nlkorting.org

Pets Online Kortingscode & Coupon November 2020

Bezoek Pets Online
  • Alle
  • Deals
  • Gratis Verzending

Pets Online Beoordelingen

I.
2020-04-17 07:19:31

Positieve ervaring, goede service

Ik heb hier al een aantal keer besteld. Eigelijk alleen halsbanden voor de katten en hond en een hondenriem. Bij de halsbanden alleen een keer gehad dat de goede kleuren toch niet meer op voorraad waren nadat ik al had besteld. Na overleg gezegd dat hij wel een andere kleur mocht opsturen, een tijdje later toch de goede kleuren in de post gekregen. Levertijd verschilt, ik heb mijn bestelling de ene keer na 2-3 dagen ontvangen, de andere keer na bijna twee weken. Wat ik leuk vind is dat ze de bestelling inpakken als een cadeautje, met een zakje hondenkoekjes er aan vast. Mijn ervaring met dit bedrijf is dus positief.

Ilja Hartung
2019-08-28 12:57:47

Keurig geholpen met het juiste tuig te…

Keurig geholpen met het juiste tuig te vinden voor onze honden. Snelle levering en service!

Marjolijn de ruiter
2019-07-31 12:43:00

Leuk tuigje in t weekend besteld en…

Leuk tuigje in t weekend besteld en dinsdag al in de bus, perfecte maat en ziet er prima uit. Men vraagt, om n foto te sturen van mn chihuahua met tuigje, maar niet duidelijk, hoe dat te dien.

riemer vandepitte
2019-04-15 16:37:12

Super service

Super service! Ons hondentuig had het begeven na 5 maand. Het was los gekomen op de naad. Petsonline heeft overlegd met de fabrikant en heeft ons binnen de week een nieuw model opgestuurd.Ik moet zeggen dat ik even schrik had voor een goede afloop na het lezen van een aantal recencies, maar de service na verkoop was zeker in orde!

Bloemendal
2017-05-29 20:11:57

Hier staat kwaliteit en service bovenaan.

Wat een heerlijk bedrijf om iets te bestellen. Eerlijke en uitgebreide productinformatie. Wat ze beloven komen ze ook gelijk na. De ontvangst van het pakket is al een feest op zich. Niet gewoon in een doos gepropt maar mooi ingepakt en een kleine attentie voor de hond erbij. Vooral zo doorgaan. Iedere dierenbezitter zou hier moeten bestellen. Alleen maar topkwaliteit.

Tobias Legrand
2017-01-11 21:00:34

goeie ervaring

Leuke site, met handig overzicht qua maten (heb hondenhalsbanden gekocht). Snelle levering met goeie kwaliteit!

kelly
2016-10-17 12:14:51

Top service!

Ik heb een hondenkussen besteld, deze was te klein. Ik kon deze zonder problemen omruilen voor een grotere maat. De hondenkoekjes die meegeleverd werden vielen goed in de smaak bij de hond!

Quito
2016-07-20 18:45:02

Goede kwaliteit product en snelle levering.

Op een andere site had ik een nylon reisbench besteld. De kwaliteit hiervan viel erg tegen. Bij petsonline heb ik een andere besteld. Wel iets duurder, maar ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde product. De dag na bestelling al in huis. Prima service.

Jos
2015-09-03 11:39:38

Heel correcte service

We hadden een loopplank voor de hond besteld. Bij levering zagen we dat het loopvlak luchtbellen vertoont. Na contactname werd onmiddellijk een nieuw loopvlak opgestuurd en werd info gegeven voor de vervanging ervan. Heel professioneel en snel opgelost. Bedankt petsonline!Jos

FAQ for Pets Online

Heeft Pets Online korting voor nieuwe klant?

Ja. Pets Online heeft een speciaal beleid geïntroduceerd dat alleen nieuwe klanten kunnen gebruiken. Als u een nieuwe klant bent, kunt u de overeenkomstige Aanbieding selecteren door te bladeren door petsonline.nl en deze presenteren wanneer u consumeert, waarna u kunt genieten van de korting voor nieuwe klanten.

Hoe lang gaat Pets Online Korting mee?

Als je de exacte geldigheidsperiode van elke coupon van Pets Online wilt weten, kun je inloggen of een nieuwe Pets Online -account aanmaken en op de overeenkomstige Pets Online Kortingscode in het couponpakket klikken om de vervaldatum te zien .

Hoe contact opnemen met Pets Online?

U kunt contact opnemen met Pets Online via de klantenservice op de pagina petsonline.nl. Over het algemeen wordt een bericht of de knop \"Contact\" weergegeven op de pagina petsonline.nl. U kunt deze knop gebruiken om direct een bericht naar de klantenservice van Pets Online te sturen. de klantenservice van Pets Online zal het probleem op tijd voor u oplossen. Pets Online heeft ook een automatische antwoordfunctie geïntroduceerd.