nlkorting.org

Pixum Aanbieding & Korting November 2020

Bezoek Pixum
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Pixum Beoordelingen

Monique
2020-05-19 07:21:28

Het is een prachtig telefoonhoesje…

Het is een prachtig telefoonhoesje geworden met 2 foto's met mooie heldere kleuren. Geleverd zoals afgesproken. Helemaal niks op aan te merken. Ik ben er super blij.

peter bovens
2020-05-14 20:45:09

Tevreden

Bij pixum twee gsm zelf gemaakte achterkanten besteld het duurde twee weken maar ze zijn super goed gemaakt.Tussendoor de klantenservice gebeld die stonden mij ook vriendelijk te woord en hebben nog gekeken waar de bestelling was.Zeker voor herhaling vatbaar.

Jack Apon
2020-05-14 20:35:45

Yoch nog.

1e bestelling nooit aangekomen uiteindelijk door klantenservice na 2 weken bestelling opnieuw gedaan en die kwam wel.

margo van berkel
2020-05-10 15:14:11

Elke keer weer een prima ervaring

Elke keer weer een prima ervaring. Ik bestel fotoboeken op glanzend fotopapier. Fijne software, goeie acties en elke keer weer een genot om te ontvangen. Door de corona had ik gerekend op een langere levertermijn, het boek was twee dagen voor de aangegeven verwachtte levertijd al bij mij in huis. Volgende boek staat al weer klaar om te bestellen.

M
2020-05-04 13:18:02

Schitterende kwaliteit

Inmiddels 2 posters laten afdrukken op groot formaat (1 voor binnen, 1 voor buiten). Haarscherp en van zeer goede kwaliteit!

Mehdi Pieloor
2020-05-02 10:09:07

Zeer tevreden

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit afdruk, zeker gezien de lage resolutie van de oorspronkelijke foto.

Irene Zegers
2020-04-23 07:22:20

Super!

Super!! Prachtige kwaliteit en zeer veilig geleverd, zodat deze niet beschadigd. Ik ben fan!

Suzan Perdok
2020-04-22 14:04:33

Helaas mijn eerste slechte review voor…

Helaas mijn eerste slechte review voor een site.Een foto puzzel die ik cadeau ga geven, ik kon nergens op de site vinden als er een voorbeeld foto bij zit omdat het als cadeauwel heel lastig puzzelen word, dus besloten om eerst naar me zelf te versturen en dan te bekijken hoe ik het binnen kreeg.Allereerst een geïrriteerde brievenbus dame aan de deur, want het kwam er met geen mogelijkheid doorheen.Verfrommeld haal ik het er uit, helaas dus zonder een voorbeeld foto.Voorbeeld foto alsnog uit geprint.Dus het doosje alleen ingepakt aangezien ik er ergens vanuit ging dat het wel door de brievenbus moet kunnen omdat ik het ook zo kreegmaar dat was dus niet het geval en nu ben ik alleen al meer dan 11 euro kwijt in totaal door eerst naar mezelfte laten versturen en alsnog als een pakket te moeten versturen.Kwaliteit lijkt in de doos oke, maar zodra hij gepuzzeld is en ik een foto krijg zou het vast prima zijn.Eigenlijk wou ik 2 sterren doen, maar laat het staan op 3 want ik ben de minste niet en dat het bezorgen langerduurde is logisch ivm de corona .

Anne
2020-04-18 20:13:16

Top prijs-kwaliteit verhouding

Met een kortingcode voor een hele goede prijs foto’s besteld, binnen 3 dagen had ik ze thuis en de kwaliteit is top! Bedankt!

Sander van Herk
2020-04-18 11:49:55

mooie print fotos op jullie produkten.

mooie print fotos op jullie produkten.fijne muismat!

Martine Heide
2020-04-18 07:46:41

Dit was m'n eerste ervaring met Pixum…

Dit was m'n eerste ervaring met Pixum en ik ben ontzettend tevreden. Ik had nog nooit van Pixum gehoord en las een goede aanbeveling in een blog. (Travellers of the world) Het download programma werkt erg prettig en het uiteindelijke resultaat was boven verwachting. Zeer scherpe afdrukken ben er heel blij mee.

Ans Steffann
2020-04-17 06:36:07

Telefonisch contact gehad met…

Telefonisch contact gehad met betrekking korting. Snel geregeld en opgelost.Prachtig fotoalbum, mooie kwaliteit papier, foto’s komen mooi tot hun recht.

Katja Madou
2020-04-16 18:40:28

goede kwaliteit

goede kwaliteit, service en altijd onmiddelijk bereikbaar !!!

Negen Zeven
2020-04-14 07:26:37

Heb nog niks binnen

Heb nog niks binnen. Mag er zelfs nog 10 dagen langer op wachten. Bestelling geplaatst op 4 april jl. Maar ik moet wel al een mening geven. Dan gaat er toch ergens iets goed mis.Het ging er mij over dat ik al een mening moest geven voordat er überhaupt iets binnen was. Dat gaat nl. een beetje moeilijk.Maar goed, ondertussen is onze bestelling binnen en het ziet er echt prachtig uit. Wat dat betreft alleen maar complimenten.

Dagmara
2020-04-13 15:04:04

Mooi kwaliteit

Foto's van ze zijn van de beste kwaliteit. Ik heb ergens anders dezelfde foto geprint en hier was de kwaliteit echt veel beter. Wel duurder maar het is het waard. Pixum NL is aan te raden!

FAQ for Pixum

Heeft Pixum korting voor nieuwe klant?

Ja. U bent bij ons aan het juiste adres, Pixum is erg vriendelijk voor de eerste keer dat klanten. Hier kunt u genieten van exclusieve Pixum kortingen op de eerste bestelling. je kunt bladeren op nlkorting.org en de exclusieve Pixum Kortingscode vinden, die je wat Pixum Aanbieding kan geven bij het betalen.

Hoe lang gaat Pixum Korting mee?

De geldigheidsperiode van Pixum Kortingscode is anders, sommige moeten op korte termijn worden gebruikt, maar sommige kunnen lange tijd worden gebruikt. U kunt Pixum Aanbieding kiezen om te gebruiken volgens uw behoeften. Pixum is van mening dat elke klant een bevredigende winkelervaring kan krijgen in pixum.nl.

Hoe contact opnemen met Pixum?

Als u behoefte heeft om te communiceren met Pixum, kunt u gedetailleerde en effectieve contactgegevens vinden op elke pagina van de pixum.nl -pagina. u kunt de methode kiezen die u bij pixum.nl handig vindt en contact opnemen met de klantenservice met Pixum om in contact te komen en te communiceren met het personeel van het merk.