nlkorting.org

Paradigit Aanbieding & Korting September 2021

Bezoek Paradigit
  • Alle
  • Deals

Paradigit Beoordelingen

Rey
2020-05-21 15:30:55

Goede service bij reparatie

Goede service bij reparatieHad een laptop (ooit gekocht bij Paradigit) waarvan net voor het eind van de 2 jaar garantie het toetsenbord problemen gaf. Kon in de winkel (Utrecht) langskomen, na check daar werd besloten dat hij opgestuurd moest worden. Kreeg de laptop weer gerepareerd thuisbezorgd zonder kosten . Hebben nog echte winkels met echte hulpvaardige mensen.

mevr. C. Morelisse
2020-05-20 14:35:12

Garantie service is super!

Mijn Fitbit ging binnen de garantie termijn kapot. Binnen een week had ik een nieuwe (vervanging). Dat is echt snel! Super service.

Jimmy
2020-05-20 09:40:29

Snelle en goede service

2 weken geleden 2 monitoren besteld.Wederom prima en snel geleverd.Al meerdere malen besteld bij paradigit en altijd tevreden. Update: Ook nog gesproken met de klantenservice omdat ik een vraag had over de instellingen van me monitor. Deze meneer was erg vriendelijk en had de juiste kennis. Snel opgelost dus.

Johanna
2020-05-20 09:27:24

WD Red 4TB erbij voor de NAS

Uiteindelijk toch nog 2 x WD Red 4TB voor mijn Synology NAS erbij besteld. De schijven waren netjes en stevig verpakt in een special verpakking. Keurig de volgende dag geleverd door DHL.

Janneke
2020-05-20 09:19:57

Snelle levering

Op maandag airpods besteld, en dinsdag middag in huis. Super tevreden over de snelle levering. Paradigit levert altijd snel en conform afspraak. Ook de helpdesk is heel behulpzaam!

Frans
2020-05-18 14:30:31

Perfecte laptop

Na lang twijfelen en veel vergelijken hier mijn game laptop gekocht omdat hij hier het goedkoopste was. Prima communicatie en de volgende dag al in huis! Het enige nadeel is dat ik nu geen tijd meer heb voor andere dingen ;)

W schoemaker
2020-05-17 09:34:28

prima levering

prima leveringde hdd voldoet aan mijn wensen ,achter mijn mediabox van ziggo neemt hij prima op en veroorzaakt geen vastlopen van de box wat mijn vorige wel deed !!!!!!!

Frans Starmans
2020-05-14 15:29:55

Ik koop al jaren bij deze winkel

Ik koop al jaren bij deze winkel, zowel online als in de winkel zelf. Het personeel is zeer kundig en altijd vriendelijk, online bestellingen worden precies zo verwerkt als staat aangegeven. Super snelle levering, goed verpakt en men wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Paradigit mag dan wel iets duurder zijn dan de meerderheid van de webshops, maar het is wel een heel betrouwbaar bedrijf t.o.v. andere webshops (zie reviews van andere bedrijven). Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Arie Kievit
2020-05-14 08:47:33

iPhone veel eerder geleverd dan…

iPhone veel eerder geleverd dan verwacht.

JHR Berchmans
2020-05-14 08:45:04

Via de helpdesk een vraag gesteld

Via de helpdesk een vraag gesteld. Deze vraag werd duidelijk beantwoord en met de juiste product omschrijving de juiste hardware kunnen bestellen en monteren.

JJ
2020-05-13 09:29:21

Blij met mijn Lenovo

Fijne PC. Alles dr'op en dr'an. Inpandige CD/DVD-unit. Lekker snel.Vergeleken met andere leveranciers was Paradigit voor mijn PC de goedkoopste én leverde ook nog eens de PC met de beste opties.Bestellen&leveren als beloofd: binnen 1 dag

Henk Jansen
2020-05-13 08:41:16

Ik ben al jaren een tevreden klant bij…

Ik ben al jaren een tevreden klant bij Paradigit

Erwin van vessem
2020-05-13 08:35:05

Prima prijzen

Prima prijzen, snelle levering.

Johanna
2020-05-12 08:21:41

Synology DS418Play

Een Synology DS418Play besteld en de volgende dag direct geleverd door DHL.Nette en stevige verpakking.

Art van der Made
2020-05-07 20:23:34

Ik koop weer bij Paradigit (afgehandeld)

Update 2: Paradigit heeft contact opgenomen om de klacht af te handelen. Ik zal hier niet inhoudelijk op ingaan maar ik ben tevreden met de geboden oplossing. Goed om te zien dat Paradigit klachten serieus neemt, dit spreekt van betrouwbaarheid. De eindscore is 4 sterren: Niet vlekkeloos, echter tevreden met het product en de keurig afgehandelde klacht. Ik ben tevreden en koop weer bij Paradigit.Update: Vandaag kon een andere telefonist gewoon een track-and-trace-nummer overleggen waardoor ik de levering kon volgen. Jammer dat de collega gisteren maar wat uit z'n duim zoog. Einde van de dag is mijn bestelling geleverd - toch 2 dagen later dan aangegeven. Ik heb de score met één ster verhoogd, ben netjes te woord gestaan en heb mijn product ontvangen. Ik ben benieuwd welk gebaar Paradigit maakt.Origineel bericht: PC gekocht. Volgens de website levering binnen 2 werkdagen. Na 4 dagen gebeld. Men vertelt mij dat er een feestdag tussen zat - blijven er alsnog 3 werkdagen over.Telefonist kan mij niet vertellen waar de bestelling is omdat dit via een 'externe leverancier' loopt. Lijkt me een probleem waar je mij niet mee lastig moet vallen, ik koop bij en betaal aan Paradigit.Vervolgens vertelt hij mij dat de levering 'vandaag nog' komt. Ik bleef sceptisch, zeker omdat de telefonist geen tijdstip kon noemen. Ik ben voor de zekerheid thuisgebleven maar een levering is uitgebleven. Weggegooide dag, geen PC.Gelukkig vond de telefonist het wel 'een vervelende situatie'. Ik dacht bijna 'laat die PC maar, een beetje begrip betekent meer voor me'. Toch niet. Ik hoop dat mijn PC nog komt. Geen idee.Kortom, genoemde voorwaarden op de website worden niet nageleefd, verstrekken foutieve informatie. Eerste keer Paradigit is voor mij ook de laatste.De enige die hard werkt bij Paradigit is Reina, die op alle klachten reageert. Wat een klus.

FAQ for Paradigit

Heeft Paradigit korting voor nieuwe klant?

Ja. Paradigit heeft momenteel speciaal voor nieuwe klanten exclusieve aanbiedingen voor nieuwe klanten ontwikkeld via zijn eigen speciale Paradigit Kortingscode -systeem. U kunt als nieuwe klant genieten van de gemiddelde besparing van €30 wanneer u de producten van Paradigit de eerste keer koopt.

Hoe lang gaat Paradigit Coupon mee?

De geldigheidsperiode van Paradigit Aanbieding wordt ingesteld volgens de overeenkomstige tijd en is niet permanent geldig. Daarom moeten klanten Paradigit Kortingscode op tijd gebruiken op basis van hun verschillende behoeften. De verlopen Paradigit Korting geeft klanten geen korting.

Hoe contact opnemen met Paradigit?

Paradigit stelt het klantenservicekanaal in onder aan de homepage van paradigit.nl en elke gedetailleerde pagina om in contact te komen met de klantenservice. De klantenservice van paradigit.nl is 24 uur per dag online en helpt u uw winkelproblemen enthousiast aan te pakken.

Geldige Aanbiedingen Net Zoals Paradigit Actiecodes