zit veel verschil in de kamers, heb je geluk dan heb je een grote, wij hadden beetje pech. Verder schoon en goed eten. Het ski materiaal dat erbij was, was wel erg afgeragt (einde van het seizoen). Verder mooie vakantie.

Dhr. John Rijsdijk
2020-03-17 10:09:22

Prachtige vakantie eindigt met een domper

Zowel wij als de hele groep hadden een prachtige vakantie in Oostenrijk. Naar mooie plaatsen geweest waar veel sneeuw lag.Prima. Wij hadden een kamer aan de voorkant van hotel Seeblick met een prachtig uitzicht op het meer. Alleen het eten in het hotel kan ik omschrijven als zeer matig. Jammer.Bij terug]komst in Nederland waren meerdere mensen ziek geworden, of door Corona of door een griep. Heet advies was bij de grens om twee weken binnen te blijven. Dat gaan we dus ook doen.

Mevrouw Kockelkorn
2020-03-17 08:42:20

Fantastische reis met een geweldige…

Fantastische reis met een geweldige reisleider.Dank Willem!!!!

De heer Peters
2020-03-17 08:25:03

Bedankje voor chauffeur Wim Willemsen

We hebben de chauffeur Wim Willemsen bedankt met de onderstaande woorden:Beste Wim,Wim je bent onze reisleider en chauffeurJe brengt ons van deur tot deurDat doe je met veel plezier en lolNiets is je te dolAls het weer even niet mee zitVerander je de ritJe brengt ons elke dag weer naar een prachtige plekNee nee, ik ... niet uit mijn nek.Wim wij allen willen je hartelijk bedanken voor de fantastische tijdEn dat je ons weer veilig in Zeddam brengt is een feit.We willen dit tot uitdrukking brengen met dit presentDoe er iets leuks mee want aan alles komt een end.

KlanMary Leijen
2020-03-16 22:06:04

Een goede reisorganisatie met goede…

Een goede reisorganisatie met goede chauffeurs en mensen op kantoor. Top!!!

Albert de Groot
2020-03-16 20:24:14

Prachtige reis met een prima chauffeur

Prachtige reis met een prima chauffeur, die gelijk fungeerde als reisleider.Elke dag een andere plaats om te langlaufen. Onderweg veel informatie.Hotel schoon, goede bedden. Personeel niet vriendelijk, diner was niet te eten, dat was erg jammer. Voor ons voor een volgende keer, wel met de bus, maar een ander hotel.

De heer Berghuis
2020-03-16 20:23:17

We hebben een prachtige reis gehad naar Nassereith

We hebben een prachtige reis gehad naar Nassereith. Oad heeft een goede relatie met het familiehotel van Herbert en Gabi, en dat merk je. Erg gemoedelijk, tot in de puntjes geregelde ontbijt en diner. En Oad doet erg goed zijn best er een mooie vakantie te maken, er wordt voor ons steeds, iedere dag een mooie locatie geregeld, soms wel ruim 1,5 uur rijden en steile wegen. Een erg goede chauffeur die ons snel en bekwaam naar de bestemmingen reed.En dan de langlaufspullen en de les die we kregen en dat we van (bijna) thuis afgehaald en thuisgebracht werden. Helemaal top, deze reis is een aanrader.

Dhr. J. Abbee
2020-03-16 19:39:08

Erg goed georganiseerd en rrn fijne…

Erg goed georganiseerd en rrn fijne reisleider

Ronald
2020-03-16 19:25:20

Busreis naar Wildermieming

Busreis was prima verzorgd goed programma.Alleen het avondeten was slecht.Hotel accommodatie was goed tot zeer goed incl zwembad, jacuzzi, sauna, stoombad

Anja Anja
2020-03-16 19:17:38

Dankzij de chauffeur zijn het 4 sterren…

Dankzij de chauffeur zijn het 4 sterren geworden.

FAQ for Oad

Heeft Oad korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel kunt u in Oad, als u een nieuwe klant bent, de exclusieve nieuwe klant Oad Aanbieding ontvangen. Presenteer het gewoon bij het afrekenen of selecteer Oad Kortingscode om te genieten van de kortingen voor nieuwe klanten. kom nu naar oad.nl en koop dit Oad -product op zo'n goede manier!

Hoe lang gaat Oad Aanbieding mee?

De duur van het gebruik van elke Oad Aanbieding is niet precies hetzelfde, sommige zijn langer, andere zijn alleen voor kortdurend gebruik. Maakt u zich geen zorgen over de geldige gebruikstijd van elke Oad Kortingscode, aangezien deze duidelijk zal worden aangegeven onderaan de Aanbieding. je kunt meer gedetailleerde informatie zien over verschillende Oad Korting in nlkorting.org.

Hoe contact opnemen met Oad?

Als u tijdens het winkelproces contact wilt opnemen met de klantenservice van Oad, kunt u communiceren via de overeenkomstige \"Contact Customer Service\" of \"Online Contact\" in Oad. Over het algemeen staat deze knop onder aan de homepage van oad.nl.