nlkorting.org

One.com Aanbieding & Coupon September 2021

Bezoek One.com
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

One.com Beoordelingen

Anna-Greet Wendel
2020-05-21 09:43:12

Website aanpassen

Via one.com ontzettend goed en snel geholpen bij een klein probleem op mijn website, waar ik zelf niet uit kwam. Super!

Piet Eelants
2020-05-21 08:36:41

Al 15 jaar gebruik ik One.com…

Al 15 jaar gebruik ik One.com producten. De service liet in de beginperiode te wensen over. In de loop van de tijd is dat sterk verbeterd.De ervaring is dat er hard gewerkt wordt om diensten goed te begeleiden

Hugo Maes
2020-05-20 19:28:52

Wat het internet aangaat

Wat het internet aangaat, bijna perfect...Goede service, je wordt er goed geholpen (en snel)Waarde voor je geld... vroeger ging het redelijk, de laatste aanrekening vond ik het te duur. Voor 1 database en 1 domein tezamen 65€ is me teveel.Wat me erg tegen de borst stoot: voor de vereniging waarvoor ik de websites doe moest ik uitbreiden naar minstens 6 databases. Een upgrade kwam véél te duur uit (we werken zonder lidgeld). Een andere provider levert voor hetzelfde bedrag een onbeperkt aantal databases. Door omstandigheden had ik net al betaald bij one.com. Nu had ik het domein verplaatst en het account opgezegd 9 dagen voor de vervaldag. Normaal verwacht je dan dat je een deel niet terugkrijgt voor administratieve kosten e.d. Maar nee, je krijgt geen cent terug. Nada. Niks. Verzin eer je begint dus, en betaal tenminste op de laatste dag, anders hang je ook!

Werner Jacobs
2020-05-18 08:25:44

Good service

Desiree Kerkdijk
2020-05-18 05:51:14

The helpdesk has helped me a lot to…

The helpdesk has helped me a lot to figure things out.

Rob
2020-05-17 09:25:51

Hulp via chat

Prima ondersteuning bij een probleem met de website.

Luuk
2020-05-16 15:48:54

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel. Uitstekende chat-functie, waar vragen en probleempjes heel erg snel worden opgelost.

W.r van der leek
2020-05-13 10:47:20

De comunicatie is heel erg slecht

De comunicatie is heel erg slecht Meerdere vragen blijven onbeantwoord en er werdGeen oplossing geboden voor de vraagstelling Erg jammer dat jullie zo slecht bereikbaar zijnWat of eerst slecht was in de chat werd de dag er na opgepikt en als nog behandeld.Dus ondanks de dag er voor slecht advies werd geboden.Werd dit een dag later als nog opgepikt En als nog in behandeling genomen.En verwerkt.Dus eind goed al goed Eerlijk is eerlijk Mischien was mijn reactie iets te voorbarig.En is het niet altijd makkelijk voor iedereenOm je vraag te stellen via chat Dus voor als nog top bedrijf niks mis mee.

Veerle Vanderplancke
2020-05-06 02:26:26

Feedback over de goed service van one.com

Super om samen te werken met one.com.Altijd vlug antwoord bij vragen.Een echte aanrader.

Esther Liebregts
2020-05-05 17:15:06

One.com heeft mij altijd prima service…

One.com heeft mij altijd prima service geboden. Ook de support was snel en doeltreffend.

Rs123
2020-05-05 09:20:20

Ideaal voor privé en kleine bedrijven

Zeer eenvoudige beheeromgeving. Website builder met voldoende functionaliteit en erg bruikbaar ook voor niet-IT'ers. Correct prijzen.

kirchroadsjer jong
2020-05-04 16:54:02

Wachtwoord wijzigen lukt niet

De dame waar ik contact mee heb gehad heeft alles geprobeerd om een oplossing te vinden. de tip om het via webmail te proberen heeft voor mij de oplossing gegeven. Het ligt niet aan one.com maar volgens mij aan outlook.

Tieme
2020-04-30 08:45:33

Helaas

Ik was altijd goed te spreken over one.com en raadde One dus ook aan bij andere mensen.Maar sinds kort heeft One de pakketten aangepast waardoor de kosten absurt gestegen zijn (200%).Ik weet dat jullie daar in jullie ogen een goed verhaal bij hebben, maar daar hebben mijn klanten wijzig baat bij.En ik kan dit niet naar mijn klanten verdedigen, die gewoon een hosting willen dat werkt en dat deed het prima.Ik zal One dus ook niet meer aanraden en overweeg te gaan verhuizen.

Robert van Oostendorp
2020-04-28 10:18:46

perfecte service zowel in robot en chat…

perfecte service zowel in robot en chat functie

Hilde Pellens
2020-04-28 10:14:39

Excellente service en nooit problemen met webspaces

Jaren klant geweest (met 2 en later 1 webspace) en recentelijk mijn abonement opgezegd omdat ik het niet meer nodig heb. Altijd zeer vlotte en goede service gehad van one.com, zelfs in geval van problemen altijd correct behandeld geweest op een klantvriendelijke manier zelfs als ik de door hen gestelde due dates overschreed.On-line afhandeling is handig (en mogelijk op elk moment van de dag of de nacht) maar dikwijls hier en daar wel een beetje zoeken hoe het juist moet (niet altijd even intuitief) ... maar uiteindelijk gaat alles steeds op een vlotte en correcte manier (dummy-proof).Met de webspaces zelf heb ik ook nooit problemen gehad. Ging wel enkel over 2 kleine items.

FAQ for One.com

Heeft One.com korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel heeft One.com speciaal een nieuw klantvoorkeurbeleid geïntroduceerd voor mensen die one.com voor het eerst bezoeken. U kunt uw verbruiksrecord bekijken in One.com. Als u geen record heeft, kunt u deze korting krijgen bij One.com.

Hoe lang gaat One.com Coupon mee?

In de gebruiksregels van One.com Korting is er een exact tijdsbereik voor het toepassen van de Kortingscode. Maar onthoud dat het tijdstip waarop elke One.com -coupon wordt gebruikt, niet exact hetzelfde kan zijn. volgens de bestelvereisten en de indeling van het winkelkortingssysteem kan One.com Aanbieding zowel permanent als langdurig worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met One.com?

Je kunt contact opnemen met One.com via de contactpagina van One.com op de contactpagina van de klantenservice of via de social media-pagina. Op de algemene klantenservicepagina staat een bericht of de knop \"Contact\". U kunt deze knop gebruiken om rechtstreeks een bericht naar One.com te sturen. voor veelgestelde vragen biedt One.com een automatische antwoordfunctie. Voor speciale vragen is de online klantenservice de eerste keer dat u antwoord krijgt.