nlkorting.org

Paypal Kortingscode & Coupon Mei 2021

Bezoek Paypal
  • Alle
  • Deals

Paypal Beoordelingen

Leonie
2020-04-21 16:25:31

Extra veilig + verzendkosten terugbetaald

Gemakkelijk te gebruiken bij het online shoppen en in mijn ogen ook zeer veilig.Ik heb al enkele keren een claim bij Paypal ingediend omdat de verkoper het gekochte product niet leverde, en heb telkens via Paypal mijn geld terug gekregen. Daarenboven betaalt Paypal ook je verzendkosten als je een pakje terug wil sturen. Superhandig. Als je bijvoorbeeld geen kredietkaart hebt is dit de ideale optie.

Tony
2020-04-17 20:20:46

Heb 2 dagen geleden net als Pri…

Heb 2 dagen geleden net als Pri hetzelfde gehad dat mijn PayPal account was gehackt door iemand uit Dordrecht die in 4 bestellingen binnen een uur voor 355,00 aan champagne en eten had besteld rond middernacht. In de zeer vroege ochtend gelijk naar PayPal gemaild, en een uur later kreeg ik de mededeling dat het geld binnen 2 dagen teruggestort gaat worden. Is ook gebeurt. Toch ga ik aangifte bij de politie doen wegens computervredebreuk. Hopelijk vinden ze de dader uiteindelijk.

CS
2020-03-26 15:06:41

Uitstekende bemiddeling door Paypal!

Ik heb onlangs voor het eerst gebruik gemaakt om via een zogenaamde claim mijn geld terug te krijgen omdat ik er met bedrijf waar ik mijn aankoop had gedaan niet uitkwam. Ook de door mij voorgeschoten verzendkosten om mijn bestelling retour te zenden, heb ik netjes terug gekregen via Paypal. Dit alles online en zonder veel poespas. Dank je wel Paypal voor jullie uitstekende bemiddeling!

Natascha van Leeuwen
2020-01-06 15:31:04

Ook ik heb heel goede ervaring met paypal

Ook ik heb heel goede ervaring met paypal. Mijn verhaal is nagenoeg gelijk aan onderstaand verhaal over aankoop bij de site modetalente.Een totaal ondeugdelijke verkoper. Telefonisch contact opgenomen met Paypal en zij hebben me heel duidelijk En adequaat verder geholpen. De informatie in de gesprekken en de mails waren heel helder. Uiteindelijk het gehele bedrag terug gekregen.

Roberto
2020-01-05 10:23:07

Paypal werkt perfect voor een koper, maar hou je aan de spelregels

Ik ben een koper en kan dus niet spreken voor de verkopers. Maar ik heb een goede ervaring met paypal. Bij een Nepshop genaamd Modetalente (Fashionweb International) wat besteld. Deze site pretendeert een Duits bedrijf te zijn, maar het zijn gewoon chinese oplichters. Je krijgt iets wat nog niet als poetslap te gebruiken is.Zorg dat je het eerst met de verkoper overlegd. Zet bij paypal de retourkosten vergoeding aan. Stuur het terug en maak foto's. Zorg dat je het terugstuurt middels PostNL met track en trace. Zet met een dikke stift op het pakje dat het een retourzending is.Na eerst direct met de verkoper te hebben gemaild en ik alleen maar vage antwoorden kreeg, heb ik dit gemeld bij paypal. Toen waren de antwoorden meteen wat duidelijker.Na 4 weken wat mails heen en weer via paypal en uiteindelijk de zaak geëscaleerd naar een claim, heb ik alles teruggekregen.Paypal is top.

Arno
2019-10-05 06:03:11

Uitstekend

Ik gebruik het regelmatig en het werkt altijd naar behoren. Ik heb nooit problemen gehad met Paypal.

Andreas Jerphanion
2019-03-22 19:23:13

Als gecontrolleerd persoon bij paypal…

Als gecontrolleerd persoon bij paypal ben ik redelijk tevreden met de diensten.De bereikbaarheid is wat minder, maar ach...., en de website is zeer onoverzichterlijk.Mijn vrouw heeft ook Paypal voor spelletjes.Gisteren konden we niet inloggen, vandaag gebeld, en mijn vrouw kan weer op haar account komen. (snel opgelost)Wat mij wel wat dwarszit is de aankoopbescherming.Ik heb het idee dat de betalende verkoper meer rechten heeft als de koper, en dat vind ik niet trasparant, al zeker niet als ik bewijsbaar kan aantonen dat de fout bij de verkoper ligt.Ik heb inmiddels ook VISA, dus mijn abbonementen zoals Netflix etc gaan via Paypal, en aankopen die duurder liggen doe ik met VISA.Want als er wat fout gaat, kan ik meer met VISA als met Paypal.

RP
2018-12-11 12:05:59

Prima service

Prima service, goed bereikbaar en erg gemakkelijk !

romipost
2018-11-21 20:59:05

PayPal is een prima en veilige…

PayPal is een prima en veilige betaalmiddel.De mogelijkheid die ik bij PayPal heb heeft mij verrast.Ik ben erg tevreden over PayPal een fijne en veilige bank.Zeer tevreden ben ik over PayPal.Fijne klantenservice en uitstekende beveiliging.Dat is waar ik als klant zo gelukkig van wordt.Ga zo door PayPal maak mij en miljoenen andere klanten blij!Fijne bank.Veilig, Fijn en makkelijk!

Paulus van Bilsen
2018-09-14 11:33:46

Tegenvaller alleen van PayPal die niet…

Tegenvaller alleen van PayPal die niet reageert.!!!!Trustpilot as aslway OK.

Tatiana
2018-08-27 16:34:55

Super ,alleen al voor de…

Super ,alleen al voor de kopersbescherming! En goede omrekening ook

Lilu Stout
2018-08-12 12:49:14

Goed concept

Gewoon super sinds de verbeteringen werkt ie perfect, enige minpunt, de fees zijn te hoog.

J Schot
2018-05-14 08:20:28

Fijne site

Fijne site, je kunt op veel plekken betalen

Perry Tegelaar
2018-03-15 15:42:49

Paypal is een van de beste betaal…

Paypal is een van de beste betaal methodes.Nooit problemen gehad, ik doe de meeste betalingen online met Paypal. Nog geen enkel probleem had!

Bryan Smith
2017-11-29 19:49:12

Zeer slome validatie van opgestuurde …

Zeer slome validatie van opgestuurde documenten.

FAQ for Paypal

Heeft Paypal korting voor nieuwe klant?

Ja. Paypal heeft zijn eigen voorkeurssysteem en biedt exclusieve voordelen voor de nieuwe klanten via het Paypal speciale kortingssysteem. je hoeft alleen maar door de Paypal Kortingscode pagina op nlkorting.org te bladeren en op de corresponderende Kortingscode te klikken om te genieten van 55% bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Paypal Aanbieding mee?

De geldige periode van Paypal Aanbieding wordt onderaan elke coupon gemarkeerd en uitgelegd. U kunt het op elk moment controleren om te voorkomen dat u de beste tijd mist om de Paypal Kortingscode te gebruiken. elke klant moet de gelegenheid aangrijpen om Paypal Korting te gebruiken om 55% te sparen voor uw aankoop.

Hoe contact opnemen met Paypal?

Je kunt contact opnemen met Paypal via de contactpagina van Paypal op de contactpagina van de klantenservice of via de social media-pagina. Op de algemene klantenservicepagina staat een bericht of de knop \"Contact\". U kunt deze knop gebruiken om rechtstreeks een bericht naar Paypal te sturen. voor veelgestelde vragen biedt Paypal een automatische antwoordfunctie. Voor speciale vragen is de online klantenservice de eerste keer dat u antwoord krijgt.