nlkorting.org

Pets Place Kortingscode & Aanbieding Januari 2022

Bezoek Pets Place
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Pets Place Beoordelingen

Olaf de Ruyter
2021-08-05 11:55:28

5 sterren door goede intenties alleen.

Dit is geen uitgenaste, uitgekiende, super-gestroomlijnde organisatie. Volgens mij gaat er daardoor wel eens wat mis bij Pets Place, vooral via hun website. Vorige week besteld ik iets op petsplace.nl wat ik in de winkel wilde ophalen. De dag erop kreeg ik een email met het bericht dat mijn bestelling klaar lag om opgehaald te worden. Dus ik naar de winkel. Bleek dat het bericht aangaf dat mijn bestelling klaar lag op het hoofdkantoor van Pets Place, om opgehaald te worden door PostNL. Kennelijk gebruiken ze PostNL om bestellingen van hun distributiecentrum naar hun vestigingen te brengen....OK, moeten ze zelf weten. Prijzen zijn vrij laag, dus als consument heb ik hier geen last van. Je hebt er ook geen profijt van, want meestal duurt het toch 2 dagen voor je je spullen hebt. Affijn: Mijn bestelling lag dus niet klaar in de winkel (bleek bij navraag). Ik had geen email met track en trace ontvangen, en de track en trace link op de website werkt niet. Dat is volgens mij standaard voor bestellingen die je in de winkel wilt ophalen. Dus ik bellen naar Pets Place om te vragen waar mijn spullen waren. Ik kreeg direct iemand aan de telefoon en werd heel vriendelijk geholpen. Spullen volgende dag opgehaald. Ze waren keurig verpakt. Bonus punten voor het toevoegen van een retour sticker. Wanneer je dus niet tevreden bent, hoef je alleen maar die sticker op de doos te plakken, en inleveren bij een PostNL agentschap. Top!Er gingen dus wat dingetjes fout, echter de medewerkers waren in de winkel en over te de telefoon heel hulpvaardig en ter zake kundig.Ik vind dat je een bedrijf niet moet beoordelen op fouten. Iedereen maakt fouten. Ik vind dat je een bedrijf wel kunt beoordelen op hoe ze met fouten omgaan. Daarom 5 sterren aan Pets Place. Ik blijf hier zeker terugkomen omdat ik weet dat als er iets mis gaat, het goed zal worden opgelost.

Nick K
2021-07-14 12:30:58

Snelle levering, en leuke producten

Hondensnoepjes en een speeltje voor mijn hond gekocht op Pets Place, vrijdag besteld, zaterdag ochtend al in huis. Erg snel.1 knuffel was erg anders dan op de foto, veel kleiner en minder vol. van "BoerenBond" soort van Aliexpress achtig. Wel rekeningen houden dat als je besteld dat er ook meerdere dieren webshops producten aanbieden op Pets Place, net zoals Bol.com dit doet. Dus goed opletten in het asortiment/ aanbod.Voor de rest goed.

Floor Beekman
2021-07-06 21:52:12

Kortingscode werkte niet

Kortingscode werkte niet. Na contact opgelost.

Lisa Brebion
2021-06-21 10:22:27

Top service

Top service. Na enkele maanden bleek het zo te zijn dat we nog onderdelen missen aan onze kattenbak. Nu had ik een berichtje gestuurd via whatsapp en daaruit wordt het goed geregeld. Nu krijgen we toch nog de missende onderdelen opgestuurd. Ben erg tevreden hierover.

Demi Van Den Brink
2021-06-14 12:41:52

Hele snelle afhandeling, top service!

Een artikel was beschadigd geleverd, binnen 1 uur reactie en nieuwe onderdelen worden opgestuurd. Marissa dank voor jou goede service. Ik weet waar ik al mijn kattenspullen in het vervolg bestel!!

Kostas
2021-06-06 10:58:56

Wellness core large puppy breed…

Wellness core large puppy breed besteld. 12 kg voor een mooie prijs. Snel geleverd.

Andrea Pompert Lemstra
2021-06-03 12:30:34

Tester van Prins kattenvoer via FB actie

We hadden voor Prins kattenvoer van Pets Place een zak voer gekregen voor onze katten, via een actie. Onze katten zijn dol op het voer. Wij zijn zeer tevreden over de bulk verpakking, lekker veel op voorraad. Onze katten hadden door goedkoop supermarkt voer last van hun vacht. Het voer van Prins 8s echt hoogwaardig van kwaliteit en ze vinden het erg lekker. Omdat het om een uitgebalanceerd voer gaat hebben onze katten ook minder ontlasting, het voer word goed door ze verdragen. Wij gaan voortaan voer de bulk verpakking van dit voer.

Denis
2021-05-18 05:10:31

Zeer tevreden

Ondanks de slechte reviews hebben we pets place toch een kans gegeven. We hebben nu in totaal zo'n 10x hier besteld en zijn erg tevreden. We hebben ook twee keer artikelen (door ons verkeerd besteld) geretourneerd en dat verliep ook vlekkeloos. Ik ben hier erg blij mee want ze hebben een zeer groot assortiment en prima prijzen. Ga zo door!

Rogier de Lange
2021-05-10 12:11:24

Duidelijk en goed geholpen.

Jesse Verhoeven
2021-05-05 08:24:47

Goede service pets place alexandrium

Bij pets place alexandrium hebben wij een konijntje aangeschaft. Bij thuiskomst merkten we echter dat het konijntje erg veel nieste en hebben we het beestje 2 dagen na aanschaf naar de dierenarts gebracht. Na contact op te nemen met de winkel bleek dat we eigenlijk via pets place zelf contact op hadden moeten nemen omdat daar een eigen dierenarts aanwezig is. Desalniettemin worden de kosten wel gewoon vergoed. Uitstekende service!

Odine van de Veen
2021-04-02 20:35:40

Betrouwbare site

Meerdere dingen besteld en bezorgd zoals afgesproken

Linda Struis
2021-04-02 17:21:15

Hele grote winkel veel keus en…

Hele grote winkel veel keus en vriendelijk personeel

Jacob D. de Maar
2021-03-18 10:18:43

Op 11-03-2021 een bestelling gedaan van…

Op 11-03-2021 een bestelling gedaan van een hondenbench. Adori Soft Transport-Bench Easy Grijs&Zwart - HondenbenchAfmetingen64x46x53 cm. Perfecte bench mooi van maat en vormgeving en volgende dag zeer snel geleverd. Ondanks de Coronatijd, waar ook de leveranciers mee te maken hebben dat het soms iets langer duurt om te bezorgen. Wij zijn heel tevreden dat wij de bench bij Pets Place.nl besteld hebben. Jacob D.de Maar

Pieter Timmer
2021-03-05 09:50:14

Top ervaring

Top ervaring! Gister een nieuwe aquarium lamp besteld. Gistermiddag kwam ik er helaas achter dat ik een fout gemaakt had. Telefonisch de bestelling geannuleerd en een nieuwe kortingscode ontvangen. Nieuwe goede bestelling geplaatst. De volgende dag om 10 uur de juiste bestelling binnen en het geld van de verkeerde bestelling al weer retour ontvangen. Echt klasse!

Anna Angélique
2021-02-25 15:27:55

Ondanks klacht, zeer tevreden klant!

Voor mijn Bengaal bestel ik sinds kort brokken van Royal Canin bij Pets Place via bol.com. Ik twijfelde erg aan de kwaliteit van de brokken de afgelopen keer. De klantenservice van Pets Place heeft mijn klacht serieus genomen. Het contact verliep via de whatsapp dienst. Er is mij een voorstel gedaan en ik kon uit meerdere opties kiezen. Ik blijf dus een tevreden klant van Pets Place! Zeer klantvriendelijk!!!

FAQ for Pets Place

Heeft Pets Place korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel heeft Pets Place speciaal een nieuw klantvoorkeurbeleid geïntroduceerd voor mensen die petsplace.nl voor het eerst bezoeken. U kunt uw verbruiksrecord bekijken in Pets Place. Als u geen record heeft, kunt u deze korting krijgen bij Pets Place.

Hoe lang gaat Pets Place Coupon mee?

U kunt Pets Place Kortingscode kiezen die geschikt zijn voor uw bestelling, en ze gebruiken volgens de geldigheidsperiode die wordt weergegeven op Pets Place Aanbieding. Probeer Pets Place Korting te kiezen met de grootste kortingen en binnen de geldigheidsperiode om 35% te sparen voor je aankoop.

Hoe contact opnemen met Pets Place?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, opent u petsplace.nl, op elke pagina van petsplace.nl is een kanaalknop voor de klantenservice ingesteld, zoals 'Contact opnemen met de klantenservice', en kunt u naar de pagina gaan voor online communicatie met Pets Place klantenservice door op deze knop te klikken.door dit te doen, hoopt Pets Place dat elke klant een goede klantenservice kan hebben in Pets Place.