nlkorting.org

Paypal Kortingscode & Coupon Mei 2022

 • Alle
 • Deals
 • Gratis Verzending
 • 35%

  Korting
  DEALS Paypal

  Om Nu 35% Korting Te Krijgen, Klik De Bijenkorf

  Verloopt 3-12-22
 • 33%

  Korting
  DEALS Paypal

  Tot 33% Korting, Klik Om Een ​​kijkje Te Nemen | LUMZ

  Verloopt 31-3-23
 • verkoop

  DEALS Paypal

  Gratis Bezorging Met PayPal Bij Protest Sportswear

  Verloopt 18-7-22
 • verkoop

  DEALS Paypal

  Paypal Promotiecode: PayPal: Gratis Retourneren De Uitleg

  Verloopt 17-8-22
 • verkoop

  DEALS Paypal

  Paypal Aanbieding: 3 Maanden Gratis Spotify Premium Via Paypal

  Verloopt 18-7-22
 • 25%

  Korting
  DEALS Paypal

  Paypal Aanbieding: Nu Tot 25% Korting

  Verloopt 20-8-22
 • 25%

  Korting
  DEALS Paypal

  Alleen Vandaag Pak Je Tot 25% Korting Bij Paypal

  Verloopt 20-8-22
 • 60%

  Korting
  DEALS Paypal

  Ontdek De Paypal SALE | Ontvang Tot 60% Op Je Bestelling Bij Paypal

  Verloopt 20-8-22
 • 45%

  Korting
  DEALS Paypal

  Ontvang Tot 45% Korting | Beperkte Tijd Paypal-verkoop

  Verloopt 20-8-22
 • 15%

  Korting
  DEALS Paypal

  15% Korting Op Paypal-studentenkorting

  Verloopt 20-8-22
 • verkoop

  DEALS Paypal

  Gratis Bezorging Met PayPal Bij Protest Sportswear

 • 10€

  Korting
  CODES Paypal

  Paypal Kortingscode: 10€ GRATIS Voor Een Eerste Registratie Met De Link

 • verkoop

  DEALS Paypal

  € Tot 20 Korting Op World Of Warcraft® In De Blizzard Shop Via Paypal

 • verkoop

  DEALS Paypal

  Paypal Korting: De Voordelen Van Betalen Via PayPal

 • verkoop

  DEALS Paypal

  € Kortingscode Voor 10 Bij Groupon Bij Openen PayPal-rekening

 • 15%

  Korting
  DEALS Paypal

  Tot 15% Korting Op Je Bestelling Bij VidaXL

 • verkoop

  DEALS Paypal

  € Kortingscode Voor 20 Via PayPal

 • 20%

  Korting
  DEALS Paypal

  Kortingscode Voor 20% Op Accessoires Van Barts

 • 50%

  Korting
  DEALS Paypal

  Korting Van 50% Op Een Boldking Scheerset

 • verkoop

  DEALS Paypal

  £ Kortingscode Voor 10 Bij Size

 • 15%

  Korting
  DEALS Paypal

  Kortingscode Voor 15% Op Het Gehele Assortiment Bij Goedgemerkt

 • 20%

  Korting
  DEALS Paypal

  Korting Van 20% Op Het Online Assortiment Wijnen

 • verkoop

  DEALS Paypal

  Paypal Promotiecode: 20 Euro Korting Bij Een Besteding Van 150 Euro

 • verkoop

  DEALS Paypal

  € Korting Van 10 Bij Groupon Bij Openen Nieuw Belgisch PayPal-rekening

 • 10€

  Korting
  CODES Paypal

  Paypal Promotiecode: 10€ GRATIS Voor Een Eerste Registratie Met De Link

 • 15%

  Korting
  DEALS Paypal

  Tot 15% Korting Via PayPal

 • verkoop

  DEALS Paypal

  Paypal Aanbieding: Paypal Shoptegoed Voor Body&fit Van €7

 • verkoop

  DEALS Paypal

  Paypal Actiecode: PayPal: Gratis Retourneren De Uitleg

 • verkoop

  DEALS Paypal

  Betaal Met Paypal En Ontvang € Kortingscode Voor 5,44 In De Nintendo EShop

 • 10€

  Korting
  CODES Paypal

  Paypal Actiecode: 10€ GRATIS Voor Een Eerste Registratie Met De Link

Paypal Beoordelingen

Roberto
2021-08-05 06:33:56

Paypal is geweldig. Zorg dat je bewijs hebt.

AliExpress heeft kopersbescherming (zogenaamd). Nou dat valt bij mij erg tegen. Bij ali een dispute tegen een verkoper gestart. Bewijs genoeg geleverd. Toch is mijn bewijs "invalid", niet goed genoeg. Uiteindelijk wordt er door de verkoper ook nog van je geëist dat ik de documenten moest gaan leveren van de verzending.....Niet lang gewacht en Paypal geïnformeerd. Na 2 weken is in mijn voordeel beslist. Geweldig weer.Ik vraag mij nu alleen af of er iets aan die verkoper wordt gedaan? Of dat de centjes uit de zak van Paypal komt (dan komen die oplichters er weer te makkelijk van af).

Unknown
2021-07-29 17:55:05

Goede klachtafhandeling.

Had een klacht ingediend over een betaling wegens het niet hebben ontvangen van een digitaal object. Paypal heeft de klacht serieus genomen en in mijn voordeel beslist, waardoor ik een terugbetaling heb ontvangen.

Gerben
2021-05-11 09:18:26

Kwaliteit afgenomen

Ik heb al 12 jaar een account. En eigenlijk gaat het altijd goed. Maar ik heb dan ook mijn creditcard eraan gekoppeld zodat betalingen direct doorbelast worden.Momenteel ervaar ik wel dat er problemen zijn daar. Door de nieuwe 2 traps inlogverificatie, die echt niet werkt, kan ik vaak niet inloggen. In beginsel kon je nog kiezen of je een sms wilde (hoe ouderwets) of dat je gebeld wilde worden. De sms komt bij mij standaard niet aan (op 2 telefoonnummers niet!) dus koos ik voor bellen. Dat doen ze niet meer, waardoor ik verplicht naar de sms moet. Ik laat de code versturen maar uiteindelijk annuleer ik de verificatie omdat de code nooit aan komt. Tot mijn stomme verbazing log ik dan wel in. Ik wilde de klantenservice spreken om dit op te lossen maar dit kan alleen per sms of door te bellen. U raad het al: bellen want sms gaat niet. Helaas loop je een heel menu door en laten ze daarna nog 2 minuten in de wacht staan, alvorens ze de hoorn op de haak flikkeren.Naast dit probleem kan ik ook mijn adressen, die ik reeds ontkoppeld heb van mijn betaalmethode, niet verwijderen. Daar krijg ik de mededeling dat ik contact moet opnemen met de klantenservice. Maar ja...Vroeger waren ze goed bereikbaar en heb ik nooit problemen ervaren. Nu moet ik dus concluderen dat de kwaliteit echt beduidend minder geworden is.

M Van Oene
2021-05-07 16:45:20

een ongewenst artikel niet geld terug

ik vind als je een object wil retourneren verwacht ik dat de paypal service zo vriendelijk mogelijk reageert en , je behandeld als koning , maar het valt me zeer ernstig tegen de laatste maanden moet je een cridith card gebruiken terwijl ik dat nooit heb en een terug betaling is allerbelangrijkste van een item die je niet wenst of wil retourneren! ik ben er totaal overstuur van

Evelien Volders
2021-04-10 08:04:56

Issue werd uiteindelijk via hun facebook account wel opgelost

Edit: ik heb uiteindelijk contact opgenomen met hen via hun facebook account en hierop werd ik WEL tamelijk snel en vriendelijk verder geholpen. Ik raad dus iedereen aan om het op die manier te proberen. Alles is uiteindelijk mooi opgelost. Dus mijn review wordt bij deze aangepast. Er werd een bedrag van 58 euro van mijn bankrekening afgeschreven. Nogthans heb ik niets aangekocht en ook tussen de transacties in mijn paypalaccount is hier niets over terug te vinden. Klantendienst contacteren is volledig onmogelijk. Door corona zijn er minder medewerkers aan het werk schrijven ze en ze verwijzen door naar veelgestelde vragen. Op geen enkele manier krijg je een medewerker te pakken. Dit is bijna frauduleus gedrag!

Ted
2021-02-01 15:41:22

Eigenlijk de enige internet betaalmethode

Eigenlijk alleen maar positieve ervaring. Paypal werkt uitstekend voor buitenlandse bestellingen. Met de gratis terugstuurservice heb ik al een aantal keer gratis een pakket mogen retourneren naar het buitenland. De keren dat ik online problemen had omdat er niet geleverd werd of er problemen waren met de levering krijg je met een goed onderbouwd verhaal gewoon je geld terug. Met iDeal kun je meestal fluiten naar je geld. Geen idee waarom de andere reviews zo slecht zijn maar ik gebruik paypal inmiddels sinds 2009 met volle tevredenheid.Daarnaast een aantal keer contact opgenomen met de klantenservice omdat 2FA niet werkte vanwege een SMS storing, maar ook daar werd ik snel geholpen.

Franks werner
2021-01-01 16:11:38

PayPay is super

PayPay is super Snel handig en veilig Problemen worden zeer snel opgelost maar al drie jaar geen enkel probleem ondervonden en ik doe minstens 15 betalingen per maand

AVE65
2020-12-28 16:39:50

Prima service

Paypal geeft me een extra zekerheid en ik ben blij dat er aankoopbescherming is vanuit Paypal! Onlangs een internet aankoop gedaan voor Sinterklaas die nooit is gearriveerd. Dankzij Paypal mijn geld teruggekregen. Heel fijn.

Dennis
2020-11-05 13:45:39

kan ook niet meer inloggen op mijn…

kan ook niet meer inloggen op mijn paypal en ze nemen de telefoon ook niet opkrijg steeds deze melding als ik wil inloggen We kunnen helaas niet bevestigen dat jij het bentdadelijk mijn geld kwijt als ik er niet meer op kan

Antoine Kuijpers
2020-10-22 21:48:00

Met z'n allen staan we sterk!!

Krijg een melding van PayPal dat er een betaling is gedaan aan Nexway. Ik ken dat hele bedrijf niet dus ik laat staan dat ik daar wat zou hebben aangeschaft. Het bedrag betreft €96,98 is nogal fors vind ik. Maar na het te hebben aangegeven als ongeautoriseerd bij paypal, was na een halve dag de kwestie al gesloten. Melding: het betreft een geautoriseerde betaling en ik krijg het niet terug. Nou dat gaan we nog wel zien want dan kenne ze mij nog niet. Maar na wat onderzoek kwam ik hier en zag alle geschillen en daar schrok ik wel van, maar dat bracht mij ook gelijk op een idee. Laten we in een collectief met z'n allen een mega zaak aanspannen tegen paypal, want de kans om in je uppie te gaan procederen en je gelijk halen is vrij klein, maar als we het met z'n allen doen is er best wel een grote kans dat er voor de meeste mensen een oplossing komt. Ik ga een speciaal mailadres aanmaken waar iedereen zijn kwestie naar toe kan mailen. Zorg ervoor dat je geen belangrijke privacy gegevens meestuurt. Ik drop het mail-adres eerst hier en als er genoeg animo is, dan maak ik wel een socialplatform aan. Want mijn motto is: nooit geschoten is zeker mis!!Update: mijn zaak met PayPal is opgelost. Ik laat het emailadres nog een week actief als er te weinig animo voor is, verwijder ik het account. Aanmelden Collectieve Klachten Procedure PPEmailadres: ckp.pp(@)outlook.com ()weglaten!(ik reageer niet op de e-mails die binnenkomen, zie het als een meldpunt)

ingrid
2020-10-22 19:03:15

geschil opgelost

Ik had een geschil, dat is opgelost binnen de gestelde tijd en ik had binnen no-time het geld op mijn eigen privé-rekening (dus niet m'n PayPal-rekening). Hiervoor hoefde ik alleen een geschil te openen en zij deden de rest.Toch maar drie sterren omdat ik de site onoverzichtelijk vind en de klantenservice heel moeilijk te bereiken is.

jack beckers
2020-08-05 14:05:35

waarom krijg ik geen telefonische…

waarom krijg ik geen telefonische contact paypal voor vragen niet bereikbaar al weken

Jolieke Meis
2020-07-14 10:53:02

Snelle service!

Ik had problemen met het koppelen van mijn nieuwe creditcard en was al bang op basis van de slechte reviews en het slecht bereikbaar zijn a.g.v. Covid dat het niet goed zou komen. Maar na 1 berichtje via het Message center kreeg ik binnen een uur een reactie per mail dat het was opgelost! :-)

Daniel
2020-06-23 19:03:14

Ik wil ten eerste even kwijt..

Ik heb een tijdje door de Paypal reviews gescrolled en sommige verhalen snapte ik niet helemaal. In mijn mening zijn dit fouten die gebeuren door te snel vertrouwen tijdens online handelen. Natuurlijk is als Paypal klantenservice bereikbaar zijn, en beschikken over goed nederlands/engels echt een groot punt! Wat altijd voorop staat: Paypal als service werkt naar mijn mening GOED! (online betaalmiddel.)Hoe ze sommige dingen aanpakken snap ik echter niet altijd.Ik wil ten eerste even kwijt dat als jij online items aanbied je dit of via de website doet, denk aan een online veilingssite zoals Marktplaats, waarin je in marktplaats zelf verzoeken kunt sturen. Daarbij zou ik ten alle tijden aanraden om, als je online handelt te vragen of de koper het als "vrienden en familie" laten overmaken, dit zodat je zeker bent van je geld. Natuurlijk vallen er nog claims te doen, maar de "Goederen en service's" betalingen worden naar mijn mening, te snel terugbetaald aan koper, inplaats van beide verhalen goed te evalueren. Dit vindt ik zelf ook een groot punt voor Paypal.Als je duidelijk bent in contact en goede afspraken maakt, goed bekend staat op je veilingsite, zal een echt geintresseerd persoon gewoon de handel voortzetten, ookal vraag je de betaling als "Vrienden en familie".Daarbij nog een belangrijk punt voor handelen via Paypal, wees niet te snel met je item(s) opsturen naar de koper! Sla de gegevens op, maak voldoende screenshots van eventueel later verwijderbaar bewijsmateriaal. (chats, namen, betalingen.) En stuur het item vervolgens op. Maak ook zeker foto's van eventuele PostNL bonnetjes/track&trace kaartjes.Als koper: Je kunt via paypal ALTIJD je geld terugkrijgen op een manier, ikzelf zou altijd iDeal aanraden om als koper/verkoper te gebruiken. Puur vanwege het gemak, en de bekendheid. Doe goed onderzoek over oplichtingsmethodes via Paypal, en ken je rechten! Ookal is het saai, lees eens de pagina's door over terugbetalingen, veiligheid etc. Wees ALTIJD skeptisch tijdens online handelen! Vooral als het om zielige praat gaat! Neem alles met een flinke bak zout, wees wel altijd netjes in je contact, maar denk goed na! Online handelen is al zolang als het bestaat fijn en vertrouwd, maar ook een raar verhaal op sommige punten..

Leonie
2020-04-21 16:25:31

Extra veilig + verzendkosten terugbetaald

Gemakkelijk te gebruiken bij het online shoppen en in mijn ogen ook zeer veilig.Ik heb al enkele keren een claim bij Paypal ingediend omdat de verkoper het gekochte product niet leverde, en heb telkens via Paypal mijn geld terug gekregen. Daarenboven betaalt Paypal ook je verzendkosten als je een pakje terug wil sturen. Superhandig. Als je bijvoorbeeld geen kredietkaart hebt is dit de ideale optie.

FAQ for Paypal

Heeft Paypal korting voor nieuwe klant?

Ja. Paypal heeft zijn eigen voorkeurssysteem en biedt exclusieve voordelen voor de nieuwe klanten via het Paypal speciale kortingssysteem. je hoeft alleen maar door de Paypal Kortingscode pagina op nlkorting.org te bladeren en op de corresponderende Kortingscode te klikken om te genieten van 60% bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Paypal Aanbieding mee?

De geldige periode van Paypal Aanbieding wordt onderaan elke coupon gemarkeerd en uitgelegd. U kunt het op elk moment controleren om te voorkomen dat u de beste tijd mist om de Paypal Kortingscode te gebruiken. elke klant moet de gelegenheid aangrijpen om Paypal Korting te gebruiken om 60% te sparen voor uw aankoop.

Hoe contact opnemen met Paypal?

Je kunt contact opnemen met Paypal via de contactpagina van Paypal op de contactpagina van de klantenservice of via de social media-pagina. Op de algemene klantenservicepagina staat een bericht of de knop "Contact". U kunt deze knop gebruiken om rechtstreeks een bericht naar Paypal te sturen. voor veelgestelde vragen biedt Paypal een automatische antwoordfunctie. Voor speciale vragen is de online klantenservice de eerste keer dat u antwoord krijgt.

Geldige Aanbiedingen Net Zoals Paypal Actiecodes

 • 20%

  Korting
  DEALS Durlinger

  Geniet Kortingscode Voor 20% Op Pantoffels Aan Durlinger

  Verloopt 27-5-22
  Zie alle Durlinger Korting
 • 8%

  Korting
  DEALS Bungalow.Net

  Bungalow.Net Korting: Ontvang Nu Tot 8% Bungalow.net Korting Op Deze Vakantieparken In Drenthe

  Verloopt 15-8-22
  Zie alle Bungalow.Net Korting
 • 15%

  Korting
  DEALS BullGuard

  Nu Kortingscode Voor 15% Op De Nieuwe Mallware Van BullGuard

  Verloopt 18-8-22
  Zie alle BullGuard Korting
 • 10%

  Korting
  DEALS Nageldecoratie

  Neem Korting Van 10% Op Tools Aan Nageldecoratie

  Verloopt 8-6-22
  Zie alle Nageldecoratie Korting