nlkorting.org

Pets Place Kortingscode & Aanbieding Juni 2021

Bezoek Pets Place
  • Alle
  • Deals

Pets Place Beoordelingen

Marieke
2020-03-31 20:15:04

Top winkel

Top winkel, leuk om langs te gaan. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader

MB & SE
2020-01-26 12:30:07

Heel tevreden

Al 3* een bestellingen uitgevoerd via bol.com waar pets.place de verzender van was.Zeker zéér tevreden van de vlotte levering en de zéér originele, grappige en nuttige doos (cats approved) ! Een aanrader!

V iking
2020-01-09 22:01:33

Extreem duur.

Extreem duur.Natuurlijk wel mijn eigen fout maar 4 zakken biocat's fresh besteld voor € 39.Normaal koop ik de zakken bij een tuincentrum in de buurt.. vaak in de aanbieding voor € 8,95 per zak/20 kg.Nu bij pets place gekocht voor iets meer dan 9 euro per zak. De verbazing was dan ook groot toen bleek dat het om de 10 kg zakjes ging (de helft van de hoeveelheid voor ongeveer dezelfde prijs).Nogmaals, stom van mij maar absurd dat dit voor deze prijs wordt aangeboden..

Anja Verkerk
2019-12-21 21:18:06

probleem snel opgelost

Had een bestelling gedaan. De bestelling werd incompleet geleverd. Na een e-mail met foto’s gestuurd te hebben, heeft de klantenservice snel en adequaat gereageerd en het probleem netjes tot volle tevredenheid opgelost.

Liv
2019-12-06 21:17:20

Plaatsen mijn negatieve review niet

Heb afgelopen september op de website van de Pets Place bij het artikel Feliway Feliscratch - Ant stressmiddel - 9x5 ml 9 pip, een negatieve review geplaatst van 1 ster maar ze plaatsen het niet.Heb in een tussen pose van ongeveer een week opnieuw de review opnieuw geplaatst, maar ook deze wordt niet op de website neergezet.De optie review plaatsen kunnen ze net zo goed weghalen als niet iedereen eerlijk een mening mag geven, als je een negatieve review hebt.Bij het artikel staan wel negatieve reviews maar de meeste zijn heel positief met 5 sterren wat toch de indruk geeft dat het spul toch wel goed werkt.Heb een tijd geleden een pipet gratis ontvangen bij andere artikelen van de Pets Place.Mijn poezen hebben dit absoluut niet nodig want die hangen uit zichzelf al meerdere keren per dag aan 1 van de krabpalen in huis.Heb voor de grap de pipet leeg gespoten op een oude kleine krabpaal, die verziekt mag worden, om te kijken hoe goed het spul werkt.Er is totaal niet gereageerd op het spul, dus bij mij wordt de blauwe kleur totaal niet gestimuleerd om te krabben, zoals ze aangeven op het product.Als u een mooie krabpaal heeft met lichte krabgedeeltes zou ik dit spul absoluut niet aanraden, het verziekt helemaal de krabpaal, met de blauwe strepen.Mocht u ooit in de toekomst uw krabpaal willen verkopen, zullen de blauwe strepen zeer waarschijnlijk niet gewaardeerd worden door de nieuwe eigenaar.Wat ik ook erg jammer vindt is dat ze niet even een mail sturen met LET OP uw Vip punten verlopen binnenkort ( wat ik wel krijg van andere winkels ).Er staan bij de voorwaarde wel hoelang de punten geldig zijn, maar met al die verschillende klantenpassen van verschillende winkels was ik het vergeten.De service zou beter kunnen, maar zelf zeggen ze dat ze bewust hebben gekozen om niet te melden dat er punten gingen vervallen.Het is een mooie grote winkel met veel keuze, maar inderdaad wel wat duurder.Af en toe ben ik in de winkel te vinden, om de kattensnack waar mijn poezen dol op zijn aan te schaffen, en vindt het gewoon leuk om lekker even rond te kijken.Het personeel is vrij vriendelijk, maar soms ook vergeetachtig.Na een bepaalde bedrag kreeg je er gratis glazen bij, als we het zelf niet hadden gemeld, waren ze hun eigen actie totaal vergeten.

klant
2019-11-30 16:45:14

Goed en vertrouwd

Net zo goed en vertrouwd als in de Pets Place winkels. De reden dat ik ze geen 5 sterren geef is alleen omdat ik ze altijd net wat te duur vind in vergelijking met andere dierenshops.

Cas
2019-10-06 18:53:57

Duidelijke website

Duidelijke website! Heeft veel in de winkel voor je dier!

LVG
2019-10-04 14:14:02

Goede service

Goede service! Het bestelde honden kussen werd direct de volgende dag geleverd. Helaas zat er een kleine beschadiging op, maar na het sturen van een foto werd er direct gehandeld en een nieuw product gestuurd!

Rex
2019-08-22 12:39:56

Goede winkel

Goede winkel, altijd snelle levering

Hans030a
2019-06-13 15:22:44

Verzending Grasparkietvoer.

Wij hadden een probleem met het bestelde Grasparkietvoer.De situatie uitgelegd, foto's gestuurd ter verduidelijking.Pets Place heeft het naar 100% tevredenheid opgelost: 5 sterren !!Wij bestellen hier zeker weer in de toekomst

Petra
2019-05-13 12:42:11

Prima service

Ik had een bestelling gedaan met een inhoud van 1000 ml . Ik kreeg 500 ml . Na een berichtje via Whats-App de verontschuldiging en de toezegging om de andere helft te sturen . Top .

Rex
2019-04-03 15:01:06

Altijd snelle levering en goede…

Altijd snelle levering en goede producten.

Dolce Bracco
2019-02-15 15:27:07

Super geholpen vandaag

Super geholpen vandaag! Vandaar dit berichtje, post NL had lopen klootviolen met een zak speciaal hondenvoer, mijn adres (correct in post NL systeem en zending gegevens) vond postNL blijkbaar incorrect en stuurt pakket halverwege de zending weer terug naar Pets Place. Ik in de knel want voer is op nu net voor weekend en kan ik niet in een winkel halen. Post NL geeft geen thuis in oplossing....moet ik maar kijken hoe op te lossen. Gelukkig bestaat er nog een echt klantgerichte service van Pets Place, zonder doorvraag en discussie over evt betaling direct een nieuwe levering vanuit Pets place. Zij regelen heT, meneer maakt u geen zorgen, morgen heeft u uw voer. Lang geleden dat ik weer eens blij word van een Belletje naar een klantenservice, top, chapeau!

Marjolein
2019-02-09 16:15:11

Foutje supersnel opgelost

Trixie fietsmand voor de hond besteld (via Bol.com) bij Pets place. Werd zaterdag geleverd met alleen de mand en het kussen. De draadkoepel ontbreekt, misschien dus verkeerde model opgestuurd, en met een opengeknipt zakje erin zonder inhoud (bevestigingsschroef). Maandag gebeld en zending retour gedaan, dinsdag een nieuwe mand binnen, deze keer wel compleet!Hoewel ik het welslordig vind dat de eerste zending blijkbaar niet goed was gecontroleerd, een foutje kan gebeuren en was supersnel opglost!

dros
2019-01-28 11:41:39

Zondag besteld en maandag in huis

Zondag besteld en maandag in huis! Lekker snel! Prima product overigens

FAQ for Pets Place

Heeft Pets Place korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel heeft Pets Place speciaal een nieuw klantvoorkeurbeleid geïntroduceerd voor mensen die petsplace.nl voor het eerst bezoeken. U kunt uw verbruiksrecord bekijken in Pets Place. Als u geen record heeft, kunt u deze korting krijgen bij Pets Place.

Hoe lang gaat Pets Place Coupon mee?

U kunt Pets Place Kortingscode kiezen die geschikt zijn voor uw bestelling, en ze gebruiken volgens de geldigheidsperiode die wordt weergegeven op Pets Place Aanbieding. Probeer Pets Place Korting te kiezen met de grootste kortingen en binnen de geldigheidsperiode om 60% te sparen voor je aankoop.

Hoe contact opnemen met Pets Place?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, opent u petsplace.nl, op elke pagina van petsplace.nl is een kanaalknop voor de klantenservice ingesteld, zoals 'Contact opnemen met de klantenservice', en kunt u naar de pagina gaan voor online communicatie met Pets Place klantenservice door op deze knop te klikken.door dit te doen, hoopt Pets Place dat elke klant een goede klantenservice kan hebben in Pets Place.