nlkorting.org

Perfumes Club Kortingscode & Korting November 2021

Bezoek Perfumes Club
  • Alle
  • Deals

Perfumes Club Beoordelingen

Mootje Prio 1
2020-05-08 02:35:07

Super fijne service en extra gifts en goed verpakt.

Super fijne service en extra gifts. Snel geleverd zeer zeer tevreden goed ingepakt. Na het lezen van alle negatieve reviews twijfelde ik in het begin. Maar dat was nergens voor nodig geweest.

Betty Boop
2020-04-28 15:39:44

EdP is tientjes goedkoper

Eau de parfum bestel ik altijd. In dit geval van Givenchy L'interdit. scheelt je zo ongeveer 20.Nu Eau de parfum besteld van YSL Opium scheelt ruim 20 met bekende parfumwinkel en ook besteld Valentino Donna, scheelt ruim 27 euro met bekende parfumwinkel. Door deze producten hier bij perfumesclub te bestellen spaar ik 49 uit.

Evert van de Haar
2020-04-21 17:52:56

Snel en goed ontvangen!

Giorgi is een Spaans merk en de haargel is vrijwel niet verkrijgbaar in Nederland. De prijzen en verzendkosten zijn zeer scherp. Snelle verzending en binnen een paar dagen in Nederland ontvangen. Netjes verpakt. Wat mij betreft in ieder geval WEL een goede ervaring!

Titia de Vries - Hooijberg
2020-03-25 12:04:01

Supersnel en goed

Heel snel en prima verpakt dus geen enkele klacht, via de Bol dus ik ben heel tevreden!

Lettice Lerrick
2020-03-04 12:26:04

Ik was skeptisch maar....

Ik heb veel negatieve recensies gelezen dus ik was erg skeptisch maar bij mij ging alles goed. Binnen 5 werkdagen had ik de parfum binnen (zoals ook op de website verteld wordt) en op mijn e-mail werd direct gereageerd.

K/I v H.
2020-02-25 12:58:20

Ik schrik me van reacties hier op…

Ik schrik me van reacties hier op Trustpilot. Jaren lang ben ik vaste klant van dit bedrijf. Ik heb verdere niets met dat bedrijf te maken. Altijd goede producten besteld en originele producten ontvangen. Mijn ervaringen zijn totaal niet negatief met hen. Enige minpunt vond ik altijd, dat ik zo hogen verzendkosten moet betalen of bestelen voor iets meer dat ik echt nodig had, anders ben je niet voordelig mee. Laatste jaren bestellingen geplaatst op andere sites alleen omdat ik zonder verzendkosten een ding kon bestellen. Met de reviews kan misschien iets van kloppen maar dat ze nep of namaak verkopen vind ik echt onterecht!

Maarten
2019-12-16 14:14:53

Ik deel niet de slechte ervaringen…

Ik deel niet de slechte ervaringen hieronder. Tot tweemaal toe een bestelling gedaan met bestelwaarde van € 90,- wat in Nederland me zeker €40 - € 50,- meer had gekost.Levering duurt iets langer dan een webshop in NL maar daar zijn ze duidelijk in. Ook contact over gehad en je krijgt hier snel antwoord over. Aanrader wat mij betreft!

Marco van Dinteren
2018-10-24 14:48:26

Helemaal perfect

Zaterdagavond besteld en woensdagmiddag al ontvangen. Alles in goede staat en compleet en ook nog gratis samples erbij. Ik bestel mijn parfums in het vervolg bij Perfume's Club.

Zdafg Dgd
2018-07-16 09:36:51

Alles was perfect.

FAQ for Perfumes Club

Heeft Perfumes Club korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten heeft Perfumes Club speciaal exclusieve kortingen voor nieuwe Perfumes Club -klanten geformuleerd, dit is de nieuwe klantenkorting. er zijn 22 verschillende Kortingscode op nlkorting.org voor alle klanten, maar de eerste aanbieding is alleen voor de mensen die nog niet eerder zijnotry van Perfumes Club -producten hebben gekocht.

Hoe lang gaat Perfumes Club Korting mee?

Perfumes Club Aanbieding kan alleen van toepassing zijn op een bepaald productbereik. Let ook goed op de vervaldatum van Perfumes Club Kortingscode, je moet een bestelling plaatsen als het product niet uitverkocht is, anders wordt de Perfumes Club Korting niet gebruikt. u kunt de corresponderende vervaldatum van al uw Perfumes Club Kortingscode controleren door op Aanbieding te klikken.

Hoe contact opnemen met Perfumes Club?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, kunt u bladeren op de pagina van perfumesclub.nl, elke pagina is voorzien van een speciale kanaalknop zoals "contact opnemen met klantenservice", u kunt online naar de klantenservice gaan met Perfumes Club door op deze knop te klikken. u kunt natuurlijk ook contact opnemen met Perfumes Club via andere contactmethoden op perfumesclub.nl