nlkorting.org

Online Kortingscode & Aanbieding September 2021

Bezoek Online
  • Alle
  • Deals

Online Beoordelingen

joel
2020-05-20 14:30:42

Geweldige winacties

Geweldige winacties. Super vriendelijke mensen. Snelle levering. Ik ben blij met online.nl

Bank homo
2020-05-06 13:58:35

Alles is prima gegaan.

Alles is prima gegaan.Overstap DSL vanaf andere aanbieder naar online is vlekkeloos verlopen. Alles doet het en alles werkt! Mijn dank!

Hendrik
2020-04-14 18:18:18

Niet de allerbeste internetprovider

Niet de allerbeste internetprovider, maar voor de prijs hoef je er ook niet teveel van te verwachten.

Sander Lute
2020-03-20 20:27:12

Goede kwaliteit tegen een lage prijs!

Veel negatieve reviews hier, maar van mij toch echt een dikke uitstekend voor Online.nl!Ik heb een 100mbit wifi-abonnement met tv via de canal digitaal tv app. De installatie ging erg eenvoudig, het modem is mooi (belangrijk aangezien hij vaak op een open plek staat) en het internet is stabiel en snel. Okee, waarschijnlijk niet de kwaliteit van de duurste providers, maar daar is de prijs ook naar. Maar zelden verbindingsproblemen ervaren. Als het al gebeurde was het erg kort. Het TV kijken via de app is ideaal. Vanaf mijn telefoon stream ik het naar de chromecast die ik op mijn tv heb aangesloten. Erg fijn ook dat fox sports 1, 2 en 3 standaard in het pakket zitten.Al met al een prima ervaring voor het lage bedrag wat ze per maand vragen. Nu hopen dat dit zo blijft.

Sanne van Opstal
2020-03-08 19:45:47

Ik snap de vele negatieve reacties niet

Hallo allemaal,Ik snap de negatieve reacties niet. Sinds 1 maand klant van online.nl en tot nu toe geen klachten. De provider is gericht op ‘online’, dat wil oa zeggen dat je via chat op de website relatief snel antwoord krijgt. De deskundigheid is naar mijn ervaring prima in orde. Een medewerker heeft geholpen het trage Zyxel modem als bridge in te stellen. Tevens werd mij gezegd dat ze deze op korte termijn vervangen gaan worden voor snellere 5g routers.De snelheid van het internet is nu gewoon dik in orde. Van de 100mbps komt er 97mbps binnen, via WiFi.Tv verloopt via de CanalDigitaal app. Voor mij hartstikke prima. Als enig puntje van feedback is dat de verkoopmedewerker mij had moeten waarschuwen dat ik via een app (casten via Google Chrome) tv ging kijken. Dit had ik niet verwacht maar goed, ik ben er content mee want gebruik de cast functionaliteit van mijn tv al actief.Als je verwacht dat ze net als Ziggo en KPN een goede telefonisch klantenservice hebben moet je niet naar online gaan. Dat is ook de reden dat online.nl bijna 2x zo goedkoop is als de traditionele providers. Stel je verwachtingen bij. Online.nl richt zich in mijn optiek op de jongeren met het eredivisie live pakket standaard, tv kijken via de mobiele app en online support via chat.De updates vlak voor dat ik werd aangesloten waren keurig op tijd en informatief. Mijn oude contract werd ook opgezegd en dat verliep gewoon zoals ik verwachtte. Geen vertraging in de oplevering en alles werkte na 10min stoeien met het modem.Ik heb bewust gekozen voor een lage prijs en voor het eredivisie fox pakket. Ik ben redelijk handig dus aansluiten is voor mij geen probleem, ik kan niet anders zeggen dat ik online.nl kan aanbevelen. Tv kijken via ChromeCast vind ik top. Zo’n lelijk kastje vond ik überhaupt niet mooi dus voor mij een prima oplossing. Heb je een smart tv van Samsung of LG heb je zelfs kans dat de CanalDigitaal app gewoon op je tv werkt. Geen kastje of chromecast nodig dus. Je moet je simpelweg bewust zijn dat je niet bij Kpn en ziggo klant wordt, verwacht dan ook niet hetzelfde. Zonde dat online.nl zo’n slechte beoordeling heeft. Mijn ervaring is echt anders en ik ben waarschijnlijk niet de enige.

Jaim
2020-03-03 17:24:28

Prima tv en internet!

Tv & internet is helemaal toppie en geen klachten over.Maar wel over beloftes die gemaakt worden.Doe je mee aan een Black Friday actie..en het is nu maart.. en nog steeds geen actie ontvangen! Elke keer hetzeltde antwoord..elke keer doen ze er wat aan. Maar tot nu toe geen redelijk antwoord terug. Hoe lok je je klanten zo dus. Jammer dit. Wij stappen over als het jaar voorbij is.

Haakma
2020-02-25 21:58:14

Stabiel internet van online.nl

Ik gebruik internet van online.nl. Installatie faalde, wachttijd met de telefonische helpdesk duurde lang, maar er werd vervolgens snel een monteur gestuurd. Er beek in de schakelkast een draad stuk te zijn. Monteur had het snel gevonden en opgelost. Sindsdien constant stabiel internet met een snelle up- en downloadsnelheid!

John
2019-11-11 21:08:36

Mijn eerste review was negatief

Mijn eerste review was negatief, maar eerlijk is eerlijk ik ben fantastisch geholpen. Internet is top! En telefonie ook. De tv kon ik na proberen makkelijk opzeggen, was heel goed alleen we misten een paar zenders die ik eerst wel had. Dus nu 5 sterren.

Emir
2019-10-30 12:50:40

Breed aanbod voor een zeer scherp tarief

Online was voor ons op dit moment de goedkoopste leverancier met ook nog eens heel veel voordelen. Maximale snelheid zonder extra kosten, Fox sports 1,2,3 zonder extra kosten, tv kijken via smart-tv app. Dit zijn voor ons 3 voordelen die we maximaal benutten waardoor het wel erg aantrekkelijk was.Hoewel ook wij wel eens last hadden van storingen waren deze met een simpele reset vaak al snel verholpen. Zoniet dat namen wij contact op met de klantenservice waar wij tot in detail de situatie uitlegden. Ik kan me voorstellen dat dit voor een gemiddeld persoon niet zo makkelijk gaat. Wat dat betreft zou je kunnen stellen dat je een beetje verstand van je internet apparatuur moet hebben als je voor deze provider wilt kiezen. Wel is het zo dat je in het geval van storingen niet kunt rekenen op compensaties maar deze zijn vaak binnen een dag verholpen.Als je dus veel service verwacht zul je ook meer moeten betalen. Voor een vergelijkbare abo zou ik bij een van de grotere jongens meer dan €130 extra kwijt zijn in het eerste jaar en na het eerste jaar meer dan €200 extra per jaar. Ik heb persoonlijk weinig service nodig vandaar mijn tevredenheid.

Harrie Zondag
2018-02-28 16:24:09

Erg tevreden over online.nl

Erg tevreden over online.nlMvg harrie zondag

Chris
2016-04-15 17:25:49

Tevreden

Sinds 2012 een abbo bij OnlineNooit problemen gehad, goede verbinding, ook opzeggen ging vlekkeloos.Ga nu naar Tele2 omdat ze een sneller abbo hebben voor hetzelfde geld.Hopen dat het wat is..

Edwin
2015-09-08 06:03:16

Prima levering

Heb nu bijna 2 jaar internet van online, tot op heden altijd signaal gehad dus geen idee hoe de servicedesk is. En dat voor de laagste prijs van Nederland. Prima prijs/kwaliteit verhouding dus.

Robin van Polen
2015-04-21 07:51:02

Zeer tevreden!

Inmiddels 5 maanden klant en tot op heden helemaal geen problemen ondervonden. Al met al zeer tevreden!

Erinda
2015-01-12 18:32:37

Na 10 jaar Online, niet meer tevreden

Sinds 2004 ben ik al klant van Online.nl In 2011 ben ik door hun gebeld en ze vertelde mij dat ik gratis van hun tot 30Mb internet kreeg omdat ik al zolang vaste klant ben van hun,en er kwamen geen kosten voor mij bij.Gewoon 24 euro per maand voor snel internet.Toppie dacht ik en heb hier van mogen genieten tot en met December 2014.Toen werd er zonder enkel schrijven naar mij in 1 x een hoger bedrag geïncasseerd.Nu moet ik in ene 30,46 betalen per maand omdat ik geen mobiel telefonie abonnement heb bij hun zeggen ze,en dit kreeg ik te lezen via mijn email toen ik mijn nota's in keek.Ik heb ze geprobeerd te bellen om van hoe of wat maar stond meer dan een half uur in de wacht kosten 1 euro pg plus de kosten van je mobiele abonnement.Sinds ze zijn overgegaan naar T-Mobile is het bar en bar slecht gesteld met ze.Zit al sinds de tijd van Wanadoo bij hun,maar ga nu echt overstappen.

Mario Schils
2011-02-11 15:36:10

altijd goed opgelost

ben al lang bij ONLINE klant ,is altijd alles prima gegaan ,als er iets is ,ff bellen en werd opgelost ,hopend op dezelfde voortgang,voor de komende jaren !!!!!

FAQ for Online

Heeft Online korting voor nieuwe klant?

Ja. Omdat Online veel belang hecht aan de winkelervaring van nieuwe klanten. Ook wil Online dat nieuwe klanten de voordelen ervaren van het kopen van producten van Online tegen een lage prijs. Als gevolg hiervan wordt het eerste preferentiële beleid dat alleen nieuwe Online -klanten kunnen gebruiken, het hele jaar door geïntroduceerd.

Hoe lang gaat Online Coupon mee?

Elk van de Online Korting heeft verschillende tijdslimieten. Om de voordelen van Online Kortingscode te maximaliseren, moet u de geldige gebruikstijd van Aanbieding en het aantal producten dat u kunt kopen weten, zodat u elke keer dat u winkelt in Online veel kortingen krijgt. .

Hoe contact opnemen met Online?

U kunt door de homepage van online.nl en alle gedetailleerde pagina's bladeren om de \"Contact Customer Service\" van Online te vinden. Klik op deze knop om met de klantenservice van Online te praten. u kunt natuurlijk ook het laatste nieuws krijgen door het realtime nieuws van Online te volgen of u erop te abonneren.