nlkorting.org

Ourtime Aanbieding & Korting Oktober 2021

Bezoek Ourtime
  • Alle
  • Deals
  • Gratis Verzending

FAQ for Ourtime

Is er een APP bij Ourtime ?

De APP van Ourtime is beschikbaar voor iPhone- en Android-apparaten. Je kan het eenvoudig downloaden en gebruiken. Je wordt geholpen om om mensen van boven de 50 te vinden volgens dezelfde interesses. Je hebt nieuwe ervaring om om nieuwe mensen te ontmoeten. Je weet nooit wat zal gebeuren in jouw leven.

Welke functionaliteiten kan de klanten gratis gebruiken bij Ourtime ?

Als je geen lid van Ourtime bent kan je volgende functionaliteiten gratis gebruiken: Je maakt een profiel aan;/Gebruik de belangrijkste zoekfuncties op de website;/ bekijk profielen van andere members en flirts versturen;/ members toevoegen aan jouw favorieten;/ gebruik de berichtenfunctie om met de Premium members te communiceren .

Welke soort abonnementen biedt Ourtime aan?

Ourtime biedt verschillende abonnementen aan: 6 maanden, je kan elke maand betalen of in een keer betalen;/ 3 maanden , je kan zowel elke maand als in een keer betalen ;/1 maand. Als lid heb je volgende voordelen:Berichten lezen en verzenden/Gebruik ongelimiteerde zoekopdrachten;/ Bekijk alle foto's van een member/ Bekijk onbeperkt profielen.

Op welke manier betaalt de klant bij Ourtime ?

Je kan betalen op de volgende manieren om een lid van Ourtime te worden. Kredietkaart zoals Visa, Mastercard, American Express en Diners Club International.PayPal en iDeal. Je kan alleen met iDeal betalen voor een Full Membership van 3 of 6 maanden. Voor een Full Membership van 1 maand kan je niet betalen met iDEAL maar wel met creditcard of Paypal.

Hoe lang gaat Ourtime Coupon mee?

Elk van de Ourtime Korting heeft verschillende tijdslimieten. Om de voordelen van Ourtime Kortingscode te maximaliseren, moet u de geldige gebruikstijd van Aanbieding en het aantal producten dat u kunt kopen weten, zodat u elke keer dat u winkelt in Ourtime veel kortingen krijgt. .

Hoe contact opnemen met Ourtime?

Om klanten een betere koopervaring te bieden op ourtime.nl, kunt u een bericht naar de klantenservice sturen door op de knop \"Klantenservice\" op ourtime.nl te klikken. in geval van nood kunt u ook de hotline op ourtime.nl bellen voor een telefonisch consult.